Expekt kampanjer

Välkommen till vår app!

Välkommen till vår app!

Nu lanserar vi en sprillans ny app. Här får du en snabbare upplevelse, från första sekunden till slutsignalen. Glöm inte att sätta på notifikationer för att lättare ta del av våra schyssta odds!

Nya expekt lanserar ny och bättre app

Vad passar bättre än en ny och förbättrad app på ett nytt och förbättrat expekt? Här kommer du ännu närmre spänningen och pulsen i matchen. Och du, du missar väl inte att sätta på notifikationer så att du inte missar de hetaste nyheterna?

Här kan du hämta iOS-appen: HÄMTA APPEN

Här kan du hämta Android appen: HÄMTA APPEN

Vi önskar dig en härlig sportupplevelse i vår nya app!


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.