Viking Runecraft
Play'n GO

Viking Runecraft

Viking Runecraft – en överblick


SpelleverantörPlay’n GO
Lanseringsdatum27.04.2017
SpeltypVideo slot
Hjul7
VinstraderInga
Free spinsJa

Om Viking Runecraft

Viking Runecraft är en slot som bjuder in till ett skandinaviskt tema som många av oss känner igen från historieböckerna. Det är speltillverkaren Play’n GO som har tagit tillfället i akt och lanserat en välgjord video slot som sedan den såg dagens ljus i januari 2020 har fått mycket uppskattning från spelarna.

Temat med vikingar ackompanjeras av en ljudslinga som håller ihop temat bra. Bakgrunden är ett berg som tar en tillbaka till områdets mer natursköna delar. Du spelar Viking Runecraft över sju hjul och lika många rader vilket gör det till en stor spelplan. Det är inte tal om några vinstrader utan istället kluster som resulterar i vinster och funktioner.

Viking Runecraft är en spelautomat med hög volatilitet och som med rätt kombinationer av symboler kan resultera i maxvinsten på 5 000x insatsen. Låt inte formatet skrämma dig då det snabbt sätter sig hur vinster blir till och vad man ska hålla utkik efter.

Viking Runecraft Funktioner

En slot från Play’n GO utan funktioner av olika slag har vi aldrig hört talat som. Symbolerna i spelet resulterar på egen hand i vinster men kan i kombinationer med varandra göra att det blir än mer intressant.

Symboler

Symbolerna är givetvis kopplade till vikingarna. Först ut har vi fem runor som sedan övergår till en amulett, en yxa, en vikingahjälm och slutligen en hammare. Det krävs minst fem symboler i en kombination för att det ska bli en vinst där 15+ hammare ger 1000x insatsen till att börja med.

Förstörelseladdning

Temat fortsätter med fyra bonusfunktioner. Dessa aktiveras efter vinst på 20 symboler och lyder enligt nedan.

  • Fenrisulvens Förargelse: Fyra linjer med symboler väljs ut där två tas bort och resterande två får en och samma symbol för ökad vinstchans.
  • Midgårdsormens Makt: En kedja från spelplanen plockas ut där en del symboler förstörs medan andra får samma symbol som utseende.
  • Surts Smärta: Tre olika symboler väljs ut och förstör omgivande symboler samtidigt som symbolerna i fråga omvandlas till en och samma.
  • Lokes Lockelse: Två symboler väljs ut där den ena gruppen förstörs helt och den andra förvandlas till en och samma symbol.

Valhallrunor

Nästa bonusspel är Valhallrunor där man ska vinna på fem olika runstenar. När man har samlat in en runsten och har rensat spelplanen på densamma aktiveras bonusspelet. Då aktiveras vinster på ett bonushjul och man vinner genom att träffa någon av luckorna som innehåller en vinst, helt enkelt.

Ragnarök

Givetvis finns det en funktion som heter Ragnarök. Den ger sig tillkänna efter ett bonusspel då mätaren från vinstkombinationerna kan laddas upp igen och resultera i respins.

Viking Runecraft Sammanfattning

Det tar sin tid innan man förstår spelplanen i Viking Runecraft men i takt med att man spelar ett par spin blir det tydligt hur det går till. Play’n GO har lanserat en något annorlunda spelupplevelse som i slutändan passar både spelare med erfarenhet och den som spelar för första gången.

Vikingatemat är starkt förknippat med oss i Norden och det ger spelet extra energi och känsla. Att det därtill finns vinster på 5000x insatsen att kamma in om kombinationer av symboler står rätt ger Viking Runecraft än mer puls.

Upptäck mer

I det breda utbudet av Slots på expekt Online Casino finns det flera titlar som bjuder in till ett äventyr från vikingatiden. Book of Vikings från Pragmatic Play är en klassisk slot som spelas på 5x3 hjul.

FAQ

Vilka står bakom Viking Runecraft slot?

Viking Runecraft lanserades av Play’n GO

Vad är maxvinsten i Viking Runecraft?

Det går att vinna 5000x insatsen.

Vilken volatilitet har Viking Runecraft?

Viking Runecraft har hög volatilitet.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.