Wild Link Riches
MicroGaming

Wild Link Riches

Wild Link Riches - en överblick


SpelleverantörSpinPlay Games
Lanseringsdatum23.06.2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Wild Link Riches

Wild Link Riches är utvecklad av relativt unga Spin Play Games, och är en spelautomat som förlitar sig på turen som regnbågar och fyrklöver för med sig. Vid regnbågens slut finns en skatt som innehåller en maxvinst på 5 000x insatsen.

Wild Link Riches spelas mitt på en grön kittel fylld med guldmynt. Både mynten och den färgglada regnbågen glittrar. Du befinner dig i ett landskap som inte bär med sig några bekymmer. Addera en trallvänlig ljudslinga i bakgrunden och du har allting som du behöver.

Hos nya expekt kan du spela Wild Link Riches via din mobila enheter med bibehållen spelkänsla. Lyckas du hitta regnbågens slut?

Spelfunktioner

Wild Link Riches Slot har fem hjul och tre rader för spelaren att förhålla sig till. På spelmarken nere till vänster ställer du in insatsen för ditt spin. Använd plus och minus för att justera summan. Till höger har du symbolen för autospel.

Med hjälp av Wildsymboler och bonussymboler kommer du åt speciella funktioner i Wild Link Riches. Det finns även en köpfunktion som tillåter dig att köpa bonusspelet till 110x insatsen. Aktiverar du free spins erbjuds du en rabatt på köpfunktionen.

Det finns 20 vinstrader som är aktiva i basspelet. Med funktionen Wild Link läggs fem extra vinstrader till.

Symboler

En hästsko i guld med en fyrklöver på är bonussymbol i Wild Link Riches och den symbol som aktiverar free spins. Wildsymbolen, som kan dyka upp på hjul 2-5, ersätter alla symboler förutom bonus och pris.

Wildsymbolen har utöver sin funktion en kontantvinst, den högsta i spelet. I tur och ordning följer lyckobrunnen, hatten, ölstopet och svamparna. Klassiska kortsymboler från 9 till A utgör spelets lägre betalande symboler.

 • Wild - 20.00 samt ersätter andra symboler
 • Lyckobrunn - 10.00
 • Hatt - 8.00
 • Ölstop - 6.00
 • Svampar - 6.00
 • A - 4.00
 • K - 4.00
 • Q - 4.00
 • J - 2.00
 • 10 - 2.00
 • 9 - 2.00

Vinstkombinationer

Alla vinstkombinationer i Wild Link Riches kräver tre eller fler symboler av samma sort. Ditt mål är att få fem symboler på en och samma vinstlinje. Vinstens storlek bestäms av din insats och vilka symboler det är som du samlar.

En vinstkombination kan få hjälp av spelets Wild för att utökas. När du aktiverar free spins får du en rabatt på spelets köpfunktion. Du kan då köpa episka free spins till ett lägre pris.

Bonusspel

Det finns fyra jackpottvinster i Wild Link Riches som har en slumpmässig aktivering. Efter varje spel i basspelet eller med Wild Link-funktionen kan jackpotten aktiveras. Mega, Major, Minor och Mini är spelets olika jackpottvinster.

Wild Link-funktionen aktiveras när en guldkanna landar på det första hjulet. Extra rader adderas till hjul 2-5 och ger en möjlighet till ännu större vinster.

Wild Link Riches Sammanfattning

Det är färg och glädje som står i fokus när du spelar Wild Link Riches Slot från SpinPlay Games hos nya expekt. Redan i basspelet får du känna på underhållningen, en underhållning som ökar när du aktiverar någon av spelets funktioner. Med flera olika funktioner vet du aldrig när spelet tar nya vändningar.

Upptäck mer

Hos nya expekt ser vi till att samla flera olika spelformer under samma tak. Utbudet av Sport innehåller betting och odds på mängder av sporter. Spela med ett stort utbud av marknader, odds och funktioner som optimerar din upplevelse.

FAQ

Kan man vinna free spins i Wild Link Riches?

Ja! Samla tre eller fler Scatter-symboler för att aktivera free spins.

Kan jag göra ett bonusköp i Wild Link Riches?

Betala 110x insatsen eller, när rabatterat pris gäller, 50x insatsen för att aktivera bonusspelet i Wild Link Riches.

Vad är maxvinsten i Wild Link Riches?

Du kan vinna upp till 5 000x insatsen när du spelar Wild Link Riches hos nya expekt.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.