Twin Spin MEGAWAYS
NetEnt

Twin Spin MEGAWAYS

Twin Spin MEGAWAYS – en överblick


SpelleverantörNetEnt
Lanseringsdatum12.11.2020
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader117 649
Free spinsJa

Om Twin Spin MEGAWAYS

Speltillverkaren NetEnt lanserade Twin Spin slot redan 2013 och redan då var det en uppskattad slot som trots sitt klassiska format kändes modern. Nu tar den etablerade leverantören det ett steg längre i Twin Spin MEGAWAYS som tillsammans med ett par funktioner även är uppgraderad när det kommer till antalet vinstvägar.

Twin Spin MEGAWAYS har hela 117 649 vinstvägar som gör att man som spelare kan få vinst på spelplanen i alla möjliga konstellationer. Spelplanen har även den utvecklats och består i Twin Spin MEGAWAYS av sex hjul med 3-7 rader. Vinstvägarna sträcker sig åt alla håll och kanter på den snyggt designade spelplanen.

Det är klassiska symboler och en design åt retrohållet som man spelar med, vilket gör det till en slot som passar alla typer av spelare. Som grädde på moset kan vi meddela att den totala maxvinsten ligger på 38 000x insatsen.

Twin Spin MEGAWAYS Funktioner

Twin Spin MEGAWAYS har valt att gå en lite annan väg än många andra slots i retrotema, där funktionerna ofta är få om ens några till antalet. Här har du free spins att hålla utkik efter såväl som multiplikatorer. Det finns en bonusfunktion som heter Twin Reels och som höjer pulsen ytterligare.

Symboler

Kollar vi in symbolerna är det inga som får en att höja på ögonbrynen. Det börjar med 9 vidare till 10, J, Q, K och A innan symboler av högre valör tar vid. Allt enligt tabellen nedan.

 • Diamant - 100
 • 7 - 50
 • Bar - 30
 • Klocka - 15
 • Körsbär - 10
 • A - 6
 • K - 6
 • Q - 5
 • J -5
 • 10 - 5
 • 9 - 4

Free spins

För att aktivera free spins i Twin Spin MEGAWAYS är det scattersymboler du ska få fram. Det krävs fem symboler, var som helst på hjulet, för att aktivera 15 free spins. För varje scatter utöver fem får du ytterligare en free spin. Under tiden kan multiplikatorer visas i form av den wildsymbol som finns.

Twin Reels

I början av varje spin är det två hjul på spelplanen som väljs ut att vara identiska. Det innebär att symbolerna kommer att matcha, åtminstone på utvalda hjul. Detta sker både under basspelet under free spins och ökar av förklarliga chansen till fina vinster.

Avalanche

Twin Spin MEGAWAYS har en funktion som heter Avalanche. Den faller i bruk efter en vinstkombination då symbolerna som ingick försvinner från spelplanen. Då faller nya symboler på plats som i sin tur kan bilda nya vinstkombinationer. Det fortsätter till att inga fler kombinationer med vinst i bildas.

Twin Spin MEGAWAYS Sammanfattning

NetEnt lyckas med att få Twin Spin MEGAWAYS att kännas ny och spännande trots att det både är ett tema som man har sett förut samt en slot man har sett tidigare, även om det med Twin Spin saknades en del funktioner. Här sker en uppgradering utan att gå ifrån den spelkänslan som gjorde Twin Spin så populär.

Vinstvägarna och maxvinsten sticker ut med 117 649 vinstvägar och en potentiell maxvinst på 38 000x insatsen. Twin Spin MEGAWAYS är en video slot och går att spela både via expekt på en dator och expekt i mobilen.

Upptäck mer

I tider då speltillverkarna är allt mer innovativa och kommer med nya idéer på teman och spelupplevelser är slottar likt Twin Spin MEGAWAYS med ett klassiskt tema väldigt uppskattade. Hos oss på expekt finns det mängder av Slots som håller fast vid grunderna!

FAQ

Vilket tema har Twin Spin MEGAWAYS?

Likt sin föregångare är det ett klassiskt retrotema.

Vad är maxvinsten Twin Spin MEGAWAYS?

Totalt kan man vinna 38 000x insatsen

När lanserades Twin Spin MEGAWAYS?

NetEnt kom med Twin Spin MEGAWAYS i november 2020.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.