Twin Spin
NetEnt

Twin Spin

Twin Spin – en överblick


SpelleverantörNetEnt
Lanseringsdatum21.12.2013
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader243
Free spinsNej

Om Twin Spin

Frukter har länge varit ett gångbart tema i världen av slots. Twin Spin har tagit fasta vid detta och kombinerar klassiska symboler med ett modernt format. Bakom skapelsen står NetEnt som lanserade Twin Spin slot redan 2013 vilket har gett den gott om tid att marinera och bli en smakfull upplevelse för spelarna.

Här spelar man med fem hjul och tre rader vilket inte är något ovanligt. Vad som däremot sticker ut är att det finns hela 243 vinstlinjer och med andra ord en möjlighet att stöta på en vinst när man som minst anar det.

Självklart finns det även ett par funktioner som gör att Twin Spin slot har hållit sig vid liv så pass länge. Vi ska kika närmare på dessa nedan och se vad det är som gör att spelupplevelsen håller fortfarande.

Twin Spin Funktioner

Twin Spin slot erbjuder likt många andra slots inte någon funktion för free spins. Det finns dock ingen anledning att misströsta. Bland annat har vi den unika funktionen Twin Reel som ser till att hålla spänningen vid liv.

Symboler

Kikar vi snabbt på symbolerna är det välkända sådana. 9, 10, J, Q, K och A delar utrymme med körsbär, en ringklocka, siffran 7, en diamant och en skylt med “bar” skrivet i sig. Har man varit med i branschen ett tag finns det slots som ser väldigt snarlika ut ur den aspekten.

Twin Reel

Twin Reel innebär att varje runda börjar med två sammanlänkade hjul bredvid varandra som ser identiska ut. Under tiden rundan pågår kan antalet sammanlänkade hjul utökas och till och med täcka hela spelplanen. Det gör att chansen för matchande symboler och fina kombinationer ökar.

Wild

Det finns en wildsymbol som du snabbt kommer att känna igen. Med hjälp av den kan du skapa vinnande kombinationer, även om symbolen i sig inte betalar någonting. Den fungerar dock som en länk och binder samman övriga symboler på spelplanen.

Twin Spin Sammanfattning

Twin Spin har valt att satsa på en klassisk spelplan där spelaren snabbt kan sätta sig in i spelets funktioner och finesser. Symbolerna är lika klassiska och det blir tidigt uppenbart vad man ska hålla utkik efter. Twin Spin kan beskrivas som en enkel slot, utan att på något sätt säga det i negativa ordalag.

Utan free spins ger Twin Reel-funktionen en extra krydda till upplevelsen och i kombination med 243 vinstlinjer finns det anledning för spelaren att hålla sig vaken eftersom det kan hända grejer när man som minst anar det. Maxvinsten på 10 080x insatsen finns med dig hela tiden.

Vill du njuta av samma spelupplevelse via en mobil eller surfplatta finns goda möjligheter för detta. Det räcker med att du surfar in på den mobilanpassad webbsajt som finns att tillgå där du i ett komprimerat format får ta del av samma funktioner och knivskarpa bildkvalité som när du spelar på en dator.

Upptäck mer

För dig som gillar klassiska bordsspel som exempelvis Blackjack, Roulette, Omaha så finns det ett stort utbud av detta hos oss på expekt.

Du hittar även ett Live Casino där du kan spela mot riktiga live dealers. För dig som är mer intresserad av betting så har vi självklart ett stort utbud av sport också där du kan satsa på alla dina favoritsporter.

FAQ

Vilken maxvinst finns i Twin Spin?

Som mest kan du vinna 10 080x insatsen.

Vilken speltillverkare står bakom Twin Spin?

NetEnt

Vilket tema har Twin Spin slot?

Klassiskt

Hur många vinstrader finns det?

Totalt 243 till antalet


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.