Wins of Winter
Fantasma

Wins of Winter

Wins of Winter - en överblick


SpelleverantörFantasma Games
LanseringsdatumNovember 2022
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader3-4-5
Free spinsJa

Om Wins of Winter

Variera exotiska strandbaserade teman hos nya expekt med iskalla vinterspel. Wins of Winter är en spelautomat från speltillverkaren Fantasma Games som tar spelaren långt in i skogen till en sjö med istäcke.

Här får spelaren spela med en annorlunda spelmekanik, som innehåller olika många rader på varje hjul. Bonusspel innehållande free spins och multiplikator ingår också i upplevelsen.

Spelfunktioner

Du spelar Wins of Winter över fem hjul. Från vänster till höger finns det i tur och ordning tre, fyra, fem, fyra och tre rader att förhålla sig till. Det är ett upplägg som vi inte ser hos många spelautomater och adderar därmed något annorlunda för den nyfikna spelaren.

Däremot startar du ditt nästa spin på ett sedvanligt sätt med hjälp av panelen till höger i bild. Wins of Winter har en funktion för autospel som du kan aktivera för ett visst antal snurr framöver.

Wins of Winter har ett bonusspel samt ett par bonusfunktioner som rätt kombination av symboler kan aktivera.

Symboler

I basspelet finns det bland annat en Wild-symbol och en trollkarl som räknas som höga symboler i Wins of Winter. I övrigt är det ädelstenar i olika färger som utgör vinsttabellen och som betalar ut myntvinster.

Lägre betalande symboler är 10, J, Q, K och A. Slutligen finns det fem symboler som räknas till speciella symboler i Wins of Winter. Dessa kommer med bonusfunktioner.

 • Wild – 3.50 samt ersätter andra betalande symboler
 • Trollkarl – 3.50
 • Röd ädelsten – 2.50
 • Gul ädelsten – 2.00
 • Grön ädelsten – 1.50
 • Lila ädelsten – 1.25
 • A – 1.00
 • K – 1.00
 • Q – 0.75
 • J – 0.75
 • 10 – 0.75

Vinstkombinationer

Den speciella spelplanen i Wins of Winter slot innehåller 20 vinstlinjer. Du behöver tre symboler av samma sort för att få fram en vinst. Vinstkombinationen i fråga ska börja från hjulet längst till vänster på spelplanen.

Både under basspelet och om olika bonusfunktioner aktiveras baseras den totala vinstsumman på myntivinsten samt insatsen som du inleder ditt spin med.

Bonusspel

Den speciella bonussymbolen kan landa på hjul två till fyra. Tre symboler av samma sort aktiverar bonusspelet i Wins of Winter. I samband med detta blir en gåva synlig på skärmen och du får göra mellan nio och 18 val. Varje val innehåller en kontantvinst på mellan 0.25x och 20x insatsen.

Wins of Winter innehåller en kista som kan landa på det femte hjulet. Om så sker får man antingen Progression eller Frozen Frames. Progression bidrar till mätaren ovanför spelplanen medan Frozen Frames låser två till fyra platser på spelplanen.

Progressionsmätaren ovanför spelplanen fylls på varje gång du landar en snöflinga. Olika funktioner aktiveras ju mer mätaren fylls på. Bland annat kan du få en multiplikator på upp till 100x insatsen.

Sammanfattning av Wins of Winter

Wins of Winter är en spelautomat från Fantasma Games som innehåller flera bonusfunktioner. Det innebär att ett spin kan ta flera olika vägar baserat på vilka symboler som visar sig på skärmen. Maxvinsten i Wins of Winter Slot är 5 000x insatsen.

Spelet har ett lika delar lekfullt som mystiskt tema. Ljudslingan som rullar i bakgrunden är av det mer episka slaget och adderar även det till upplevelsen.

Upptäck mer

Utbudet av Sport och betting hos nya expekt kan fungera som omväxling från våra Casinospel. Även här finns det olika funktioner att ta del av. Du kan till exempel spela på livebetting, använda vår bet builder eller nyttja cash out-funktionen.

FAQ

Finns det free spins i Wins of Winter?

Ja

Kan jag spela Wins of Winter Slot i mobilen?

Ja

Vad är maxvinsten i Wins of Winter?

5 000x insatsen

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.