Stormforged
Hacksaw Gaming

Stormforged

Stormforged - en överblick


SpelleverantörHacksaw Gaming
LanseringsdatumMars 2023
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader14
Free spinsJa

Om Stormforged

Vikingatiden tar en allt större plats i spelautomater online. Hacksaw Gaming kombinerar vikingar med magi i Stormforged slot. Här finner du ett casinospel med free spins och multiplikatorer som en del av upplevelsen.

Du får följa med till en mystisk och öde plats i ett isande kallt nordiskt landskap. Jakten går på olika symboler som symboliserar vikingatiden. Samla rätt symboler och funktioner för att komma åt maxvinsten på 12 500x insatsen.

Spelfunktioner

Spelplanen i Stormforged slot utgörs av 20 fält fördelat på fem hjul och fyra rader. I jakten på kontantvinster och att aktivera funktioner har du 14 vinstrader som sträcker sig från vänster till höger på spelplanen.

Stormforged har flera olika funktioner som uppdagar sig under spelets gång. Free spins, multiplikatorer, Wilds och sticky Wilds bidrar till att upplevelsen kan ta olika vägar för varje spin.

Spela genom att välja en insats i nederkant av spelplanen. Här hittar du även funktionen för autospel och menyn som tar dig till spelets vinsttabell samt information om Stormforged.

Symboler

Alla symboler i Stormforged har en koppling till temat. Är det inte svärd, yxor och vikingahjälmar är det korpar och vargar. Det finns både betalande symboler samt specialsymboler som aktiverar olika typer av funktioner.

Högst betalande symboler i basspelet är Wild, Surtur och Surturs hand. Alla dessa betalar endast i en kombination med fem symboler. Därtill finns det ytterligare elva betalande symboler. Varje symbol betalar som mest enligt tabellen.

 • Wild – 200 samt ersätter andra symboler
 • Surturs svärd – 200 samt kan ge free spins
 • Surturs hand – 200 samt ger multiplikator
 • Kista – 8 samt ett slumpmässigt värde i kombination med Surturs hand
 • Varg – 100
 • Korp – 80
 • Bagge – 60
 • Hjälm – 40
 • Yxa – 30
 • Svärd – 20
 • A – 12
 • K – 12
 • Q – 8
 • J – 8

Vinstkombinationer

Det finns 14 olika kombinationer i Stormforged som resulterar i vinst. Varje vinstlinje tar sin början på hjulet längst till vänster och fortsätter mot höger. Det gäller att symbolerna är på intilliggande hjul för att det ska bli vinst. Minst tre symboler av samma sort krävs.

Totalvinsten blir myntvinsten multiplicerat med den insats som du inleder ditt spin med. Om free spins aktiveras kommer eventuella vinstsummor att samlas ihop och betalas ut när spelrundan är över.

Bonusspel

Stormforged innehåller två olika bonusspel. Tre symboler med Surtur ger minst tio free spins. Den första Wildsymbolen som landar på varje hjul fastnar och är kvar under hela bonusspelet.

I Stormkrigare – det andra bonusspelet i Stormforged – ska man få minst tre vikingar vilket ger tio eller fler free spins. Nu kan olika symboler ge olika stora multiplikatorer, upp till 200x. Ytterligare vikingasymboler under tiden genererar nya free spins.

Stormforged sammanfattning

En mystisk upplevelse i ett snyggt designat landskap väntar för spelaren i Stormforged. Ljudslingan som hela tiden rullar i bakgrunden bidrar till upplevelsen och ger känslan av att man verkligen är på plats.

Med två olika bonusspel ser Hacksaw Gaming till att äventyret kan ta olika vägar. Free spins, multiplikatorer och klibbiga Wilds är några av funktionerna som hjälper spelaren mot högre vinster.

Spela Stormforged hos nya expekt via webbläsaren eller genom att ladda ner appen som finns tillgänglig för din mobiltelefon eller surfplatta

Upptäck mer

Utbudet av Slots hos nya expekt består av spelautomater från flera olika tillverkare. Upptäck fler spelautomater online från Hacksaw Gaming eller utforska någon av våra andra leverantörer. I utbudet av Populära spel finns slots som dokumenterat går hem hos våra spelare.

FAQ

Finns det free spins i Stormforged?

Ja, det finns ett bonusspel med free spins och multiplikator.

Vilka funktioner finns i Stormforged?

I Stormforged har du chans på free spins, multiplikatorer, klibbiga Wilds m.m

Vad är maxvinsten i Stormforged?

Högsta vinsten i spelet ligger på 12 500x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.