Star Joker
Play'n GO

Star Joker

Star joker – en överblick


SpelleverantörPlay'n GO
Lanseringsdatum06.10.2018
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader10
Free spinsJa

Om Star joker

Att frukter är ett säkert kort i en slot vet vid det här laget. I Star Joker har speltillverkaren Play’n GO kombinerat klassiska symboler och en sedvanlig spelplan med funktioner som gör att upplevelsen blir modern och känns fräsch. Star Joker lanserades 2018 och har lockat många spelare sedan dess.

Inte minst är det en slot som passade både nya spelare och mer etablerade spelare. Oavsett om du föredrar att spela manuellt eller med autospin finns det goda möjligheter att komma igång direkt med spelautomatens enkla design.

Symbolerna, som alltså består främst av frukter, har olika värden och funktioner. Vinstraderna är tio till antalet och sträcker sig från vänster till höger. Vi ska titta närmare på vad som erbjuds i denna spelupplevelse.

Star Joker Funktioner

Med ett klassiskt tema och spelplan krävs det funktioner som gör att Star Joker skiljer sig från andra slots. En avkopplande slot kombineras med free spins för att höja pulsen emellanåt.

Symboler

Symbolerna i spelet kommer du känna igen från andra slots. Det finns körsbär, jordgubbar, plommon, apelsiner och en vattenmeloner. Därtill finns det i stigande ordning en ringklocka, en diamant, en sjua och slutligen en stjärna som har högst värde. En joker med en mössa i vitt och guld agerar som symbol för spelets wildfunktion.

Free spins

Det finns även en joker i en mössa i rött och blått. Får du tre eller fler jokrar aktiverar du free spins. Du får tio free spins som faller i bruk direkt. Skulle du få ytterligare tre jokrar under dina free spins adderas tio free spins till ditt saldo.

Stjärna

Stjärnan fungerar även den som en wild och ersätter samtliga symboler på spelplanen förutom scatter, det vill säga jokern. Skulle du få fem stjärnor på spelplanen resulterar det i maxvinsten som under free spins kan innebära en vinst på 500x insatsen.

Star joker Sammanfattning

Star Joker är i mångt om mycket en klassisk slot med ganska enkla funktioner. Även om det inte är den slot som bjuder på mest överraskningar är det en bra spelautomat för den som vill ha avkoppling. Framför allt passar den om man är relativt ny som spelare och vill få en mjukstart.

Totalvinsten du kan uppnå i grundspelet ligger på 100x insatsen medan bonusrundan i form av free spins kan resultera i vinst upp till 5000x insatsen. Med fördel kan du luta dig tillbaka och sätta igång autosnurr som innebär att spelet gör jobbet åt dig och snurrar så många gånger som du själv önskar.

Om du vill göra det än mer bekvämt kan du stänga ner din dator och istället spela Star Joker på din mobiltelefon. Surfa in på den mobilanpassade webbläsare som finns att tillgå både för Android och iOS och fortsätt jakten på åtråvärda symboler.

Upptäck mer

När du är klar med Star Joker och vill ge dig in på nästa äventyr finns det ett brett utbud av spelautomater att ta del av hos nya expekt. Klicka in på Slots för fler skapelser av Play’n GO eller någon av våra andra spelleverantörer. Vill du byta bana helt rekommenderar vi att du kikar in utbudet för Sport där du under dygnets alla timmar och årets alla dagar kan hitta odds att sätta tänderna i.

FAQ

När lanserades Star Joker?

Star Joker såg dagens ljus 2018 när speltillverkaren Play’n GO lanserade spelet.

Hur många hjul har Star Joker?

Star Joker spelas över fem hjul med tre rader.

Vilken volatilitet har Star Joker slot?

Låg.

Vad är maxvinsten i Star Joker?

5 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.