Wild Swarm 2
Push Gaming

Wild Swarm 2

Wild Swarm 2 - en överblick


SpelleverantörPush Gaming
LanseringsdatumFebruari 2024
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader20
Free spinsJa

Om Wild Swarm 2

Wild Swarm 2 innehåller surrande bin som är på jakt efter honung. Du får kika in i en fridfull skog där olika bikupor poppar fram ur träden. En spelupplevelse med flera funktioner väntar.

Spela Wild Swarm 2 hos nya expekt med en större maxvinst (10 000x) i jämförelse med originalet. Här har Push Gaming sett till att addera nya symboler och funktioner för att göra Wild Swarm 2 slot unik.

Spelfunktioner

Spelplanen i Wild Swarm 2 består av fem hjul och fyra rader. Det finns 20 vinstlinjer som kan bidra både till myntvinster samt aktivera olika funktioner. Till det behöver du samla någon av symbolerna, varav många är anpassade till spelets tema.

För att bestämma vilken insats du ska spela med använder du den lilla mynthögen till höger om spelplanen. Här finns också symbolen för att aktivera nästa spin samt information om spelets vinsttabell och funktioner.

Symboler

Wild Swarm 2 består av både betalande symboler och en Wild-symbol, vars uppgift är att bidra till vinstkombinationer. Med en Scatter kan du aktivera bonusspelet med free spins under spelets gång.

Du kommer att komma i kontakt med insamlingsbara bin som har olika funktioner. Ett av bina är dessutom den högst betalande symbolen i Wild Swarm 2, som har totalt tio betalande symboler som delar ut vinst enligt tabellen nedan.

  • Bi i honung – 150x
  • Dollartecken – 150x
  • Kungakrona – 75x
  • Honung – 17.50x
  • Vit blomma – 15x
  • Lila blomma – 12.50x
  • A – 7x
  • K – 6x
  • Q – 6x
  • J – 5x

Vinstkombinationer

Bygg en vinnande kombination på någon av spelplanens 20 vinstlinjer. För att en kombination ska vara vinnande krävs det tre symboler på intilliggande hjul. Med Wild-symbolens hjälp kan du bilda och utöka vinnande kombinationer.

Utbetalningen för en vinst i Wild Swarm 2 bestäms utifrån vilken symbol som ingår, hur många symboler det är samt vilken insats du har spelat med.

Bonusspel

Den gyllene bikupan fungerar som Scatter i Wild Swarm 2 slot. Om du samlar tre eller fler Scatters var som helst på spelplanen aktiverar du free spins. I det här läget dyker klibbiga Wilds upp som stannar på spelplanen. I samma bonusspel finns en multiplikator ovanför hjul två och fyra.

Wild Swarm 2 har ett unikt svärmläge som aktiveras om bikupan exploderar, vilket insamlingsbin kan bidra till. Även här tilldelas du free spins, multiplikatorer och en komplett stapel med Wild-symboler på ett av hjulen på spelplanen.

Under basspelet, free spins och svärmläget kan kistfunktionen aktiveras slumpmässigt. Du får då fem dolda priser att välja mellan.

Wild Swarm 2 sammanfattning

Push Gaming har här gjort en uppföljare till en uppskattad förlaga. Även om Wild Swarm 2 delar tema med sin föregångare får du något nytt att ta del av hos nya expekt.

Spela Casino med en maxvinst på 10 000x insatsen samt flera olika funktioner som tar dig närmare spelets högre vinster. Självklart kan du spela med samma spelkänsla även på dina mobila enheter.

Upptäck mer

Om du vill gå tillbaka till spelets originalversion från Push Gaming kan du göra det i vårt utbud av Slots. Du kan då spela Wild Swarm för att bekanta dig med den söta bifamiljen en första gång.

FAQ

Finns det free spins i Wild Swarm 2?

Ja, samla Scatters eller bin för att aktivera free spins.

Kan jag spela Wild Swarm 2 i mobilen hos nya expekt?

Du kan spela Wild Swarm 2 via din dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Vad är den maximala vinsten i Wild Swarm 2?

Wild Swarm 2 har en maxvinst på 10 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.