White Rabbit
Big Time Gaming

White Rabbit

White Rabbit – en överblick


Spelleverantör:Big Time Gaming
Lanseringsdatum:25.10.2017
Speltyp:Video slot
Hjul:5
Vinstrader:248,832
Free spins:Ja

Om White Rabbit Slot

Sedan lanseringen 2017 har White Rabbit slot varit en uppskattad sådan bland spelarna. Speltillverkaren Big Time Gaming har inspirerats av en sagovärld i stil med Alice i Underlandet. Med en elak drottning, en lurig katt och en hel del annat blir det tillsammans ett spännande äventyr.

White Rabbit är en video slot som spelas över fem hjul och 2-7 rader. Vad som sticker ut och gör det hela än mer intressant är att det finns hela 248 832 vinstvägar. Det gör att man kan kamma hem vinster när man minst anar det samtidigt som kombinationerna kan se väldigt annorlunda ut från gång till gång.

Det är alltså en slot med MEGAWAYS vi har att göra med. Utöver det finns det en maxvinst på 17 420x insatsen. Studsa ner i kaninhålet och ge dig av efter sagolandets skatter.

White Rabbit Funktioner

För att spetsa upplevelsen finns det ett par funktioner som är bra att ha koll på. Bonusfunktionerna för White Rabbit symboliseras i mångt om mycket av karaktärer från spelets tema. Det finns bland annat free spins och ett förlängningshjul att sätta tänderna i.

Symboler

Om vi startar med symbolerna är det till en början klassiska sådana i 9, 10, J, Q, K och A. Dessa går sedan över i bland annat en guldpläterad tekanna, en ståtlig fågel och en grinande katt. Slutligen är det fina ädelstenar samt den elaka drottningen som utgör grundsymbolerna på spelplanen.

Free Spins

Med scattersymbolen kan du få free spins under spelets gånget. Det är kaninen som utgör symbolen och han visar sig endast på hjul 2-4. Får du minst tre kaniner får du 15 free spins. Under tiden dina free spins samlas dina vinster och betalas ut i slutet av omgången. Dina free spins kan dessutom återaktiveras och resultera i totalt 75 gratissnurr.

Förlängningshjul

I White Rabbit finns det ett förlängningshjul. Hjulet tillåter att extra symboler läggs till under tiden dina free spins pågår och ökar antalet sätt du kan vinna på i spelet. Därtill kan en muffinssymbol göra entré och se till att ytterligare två symboler läggs till på spelplanen. Därmed kan du få fler symboler på spelplanen än det vanliga antalet.

White Rabbit Sammanfattning

Temat känns igen och det bidrar till att White Rabbit har blivit så pass populär. Det skadar inte heller att det finns 248 832 olika sätt att vinna på. Som spelar kan man sätta på helspänn mest hela tiden just eftersom en vinst kan dyka upp i mängder av olika kombinationer.

White Rabbit fungerar alldeles utmärkt för nya spelare som vill lära sig att spela på slottar. Sättet du spelar på är av enklare slag och när man får grepp om det finns det en funktion för autospel. Med den kan du välja en insats och ett antal spins som datorn sedan genomför åt dig.

White Rabbit Megaways är inte det första spelet som har hämtat inspiration från Lewis Carrolls surrealistiska berättelser. Det finns en hel del andra spel som har inspiration från samma sak.

Vill man ta äventyret vidare till en mobil enhet finns det goda möjligheter till detta. Surfa in på den expekts mobilanpassad webbsajt som finns tillgänglig både för enheter med Android samt iOS.

Upptäck mer

Expekt är en plats för alla typer av spelare, oavsett vad man gillar. För den som vill spela på sportevenemang av olika slag är sektionen för Sport platsen att besöka. Fotboll, tennis, ishockey, basket och många fler sporter samsas om utrymmet och ser till att det alltid finns något att spela på. Med expekt Liveodds kan man dessutom spela på event som pågår i detta nu!

FAQ

Vem är skaparen bakom White Rabbit?

Det är spelleverantören Big Time Gaming som lanserade White Rabbit i oktober 2017.

Hur många vinstvägar finns det i White Rabbit?

Totalt 248 832 vinstvägar.

Finns det free spins?

Genom att samla minst tre scatters får du tillgång till free spins.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.