What The Fox MEGAWAYS
Red Tiger

What The Fox MEGAWAYS

What The Fox MEGAWAYS – en överblick


SpelleverantörRed Tiger
Lanseringsdatum15.04.2021
SpeltypVideo Slot
Hjul6
Vinstrader117649
Free spinsJa

Om What The Fox MEGAWAYS

Den här sloten tar oss direkt till discogatans centrum, där neon lyser upp samtliga byggnader och musikens dunkande smyger sig in i samtliga gränder. Likt Las Vegas fast taget ur en annan universum kommer du ställa dig öga mot öga med den listigaste storspelaren i stan, den beryktade Mr Foxter. Se till att ha fyrklövern redo när du ger dig in i denna festliga spelautomat!

‎Red Tiger som har levererat många andra spel i liknande maner, men det är första gången som vi tar oss till Las Vegas. På den här spelplanen får du ett revolutionerande tema med sex hjul men med stökiga rader. Det kan vara svårt att greppa i början, men efter man har lärt sig konceptet blir det fängslande roligt.

What The Fox MEGAWAYS Funktioner

‎What The Fox MEGAWAYS är fullt av spännande funktioner. Sloten har bland annat en kaskadvinstfunktion, en wild samt en bonusrunda. Det i kombination med Mr Foxter snärtiga stil gör det spelet otroligt underhållande.

Symboler

‎Spelet har flera utsmyckade symboler. De mer spartanska bokstäverna är av låg valör medans de pampiga symbolerna med amerikanska bilar, sedelbuntar, tärningar och whiskyglas är av högre valör. Det gyllene stora F ger dig den största vinsten, så håll utkik efter den.

Kedjereaktion

‎För att öka vinsterna i spelet har Red Tiger lagt till en scatterfunktion. Detta innebär att samtliga symboler som bildar en vinst kommer att försvinna. När de har försvunnit kommer det nya symboler ovanifrån som ersätter dessa. På så vis har man chans till mer än en vinst per runda.

Foxy Spins

‎Givetvis finns det free spins integrerade i spelet. Bonushjulet Foxy Wheel aktiveras av tre stycken symboler av typen Foxy Spins. Då får man snurra ett bonushjul som kan ge dig upp till 20 free spins, eller rättare sagt Foxy Spins i det här fallet. Och inte nog med det, desto mer man vinner i detta bonusläge, desto mer blir vinsterna värda.

Listiga Wilds

‎Till och med Mr Foxter kan dyka upp på hjulet om man har tur. I detta fall fungerar han som en multiplikator och kan multiplicera din vinst med 7x insatsen. Totalt kan tre Mr Foxter landa på hjulet samtidigt. Vi vet inte hur han gör det, men vem bryr sig när multiplikatorn multipliceras? 7x7x7 ger alltså 343x insatsen, och det i en vanlig spelrunda!

What The Fox MEGAWAYS Sammanfattning

‎För den som gillar ett spel med höga vinster samtidigt som det går undan är det här en perfekt slot för dig. Den högsta vinsten är totalt 10 474x insatsen. Spelet har dessutom hög volatilitet vilket gör det extra spännande. Dessutom kan man vinna på nästan vilket sätt som helst då vinstlinjerna är fler än man kan räkna.

‎Spelet är i sin helhet väldigt enkelt att spela. Det passar därför både erfarna rävar samtidigt som nya spelare lätt kan smälta gränssnittet. Inlärningskurvan är inte särskilt hög. Spänningskurvan toppar däremot alla diagram och vi lovar dig att Mr Foxter ser till att du är mer än road.

FAQ

Hur många vinstlinjer finns det i What The Fox MEGAWAYS?

Totalt 117649 stycken.

Vad är maxvinsten i What The Fox MEGAWAYS?

Maxvinsten är 10 474x insatsen.

Kan man spela What The Fox MEGAWAYS i mobilen?

Ja, man kan spela alla våra spelautomater i mobilen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.