Spellbinding Mystery
Pragmatic Play

Spellbinding Mystery

Spellbinding Mystery - en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum29.06.2023
SpeltypVideoslot
Hjul7
VinstraderKluster
Free spinsJa

Om Spellbinding Mystery

Gör dig redo för ett förtrollande äventyr med magi och mysterium som huvudingredienser. Pragmatic Playpresenterar Spellbinding Mystery som är en spelautomat med sju hjul, sju rader och med klustervinster istället för vinstlinjer.

Det är en levande bakgrund och därefter en detaljerad och färgglad spelplan som väntar spelaren. Trollkarlen står beredd med sin spira, trollhatt och sitt ståtliga skägg för att aktivera någon av spelets många funktioner.

Spellbinding Mystery finns hos nya expekt och går att spela både via din dator samt på mobila enheter. I mindre format anpassas upplevelsen efter skärmen på din enhet.

Spelfunktioner

Spellbinding Mystery är ett Casinospel som med klustervinster skiljer sig från många andra spelautomater online. Det är en av flera funktioner som väntar i detta magiska äventyr från Pragmatic Play.

Speltillverkaren ser till att både nybörjare och mer erfarna spelare enkelt kan komma igång med att spela. I nederkant av spelplanen ställer du in din insats för nästa spin och kan aktivera autospel när du börjar bli varm i kläderna.

Senare i spelet kommer du kunna bekanta dig med funktioner som ger fördelar till dig som spelare. Det är bland annat free spins, lavinvinster och multiplikatorer som i rätt följd kan tar dig närmare maxvinsten på 10 000x insatsen.

Symboler

Det finns både symboler med kontantvinster samt specialsymboler i Spellbinding Mystery Slot. Wilds och Scatters resulterar inte i några vinster i sig, utan har som funktion att aktivera andra funktioner.

Kontantvinsternas högst betalande symbol är boken, fylld med magiska formler och trolldomar. Därefter följer trollkarlens hatt, ett hoprullat brev samt två magiska drycker. Fyra ädelstenar i olika färger utgör resterande symboler med kontantvinster. Tabellen visar den högsta potentiella vinstsumman för respektive symbol.

  • Trollkarlens bok - 1000.00
  • Trollkarlens hatt - 500.00
  • Hoprullat brev - 500.00
  • Rosa magisk dryck - 500.00
  • Grön magisk dryck - 500.00
  • Röd ädelsten - 200.00
  • Rosa ädelsten - 200.00
  • Blå ädelsten - 200.00
  • Orange ädelsten - 200.00

Vinstkombinationer

Med klustervinster ser vinstkombinationerna annorlunda ut än för mer klassiska upplägg. Det krävs minst sju symboler av samma sort i ett kluster, antingen horisontellt eller vertikalt för vinst. Vinsttrappan i Spellbinding Mystery går hela vägen upp till 45-48 och slutligen 49 som är det högsta antalet symboler av samma sort i en kombination.

Bonusspel

Får du tre eller fler Scatters i en kombination aktiverar du free spins, tio till antalet. Under omgången markeras olika fält på spelplanen slumpmässigt. Efter varje gratissnurr kommer alla markerade platser att förvandlas till mysteriesymboler. Wildsymboler omvandlas till multiplikatorer på upp till 10x.

Spellbinding Mystery Sammanfattning

Det annorlunda upplägget till trots är Spellbinding Mystery en spelautomat som passar såväl nybörjaren som den mer erfarna spelaren. Pragmatic Play lägger alltid ner stor energi och mycket tid på tema och design. Tillsammans med en passande ljudslinga får upplevelsen en stor dos av magi

Upptäck mer

Nya expekt har ett utbud bestående av såväl Slots som odds för betting på Sport. Varje sektion är ett klick bort och du kan utnyttja hela utbudet under ett och samma tak, både i din dator och på mobila enheter. I utbudet av Slots hittar du fler spel från Pragmatic Play och andra speltillverkare.

FAQ

Kan man aktivera free spins i Spellbinding Mystery Slot?

Ja! Samla tre eller fler Scatters för att aktivera free spins.

Vad är maxvinsten i Spellbinding Mystery Slot?

Spellbinding Mystery Slot har en maxvinst på 10 000x insatsen.

Finns det fler spelautomater från Pragmatic Play hos nya expekt?

Spela bland annat Gates of Olympus och Power of Merlin MEGAWAYS som är två populära speltitlar från Pragmatic Play hos nya expekt.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.