ExpektJackpot
18 172 754,22 kr
Pragmatic Play

Sugar Rush

Sugar Rush – en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum30.06.2022
SpeltypVideo slot
Hjul7
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Sugar Rush

Speltillverkaren Pragmatic Play lanserade spelautomaten Sugar Rush i juni 2022 och spelarna fick snabbt upp ögonen för äventyret. För den med stort sötsug är det en förrädisk slot då hela temat bygger på diverse godsaker i alla dess former. Den som har spelat mobilspelet Candy Crush kommer känna igen sig en hel del under spelets gång.

Sugar Rush spelas på en spelplan som innehåller sju hjul och lika många rader. Vinstkombinationer sker i block och blir till när minst fem symboler av samma sort vidrör varandra, antingen vertikalt eller horisontellt. Således skiljer sig spelbrädet en aning från mer traditionella slottar med det upplägget.

Det dyker upp flera olika funktioner som höjer spelkänslan. I Sugar Rush finns det en maxvinst som ligger på 5 000x insatsen.

Sugar Rush Funktioner

Funktionerna i Sugar Rush är tre till antalet, om vi kikar på vad man kan halka in på under spelets gång. Det går även att kombinera funktionerna vilket krävs för att kunna nå den maxvinst som finns att nå.

Free spins

I Sugar Rush finns det en scatter som passande nog kommer i form av en behållare med godis. För att få free spins behöver man få tre eller fler scattersymboler i en kombination. Man kan vinna upp till 30 free spins. Skulle man under bonusrundorna få ytterligare scattersymboler resulterar det i ännu fler free spins. För 100x insatsen går det att köpa sig in på bonusrundan.

Multiplikator

Det finns även en multiplikator i Sugar Rush. När en vinstsymbol exploderar på spelskärmen markeras en position på spelplanen. Symboler som exploderar därefter adderar en multiplikator som börjar på x2 och fortsätter. Som mest kan multiplikatorn nå upp till x128.

Omskakning

Slutligen kommer funktionen omskakning. Varje gång en vinstkombination visar sig på spelplanen försvinner alla symboler som är inblandade i densamma. Dessa ersätts i sin tur av nya symboler som lägger sig längst upp på spelplanen. Resulterar detta i sin tur i nya vinstkombinationer fortsätter rundan.

Sugar Rush Sammanfattning

Symbolerna från det över hela världen populära mobilspelet Candy Crush visar sig i Sugar Rush vilket gör att spelarna till denna slot känner igen sig i allra högsta grad. Det gör också att både nya spelare och mer erfarna spelare kan få glädje av att hoppa ombord på godisraketen som tar en till en planet fylld med sötsaker.

Pragmatic Play följer temat hela vägen vilket visar sig både i grafiken i bakgrunden, spelplanen och på symbolerna som visar sig. Att det inte är en slot med klassiska vinstlinjer är uppfriskande och med omskakningsfunktionen kan en spelrunda fortgå en längre tid.

Sugar Rush är en slot med hög volatilitet vilket innebär att vinsterna kommer något mer sällan men då i regel är högre. Som högst är det alltså en vinst på 5 000x insatsen som går att nå under det bonusspel med free spins som man även kan köpa sig in i.

Upptäck mer

Expekt har mängder av äventyr som går hand i hand med det fluffiga tema som spelaren möter i Sugar Rush. Sweet Bonanza kretsar också kring godis och diverse sötsaker. För fler slots, oavsett om du är ute efter äventyr i samma tema eller något helt annat, finns under sektionen för Slots.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Sugar Rush?

Pragmatic Play lanserade Sugar Rush i juni 2022.

Finns det free spins i Sugar Rush?

Ja! Vid tre eller fler scatters aktiveras free spins.

Hur många vinstvägar finns det i Sugar Rush?

Sugar Rush har totalt 20 möjliga vinstkombinationer


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.