Sweetopia Royale
Relax

Sweetopia Royale

Sweetopia Royale - en överblick


SpelleverantörRelax Gaming
LanseringsdatumFebruari 2024
SpeltypVideoslot
Hjul7
VinstraderBetalar i kluster
Free spinsJa

Om Sweetopia Royale

Sweetopia Royale slot såg dagens ljus i februari 2024 och är en skapelse av speltillverkaren Relax Gaming. Med ett sockersött tema och en noggrant genomarbetad design är det en populär upplevelse i utbudet av spelautomater online hos nya expekt.

Spela Sweetopia Royale med målet att samla symboler av samma sort i kluster. Detta är en slot utan vinstlinjer som med hjälp av vissa symboler betalar ut, medan andra symboler kan aktivera funktioner som tar en närmare maxvinsten på 5 000x insatsen.

Spelfunktioner

Det är en annorlunda spelplan i Sweetopia Royale slot i jämförelse med mer traditionella spelautomater. Här finns det sju symboler på vardera håll, det vill säga sju hjul och sju rader. Utan några vinstlinjer gäller det att få så många sammanhängande symboler som möjligt.

Nedanför spelplanen finns panelen som du använder för att kontrollera din upplevelse. Välj en insats genom att använda plus- och minustecknen. Pilen i mitten av panelen startar nästa spin och playsymbolen vid sidan om aktiverar autospel.

Du kan aktivera ett flertal olika funktioner i Sweetopia Royale under spelets gång. Om du vill ta en genväg till bonusspelet kan du köpa dig till free spins för en större insats.

Symboler

Det är idel sötsaker som utgör vinsttabellen i Sweetopia Royale. På den nedre halvan vad gäller vinstvärde finns karameller i olika färger. Dessa följs av bakelser som också kommer i diverse kulörer.

Totalt finns det nio betalande symboler i Sweetopia Royale. Spelet innehåller även symboler med särskilda funktioner, till exempel en Scatter som aktiverar free spins. Den betalar dock inte ut.

  • Rosa bakelse — 5 000x
  • Lila bakelse – 3 500x
  • Orange bakelse – 3 000x
  • Grön bakelse – 2 500x
  • Blå bakelse – 2 000x
  • Lila karamell - 1 000x
  • Orange karamell – 1 000x
  • Grön karamell – 1 000x
  • Blå karamell – 1 000x

Vinstkombinationer

Ett kluster måste innehålla minst fyra symboler av samma sort för att det ska vara en vinnande kombination. För att ingå i ett kluster måste en symbol på något sätt angränsa till andra symboler av samma sort och färg.

Ju fler symboler som angränsar till varandra desto större blir vinsten. Myntvinsten multipliceras med insatsen du har spelat för.

Bonusspel

Alla klustervinster som bildas stannar kvar på spelplanen och triggar respins. Det fortsätter så länge större vinstkombinationer kan bildas eller att ett nytt kluster formas. Under tiden respins är aktiva kan speciella symboler bildas.

Candy Cannon resulterar i att 2–8 symboler som matchar att kluster läggs till spelplanen. Funktionen Sweet Upgrade uppgraderar klustrets värde till nästa symbol i vinsttabellen. Candy Cluster ser till att matchande symbol på samma hjul eller rader som klustret adderas.

Samla tre eller fler bonussymboler för att aktivera minst fem free spins i Sweetopia Royale. I det här läget finns alla speciella symboler samtidigt som en slumpmässig funktion uppgraderas och ytterligare free spins kan tilldelas.

Sweetopia Royale sammanfattning

Relax Gaming ser till att bjuda på en slot med ett populärt tema men som har en unik design och spelupplevelse. Sweetopia Royale är en modern spelautomat och går att spela både via din dator och på mobila enheter.

Du kan spela Sweetopia Royale och andra spelautomater online hos nya expekt genom att ladda ner appen till din telefon eller surfplatta.

Upptäck mer

Ta del av fler Slots med godsaker i fokus i utbudet hos nya expekt. Du kan klicka in under Populära spel för att ta dig an slots som får extra mycket uppmärksamhet av våra spelare.

FAQ

Vilken speltillverkare ligger bakom Sweetopia Royale?

Sweetopia Royale kommer från Relax Gaming, samma leverantör som bland annat har tillverkat Temple Tumble MEGAWAYS.

Kan jag spela Sweetopia Royale i mobilen hos nya expekt?

Ja, välj mellan att spela i mobilens webbläsare eller genom att ladda ner nya expekts app.

Vilka funktioner finns i Sweetopia Royale?

I Sweetopia Royale kan du spela med bland annat free spins och bonusköp.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.