Expekt kampanjer

Bet Builder hos nya expekt

Hur fungerar det?

Med vår Bet Builder kan du kombinera flera olika odds på en och samma match och kupong. På så sätt erbjuds ett högre odds, vilket innebär chans på högre utbetalning vid vinst.

Till exempel: I matchen mellan Manchester City - Arsenal tror du att Manchester City kommer att vinna, Erling Haaland kommer att göra mål och det kommer att bli fler än åtta hörnor i matchen.

Med vår Bet Builder kan du då enkelt kombinera samtliga av dessa odds i en och samma kupong, istället för separat.

Vår Bet Builder-funktion går att använda både inför matcher och live under spelets gång. Självklart finns den tillgänglig på ett stort antal sporter.

Bet Builder är tillgängligt på flertalet ligor och serier inom bland annat:

  • Fotboll

  • Basket

  • Ishockey

  • Amerikansk fotboll

  • Baseboll

Utöver exemplet ovan finns odds på sådant som, skott i matchen för laget, antal kort, resultat, halvleksodds som antal mål och mycket mer.

Utforska Bet Builder hos nya expekt.

Expekts allmänna villkor gäller


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.