Wolf Gold
Pragmatic Play

Wolf Gold

Wolf Gold - en överblick


SpelleverantörPragmatic Play
Lanseringsdatum15.04.2017
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader25
Free spinsJa

Om Wolf Gold

En klassiskt utformad slot med ett modernt tema och design. Wolf Gold Slot från Pragmatic Play är en spelautomat som ger den amerikanska vildmarken ytterligare liv. Med en avbildning av Grand Canyon i bakgrunden ramas spelplanen med djur och diverse slotsymboler in.

I Wolf Gold spelar du med fem hjul, tre rader och 25 vinstrader. Pragmatic Play drar sig inte för att erbjuda olika funktioner under spelets gång, något du kommer märka när du spelar Wolf Gold Slot. Det finns en maxvinst på 1 000x insatsen med rätt kombinationer av symboler och funktioner.

Spela Wolf Gold Slot hos nya expekt via din dator eller på mobila enheter. Formatet anpassas och ger samma härliga spelkänsla oavsett enhet.

Spelfunktioner

Wolf Gold Slot är ett spel som är enkelt att förstå sig på. Med fem hjul och tre rader påminner upplägget om många andra spelautomater online. 25 fasta vinstlinjer ger spelaren snabbt en uppfattning kring vilka sätt det finns att vinna.

Ställ in insatsen i Wolf Gold Slot genom panelen nere till höger. Använd plus och minus för att justera uppåt och neråt. Klicka igång Autospel om du vill luta dig tillbaka och låta spelet ha sin gång.

Med både free spins, respins och en progressiv jackpott finns det funktioner så det räcker och blir över. Den progressiva jackpotten finns i formaten Mini, Major och Mega.

Symboler

Wolf Gold Slot ger dig en inblick i djurriket som berikar den amerikanska vildmarken. Som namnet på Wolf Gold avslöjar är det trots allt vargen som står i fokus. Den får sällskap av en buffel, örn, häst samt en vildkatt. Längre ner i vinsttabellen finns snyggt designade kortsymboler, från J upp till A.

Vargsymbolen fungerar som en Wild, utöver att den ger en kontantvinst. Det ersätter alla symboler i Wolf Gold Slot förutom Scatter och Money. Scatter är en bild av en canyon från avstånd.

  • Varg - 5.00
  • Buffel - 5.00
  • Örn - 4.00
  • Häst - 3.00
  • Vildkatt - 2.00
  • A - 0.50
  • K - 0.50
  • Q - 0.50
  • J - 0.50

Vinstkombinationer

Tre eller fler symboler på samma vinstrad ger en vinst i Wolf Gold Slot. Hur stor vinsten blir beror på vilka symboler det är du landar samt hur många. Vargen och buffeln har högst vinstvärde. Vargen ersätter dessutom andra symboler på spelplanen och kan därmed bidra till vinnande kombinationer, utöver sitt eget värde.

Tre eller fler Scatter utlöser fem free spins. Medan dina free spins är aktiva samverkar hjul 2, 3 och 4 och blir en och samma symbol. Varje gång du får tre nya Scatter får du ytterligare tre free spins.

Bonusspel

Money-symbolen i Wolf Gold Slot är en vackert lysande måne. Den finns tillgänglig på alla hjul. När sex eller fler månar visar sig aktiveras Money Respin. Normala symboler försvinner och bara månsymbolerna är kvar. Tre respins inleder bonusspelet och varje måne som dyker upp stannar kvar på spelplanen.

Skulle alla 15 symboler bestå av en måne vinner du Mega Jackpott.

Wolf Gold Sammanfattning

Det är sällan Pragmatic Play misslyckas med en spelautomat. Wolf Gold Slot passar både nya spelare och mer erfarna spelare på Casinospel. Spelets enkla format i kombination med flera funktioner som kan visa sig med tiden gör att det är ett äventyr som aldrig blir tråkigt.

Upptäck mer

Är du ute efter odds och betting är det sektionen för Sport som gäller. Här finns odds både inför match samt efter matchstart, via nya expekts livebetting. Spela på alla världens sporter, ligor och turneringar.

FAQ

Kan man vinna free spins i Wolf Gold?

Ja! Samla tre eller fler Scatter-symboler för att aktivera free spins.

Finns det en jackpott i Wolf Gold Slot?

Wolf Gold Slot har tre progressiva jackpottar, Mini, Major och Mega.

Vad är maxvinsten i Wolf Gold?

Maxvinsten i Wolf Gold är 1 000x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.