Xmas Magic
Play'n GO

Xmas Magic

Xmas Magic - en överblick


SpelleverantörPlay'n Go
LanseringsdatumNovember 2019
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader3
Free spinsJa

Om Xmas Magic

Tomten och julen bjuder på sedvanlig magi i Xmas Magic slot från Play’n Go. Ta plats på ett hustak precis innan jultomten ska hoppa ner i nästa skorsten. Som sig bör innehåller Xmas Magic, likt julen i övrigt, även varm choklad, julstrumpor och polkastänger.

Xmas Magic spelas med olika funktioner, bland annat free spins. Maxvinsten när du spelar Xmas Magic Slot hos nya expekt är 4 000x insatsen. Ta med dig julkänslan och spela antingen via din dator eller på mobila enheter genom appen.

Spelfunktioner

Spelplanen i Xmas Magic utgörs av fem hjul och tre rader, som tillsammans utgör 15 fält med symboler. Innan du snurrar hjulen använder du panelen i spelplanens nederkant för att bestämma en insats.

Medan det finns olika symboler som bidrar till kontantvinster kan du också aktivera free spins. Du får snurra på hjulen utan att det påverkar din insats och kan samla ihop större vinstsummor.

Utöver free spins finns det en gamblefunktion. Om du får en vinnande kombination kan du välja att spela om vinsten, och potentiellt dubbla eller fyrdubbla summan.

Symboler

Flera symboler i Xmas Magic hör julen till. Det finns lägre betalande symboler som är mer traditionella för casinospel, från 9 och 10 upp till K och A. Med dessa kan man vinna upp till 400x insatsen. Även snögloben och koppen med choklad har samma värde.

Spelets tre högre betalande symboler är polkastängerna, julstrumpan och misteln. Jultomten har såklart också en roll att spela i och med att han fungerar som Scatter och aktiverar free spins.

 • Mistel – 1000.00
 • Julstrumpa – 500.00
 • Polkastänger – 500.00
 • Kopp med choklad – 400.00
 • Snöglob – 400.00
 • A – 400.00
 • K – 400.00
 • Q – 200.00
 • J – 200.00
 • 10 – 200.00
 • 9 – 200.00

Vinstkombinationer

Förutom när det kommer till misteln, julstrumpan och polkastängerna, krävs det tre symboler av samma sort i en kombination för att det ska bli vinst. Vinstlinjerna är 50 till antalet och sträcker sig från vänster till höger på spelplanen.

En vinstkombination betalar utifrån vilken symbol som ingår och hur många de är till antalet. Den totala vinsten multipliceras med insatsen för ditt spin. Om du aktiverar free spins kommer vinsterna att samlas ihop och betalas ut när funktionen är avslutad.

Bonusspel

Free spins spelas med samma insats som ditt ordinarie spin. Det krävs tre jultomtar för att aktivera free spins. Du tilldelas tio free spins till att börja med, ett antal som kan utökas senare under funktionen.

När funktionen är aktiverad finns det ytterligare Wild-symboler som kan landa på spelplanen. Du kan totalt få 20 free spins om du lyckas trigga funktionen en gång till under gratisrundan.

Sammanfattning av Xmas Magic sammanfattning

Xmas Magic är ytterligare en slot med jultema från Play’n Go som spelarna hos nya expekt uppskattar. Det är en väldesignad spelautomat som bjuder på en detaljrikedom av den högre skolan.

Själva spelupplevelsen lämpar sig för alla typer av spelare. Formatet med fem hjul och tre rader känner du troligtvis igen. Med free spins får du möjligheten att snurra ytterligare gånger i jakten på potentiellt större vinster.

Upptäck mer

Upptäck Slots med jultema och andra teman hos nya expekt. Det finns bland annat en sektion för Jackpotspel som bjuder på både det ena och det andra. På jultemat finns till exempel Santa’s Stack Dream Drop som är en slot i 8-bitarsdesign.

FAQ

Finns det free spins i Xmas Magic?

Ja

Vilken speltillverkare har lanserat Xmas Magic?

Play’n Go

Kan jag spela Xmas Magic Slot i mobilen?

Ja

Vad är maxvinsten i Xmas Magic?

4 000x insatsen

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.