Expekt kampanjer

ExpektJackpot

Nu lanseras nya ExpektJackpot!

ExpektJackpot är en jackpot med fyra olika nivåer; MINI, MINOR, MAJOR och MEGA. Det är en progressiv jackpot vilket innbär att den fortsätter att växa för varje dag. Den största, MEGA-jackpotten, startar dock alltid på hela 55 miljoner kr och ligger just nu på över 100 miljoner kr! Den finns tillgänglig på flera av våra mest omtyckta slots som John Hunter and the Tomb of the Scarab Queen, Zulu Gold och Katmandu Gold.

Hur fungerar ExpektJackpot?

För att vara med och delta i ExpektJackpot så klickar du på ‘GÅ MED’ längst ner på din skärm när du är inne på ett spel där ExpektJackpot är tillgänglig. Jackpotten är tillgänglig om du ser jackpot-symbolen i vänstra hörnet. För att delta i jackpotten betalar du en insats på minst 1,10 kr, sen har du chansen att få snurra på jackpothjulet!

Hur vinner man ExpektJackpot?

När du deltar i ExpektJackpot så kan jackpothjulet slumpmässigt aktiveras, och du får då snurra på jackpothjulet som stannar på en av de fyra olika jackpottarna; MINI, MINOR, MAJOR eller MEGA. Den nivå hjulet stannar på vinner du, och vilken det blir är helt slumpmässigt. Summan varierar då det är en progressiv jackpot vilket betyder att summan växer, men MEGA startar alltid på minst 55 miljoner kr!

Kolla in vårt Casinoutbud och håll utkik efter expekt jackpot-symbolen som finns på massor av våra mest populära spel för att ha chans att kamma hem jackpotten.

TILL EXPEKTJACKPOT


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.