Wolf Power MEGAWAYS
Playson

Wolf Power MEGAWAYS

Wolf Power MEGAWAYS – en överblick


SpelleverantörPlayson
Lanseringsdatum04.02.2022
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader46 656
Free spinsJa

Om Wolf Power MEGAWAYS

Playson drar sig inte för att leka med teman som. Leka med vargar är ingen rekommendation men när man kan sitta i säkerhet bakom en slot är det helt riskfritt. I Wolf Power MEGAWAYS kommer du i kontakt med vargar och andra spännande djur från den nordamerikanska vildmarken, samtliga med spännande egenskaper.

Wolf Power MEGAWAYS är en video slot med sex hjul och 2-4 rader. Eftersom det är en slot med MEGAWAYS finns det extra många vinstvägar, närmare bestämt 46 656 till antalet. Dessa kombineras med ett par olika funktioner som höjer pulsen under spelets gång.

Med rätt kombinationer i Wolf Power MEGAWAYS finns det en maxvinst att hämta ut. Den ligger på 20 000x insatsen. Tillsammans med en väldesignad spelplan, en passande ljudslinga och ovan nämnda funktioner finns det en hel del att se fram emot.

Wolf Power MEGAWAYS Funktioner

Funktioner i en slot är till för att förgylla spelupplevelsen och bidra till att pulsen ökar. I Wolf Power MEGAWAYS görs det genom att dels ha en funktion för free spins men också för bonusspel som kan se ut på ett par olika sätt.

Symboler

Symbolerna är dels mer sedvanliga sådana och dels anslutna till temat. Det börjar med J, Q, K och A innan ugglan, bocken, örnen, björnen och slutligen vargen tar vid. Vargen fungerar även som en wild och ersätter alla symboler förutom scatter och bonus.

Free spins

Symbolen som aktiverar free spins i Wolf Power MEGAWAYS är ett berg med ett månsken i bakgrunden. Den kallas för scatter och tre av dessa i en kombination genererar tio free spins. Fyra symboler innebär 15 free spins, fem symboler blir till 20 free spins och slutligen får man 25 free spins genom att ha sex scatters i en kombination.

Bonusspel

Wolf Power MEGAWAYS har även ett bonusspel att sukta efter. För att få tillgång till spelet krävs en kombination av sex eller fler bonussymboler. Symbolerna stannar på hjulen medan övriga symboler försvinner från spelplanen. Tre efterföljande respins innebär att nya kombinationer med vinster kan bildas.

Booster

En Booster under bonusspelet innebär att ytterligare en plats låses fast på spelplanen. Det tillkommer även en multiplikator som börjar på 1x men därefter har kapaciteten att öka. Det finns ingen fast summa på multiplikator men i bästa fall slutar den på 2000x insatsen som då kombineras med vinstsumman från symbolerna.

Wolf Power MEGAWAYS Sammanfattning

I vanlig ordning innebär MEGAWAYS extra spänning och puls. Wolf Power MEGAWAYS är inget undantag och Playson har gjort ett gediget arbete i att kombinera en välgjord slot sett till tema och design med en slot som bjuder på en spelupplevelse av hög klass.

Wolf Power MEGAWAYS har gått in på detaljnivå när det kommer till spelplanen, symbolerna och funktionerna sett till hur dessa följer temat. Den totala maxvinsten på x20 000 går att hämta under bonusspelet där rätt kombination av symboler och multiplikator spelar in.

Upptäck mer

På tal om Slots där maxvinsterna är höga har expekt en kategori som följer samma linje. Under Exklusiv Jackpot samlas alla spelautomater på expekt Online Casino där vinsterna är högre i form av en jackpott.

FAQ

Vilket tema har Wolf Power MEGAWAYS?

Likt namnet avslöjar är Wolf Power MEGAWAYS en slot med vargtema. Andra mäktiga djur förekommer därtill!

Vad är maxvinsten Wolf Power MEGAWAYS?

Totalt kan man vinna 20 000x insatsen

När lanserades Wolf Power MEGAWAYS?

Wolf Power MEGAWAYS lanserades av Playson i februari 2022.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.