Wild West Gold
Pragmatic Play

Wild West Gold

Wild West Gold – en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum26.03.2020
SpeltypVideo Slot
Hjul5
Vinstrader40
Free spinsJa

Om Wild West Gold

Oavsett om du är bandit eller sheriff är Wild West World ett spel för dig. Pragmatic Play har gjort ett spel som tar dig tillbaka till en av vilda västerns småstäder. Mitt på gatan utanför salonen står det fem hjul som snurrar för din räkning, redo att dela ut vinster till stadens tuffaste cowboys.

Med 40 vinstlinjer på hjulen är det ständig action när revolvrar, guldmynt och sheriffer susar förbi i takt till stämningsfull musik. I detta högvolatila spel späckat av funktioner kommer garanterat kunna roa dig en lång stund, även om du är en erfaren slotspelare eller en nybörjare. Den här sloten passar alla!

Wild West Gold Funktioner

Den här sloten har som vi tidigare nämnt flera olika symboler för att öka spelglädjen. Samtliga följer det tema som präglar spelet. Skaparna har ansträngt sig i det yttersta för att skapa en genomgående stämning i spelet, och även funktionerna passar som revolvern i ett hölster!

Symboler

Spelet har flera olika symboler att hålla koll på. De betalande symbolerna av låg valör utgörs av bokstäver. I tillägg till dessa finns det även symboler av hög valör som genererar större vinster. Dessa är bland andra banditen, sheriffen, en påse full med pengar samt två olika cowgirls. För att komma åt de riktigt stora vinsterna finns även en wildsymbol som liknar en sheriffstjärna samt en scattersymbol.

Wild med multiplikator

Wildsymbolen är en nyckel i det här spelet för att få större vinster. De kan endast landa på de tre hjulen i mitten och har alltid en slumpmässig multiplikator. Varje vinstlinje där en wild är delaktig kommer alltså att multipliceras med 2x, 3x eller 5x. Skulle en vinstlinje bestå av flera wilds adderas dessa ihop och vinsterna blir ännu större.

Bonusrunda med free spins

För att trigga bonusrundan i spelet krävs det att scattersymbolen landar på hjul ett, tre och fem samtidigt. Samtliga rundor i bonusrundan består av free spins, den börjar med bestämt åtta stycken. För att nå riktigt stora vinster i spelet gäller att få så många wilds som möjligt. Turligt nog är dessa sticky i bonusrundan så när det väl har landat en så kommer den att stanna kvar där under hela rundan.

I bonusrundan tillkommer det dessutom en till symbol. En guldstjärna som kan ge dig ännu mer free spins. Får du två eller fler så kan du trigga respins. Skulle du landa fem stycken på samma gång kan du få hela 20 extra free spins. Bonusrundan kan totalt ge dig 10 000x din insats, så håll tummarna på att den triggas ofta.

Wild West Gold Sammanfattning

Detta är sloten för dig som älskar vilda västern, spänning och skottskadade vinstlinjer. Med en hög volatilitet är man aldrig uttråkad. Samtidigt kan man bara sitta ner och njuta av en vackert utsmyckat spelautomat med stämningsfull musik till. Det är bara att njuta!

Wild West Gold är ett spel för dig som gillar när det händer mycket. Spelet har funktioner som är frekventa men också funktioner som inträffar mer sällan. Den sistnämnde är desto mer vinstgivande, men kräver lite mer tålamod. Hur som helst är det ingen svår slot att komma in i, även om det kräver lite övning för att förstå samtliga funktioner till en början. Som tur är kan du provspela sloten med låtsaspengar för att lära dig innan du kör för riktiga pengar.

Upptäck mer

Om du inte är sugen på vilda västern har vi andra spelautomater som är betydligt med rofyllda. På vår hemsida finns det Slots i alla sorters varianter. Skulle du vara sugen på Sport eller Live Casino erbjuder Expekt det också. Dessutom är våra slots mobilanpassade så du kan spela var som helst, när som helst!

FAQ

Finns det free spins i Wild West Gold?

Ja, det finns det. Hela bonusrundan består av free spins.

Hur många vinstlinjer finns det totalt i Wild West Gold?

Det finns 40 vinstlinjer.

Vilka är det som har skapat Wild West Gold?

Pragmatic Play har designat och skapat spelet.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.