Wisdom of Athena
ExpektJackpot
18 222 952,36 kr
Pragmatic Play

Wisdom of Athena

Wisdom of Athena - en överblick

SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum26.06.2023
SpeltypVideoslot
Hjul6
VinstraderBetalar överallt
Free spinsJa

Om Wisdom of Athena

Som namnet avslöjar är det vishetens och krigets gudinna i grekisk mytologi, Athena, som spelar huvudrollen i Wisdom of Athena. Pragmatic Play lanserar spelautomater online på löpande band. Här har man lagt ner tid och energi på en tidsresa tusentals år tillbaka i tiden.

Tillsammans med ett välgjort tema som följer en röd tråd genom upplevelsen har Wisdom of Athena ett något annorlunda och uppfriskande upplägg. Det finns nämligen inga vinstrader att hålla koll på. Istället betalar symboler över hela spelplanen.

Spela Wisdom of Athena hos nya expekt, ett storslaget äventyr från basspelet vidare till spelets olika funktioner och finesser.

Spelfunktioner

Pragmatic Play har i Wisdom of Athena valt att placera en panel precis nedanför spelplanen, något spelare har fått vänja sig vid även i deras andra slots. Välj vilken insats du vill spela med och aktivera autospel om du vill låta spelet ha sin gång.

Symboler kan betala var som helst på spelplanen, en funktion som skiljer sig från mer klassiska upplägg. Det finns lavinvinster och slumpmässiga multiplikatorer som ger sig tillkänna emellanåt.

Symboler

Athena själv är den högst betalande symbolen i Wisdom of Athena. Hon fungerar också som Scatter och är närvarande på samtliga hjul. Hon betalar på alla positioner i basspelet och stannar på spelplanen under hela rundan.

Andra högt betalande symboler är en guldamulett, riddarhjälm, kruka och en pergamentrulle. Längre ner på listan finns amuletter och avbildningar i olika färger.

  • Athena - 200.00 samt fungerar som Scatter
  • Guldamulett - 100.00
  • Riddarhjälm - 50.00
  • Kruka - 30.00
  • Pergamentrulle - 20.00
  • Amulett riddare - 15.00
  • Amulett uggla - 10.00
  • Amulett svärd - 8.00
  • Amulett pyramid - 6.00
  • Amulett vagn - 5.00

Vinstkombinationer

Det är inga sedvanliga vinstkombinationer som man spelar med i Wisdom of Athena. Samla istället minst åtta symboler var som helst på skärmen. 8-9 symboler följs av en vinsttrappa innehållandes 10-11 symboler, 12-14 symboler samt 15-30 symboler. Det totala antalet av samma symbol på skärmen i slutet av ett spin bestämmer vinstens värde.

När en vinstkombination bildas försvinner sedan symbolerna som medverkar i kombinationen. Dessa ersätts av nya symboler som kan generera ytterligare vinster.

Bonusspel

Med fyra eller fler Scatters aktiveras free spins. Du får tio free spins som börjar omgående. Rundan startar med en låst rad. Varje fall under tiden dina free spins är aktiva bidrar till att låsa upp raden. Under tiden dina free spins är aktiva kan multiplikatorer bidra till extra höga vinster.

Wisdom of Athena Sammanfattning

Det unika upplägget med symboler som betalas ut över hela spelplanen gör att det blir en ny upplevelse för spelaren. Wisdom of Athena har en maxvinst på 5 000x insatsen som man kan komma åt med hjälp av free spins och multiplikatorer.

Spela Wisdom of Athena hos nya expekt via din dator eller mobil. Samtliga funktioner och finesser följer med när du spelar i ett komprimerat format.

Upptäck mer

Nya expekt har ett utbud bestående av betting på all typ av Sport. Spela på odds från en mängd olika sporter, ligor och turneringar. Välj om du vill spela innan avspark, uppkast eller nedsläpp, eller om du vill spela live med matcherna pågår.

FAQ

Finns det free spins som man kan aktivera i Wisdom of Athena?

Athena fungerar som Scatter och aktiverar free spins när fyra eller fler symboler visar sig på spelplan.

Vad är maxvinsten i Wisdom of Athena?

Du kan vinna upp till 5 000x insatsen.

Vilka funktioner finns i Wisdom of Athena?

Wisdom of Athena innehåller bland annat free spins, multiplikatorer och lavinvinster.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.