Hacksaw Gaming

Stack ‘em

Stack ´em – en överblick


Spelleverantör:Hacksaw Gaming
Lanseringsdatum:25.05.2021
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:5
Free spins:Ja

Om Stack ´em

Hacksaw Gaming har en förkärlek för detaljerade teman med en bakgrundshistoria. I Stack ‘em slot får vi följa något så simpelt som en burk, Canny the Can. Med sig har han musen Mona som är hans bästa vän. Dessa är designade i ett charmigt format hämtat från tecknade filmer från första halvan av 1950-talet.

I Stack 'em spelar du med fem hjul och sex rader. Du spelar dock utan sedvanliga vinstlinjer, vilket inte hör till vanligheterna. Istället ska du stapla symboler på varandra, minst fem till antalet. Symbolerna måste vara angränsande för att bilda en vinstkombination. Vinstkombinatonen kan bestå av 5-30 symboler.

Under tiden spelet pågår får du lyssna på ett avkopplande fågelkvitter i bakgrunden. Låt inte den lugna inramningen lura dig. Skulle Stack 'em bonusfunktion kopplas på finns det fina vinstchanser och en maxvinst på 10 000x insatsen.

Stack 'em Funktioner

Stack 'em kommer med både free spins och andra bonusfunktioner. Du kan komma åt en multiplikator samt köpa dig in i bonusrundan ifall du tröttnar på att vänta.

Symboler

Symbolerna börjar med bokstäverna A, G, E, R och T. Därefter ökar värdet när ett löv, en död fågel, en dödskalle, en orm och slutligen en tumme upp-symbol entrar spelplanen. Ni hör att Hacksaw Gaming har valt att blanda ett lekfullt tema med ett par mer skrämmande symboler.

Free Spins

Stack 'em free spins får du när du samlar tre eller fler symboler med Mona. Det börjar med fem free spins som sedan symboliseras av hjärtan, som är dina “liv”. För varje gratissnurr försvinner ett liv till att du inte har några kvar. Det finns chans både på multiplikatorer och extra free spins under pågående runda.

Multiplikatorer

Varje gång en vinstkombination inträffar tas alla icke vinstgivande symboler bort från spelplanen. Vinnande symboler lägger sig i botten på spelplanen och därefter trillar nya symboler ner med syftet att bygga på kombinationen. Så länge nya kombinationer hittas kommer värdet att öka på multiplikatorn.

Stack 'em Sammanfattning

Canny the Can är tillbaka med besked i en spelupplevelse som har fått sig en uppiffning. Grafiken är trevlig och Hacksaw Gaming leker alldeles lagom med temat. Man går ifrån det mer klassiska upplägget med vinstlinjer och fokuserar istället på kombinationer på ett Tetrisliknande sätt.

Med bonusspel och multiplikatorer kan den totala vinsten nå upp till 10 000x insatsen. Stack 'em är en slot med hög volatilitet och resulterar hellre i höga vinster med lite mindre frekvens än vice versa.

Med bonusspel och multiplikatorer kan den totala vinsten nå upp till 10 000x insatsen. Stack 'em är en slot med hög volatilitet och resulterar hellre i höga vinster med lite mindre frekvens än vice versa.

Upptäck mer

Nya expekt erbjuder så mycket mer än bara slots, även om det är en sektion som uppskattas stort av våra spelare. Klickar du istället in på vårt Live Casino möts du av en uppsjö av klassiska bordsspel. Roulette, Baccarat och Blackjack är bara några av spelen du kan hitta i utbudet. För att höja spelkänslan till max är samtliga rum utrustade med en riktig dealer.

FAQ

När lanserades Stack 'em?

Stack 'em lanserades i maj 2021

Vad är unikt med Stack ‘em?

Istället för vinstlinjer spelar du fullt ut med kombinationer och angränsande symboler.

Vad är maxvinsten i Stack 'em?

Maxvinsten ligger på 10 000x insatsen.

Vem är Canny the Can?

Canny the Can såg vi redan i Stick ‘em som också är en slot från Hacksaw Gaming. Han är spelets huvudkaraktär.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.