nya expekt Kampanjer

Välkommen till vår app!

Välkommen till vår app!

Nu lanserar vi en sprillans ny app. Här får du en snabbare upplevelse, från första sekunden till slutsignalen. Glöm inte att sätta på notifikationer för att lättare ta del av våra schyssta odds!

Nya expekt lanserar ny och bättre app

Vad passar bättre än en ny och förbättrad app på ett nytt och förbättrat expekt? Här kommer du ännu närmre spänningen och pulsen i matchen. Och du, du missar väl inte att sätta på notifikationer så att du inte missar de hetaste nyheterna?

Här kan du hämta iOS-appen: HÄMTA APPEN

Här kan du hämta Android appen: HÄMTA APPEN

Vi önskar dig en härlig sportupplevelse i vår nya app!


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.