Big Time Gaming

Who Wants To Be A Millionaire

Who Wants To Be A Millionaire - En överblick

‏‏‎ ‎

SpelleverantörBig Time Gaming
Lanseringsdatum10.01.2022
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader117,649
Free spinsJa

‏‏‎ ‎

Om Who Wants To Be A Millionaire

‏‏‎ ‎

Who Wants To Be A Millionaire är underhållningen från TV som har blivit en väldigt uppskattad slot. Det är speltillverkaren Big Time Gaming som har tagit tillfället i att göra en slot som redan har fått stor uppmärksamhet. Utöver ett familjärt tema finns det en del annat att sätta tänderna i.

‏‏‎ ‎

Spelaren bjuds på sex hjul och en kombination av 2-4 rader, vilket skiljer sig något från mer klassiska spelplaner. Who Wants To Be A Millionaire är en slot med MEGAWAYS vilket innebär att antalet vinstlinjer är så många som 117 649 till antalet.

‏‏‎ ‎

Därtill finns det en del funktioner att kika närmare på vilket vi ska göra nedan. Addera till ingredienserna att det finns möjlighet till en vinst på 72 310x insatsen och vi har en rejäl dos med spänning framför oss.

‏‏‎ ‎

Who Wants To Be A Millionaire Funktioner

‏‏‎ ‎

Funktioner har ett syfte i att förgylla spelupplevelsen. Utöver det “vanliga” snurrandet kan man under tiden även stöta på symboler som gör att det blir än mer trevligt för spelaren. För att förstå vad man ska kolla efter är det bra att veta vad samtliga symboler innebär.

‏‏‎ ‎

Symboler

‏‏‎ ‎

Symbolerna är till stor del klassiska sådana. 9, 10, J, Q, K och A är alla med och ger olika höga vinster när kombinationer av dessa uppstår. Det är dock övriga symboler som består av diverse ädelstenar som är mest intressant för spelaren. I färgerna grön, blå, röd och lila dyker dessa upp under spelets gång.

‏‏‎

Scatter‎

‏‏‎ ‎

Scatter är symbolen som aktiverar free spins. Det är loggan för Who Wants To Be A Millionaire som utgör symbolen och där antalet scatters i kombinationen bestämmer hur många free spins du får. Med tre välbekanta loggor i en kombination får du åtta free spins och kan hoppa upp i heta stolen.

‏‏‎ ‎

Heta Stolen

‏‏‎ ‎

Vad vore denna slot om inte heta stolen fanns med? I Heta stolen kan du vinna upp till 50 free spins. Likt i programmet på TV stiger du på stegen för varje rätt alternativ mellan A, B, C och D du väljer samt har säkerhetsnivåer som fungerar som skyddsnät. Som grädde på moset finns även livlinorna 50/50, ring en vän samt fråga publiken i slotformat.

‏‏‎ ‎

Who Wants To Be A Millionaire Sammanfattning

‏‏‎ ‎

Vi alla har suttit bänkade framför Who Wants To Be A Millionaire och fantiserat om en plats i heta stolen. Nu finns den chansen hos expekt och dessutom med möjligheten att komma åt upplevelsen hemifrån via en dator eller mobil enhet. Mycket går att känna igen från programmet och tekniska funktioner och finesser bidrar till spelupplevelsen.

‏‏‎ ‎

MEGAWAYS innebär att man som spelare har mängder av vinstvägar att förlita sig på. 117 649 är en nästan astronomisk siffra som gör att spänningen ökar. Platsen i heta stolen är din att inta!

‏‏‎ ‎

Upptäck mer

‏‏‎ ‎

Vill du hoppa ner från stolen ett tag och istället sätta dig in i det stora utbud av Sport och odds som finns att tillgå hos expekt är det snabbt ordnat. Klicka in på sektionen för att sedan välja och vraka mellan spel på sporter från alla världens hörn och kanter.

‏‏‎ ‎

FAQ

‏‏‎ ‎

Vilken speltillverkare ligger bakom Who Wants To Be A Millionaire?

Big Time Gaming

‏‏‎ ‎

Kan jag spela Who Wants To Be A Millionaire i mobilen?

Ja, Who Wants To Be A Millionaire fungerar lika bra på en dator såväl som på mobila enheter.

‏‏‎ ‎

Hur många vinstvägar finns det i Who Wants To Be A Millionaire?

**
**Totalt 117 649 till antalet.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.