Spela på UTR Pro Tennis Series Women odds hos nya expekt

UTR Pro Tennis Series Women är platsen för aspirerande talanger inom tennisvärlden. Serien lockar både spelare och åskådare runt om i hela världen. Här möts oslipade diamanter, och andra spelare som satsar på att bli proffs, i turneringar som är utspridda i över 20 länder och mer än 50 städer.

Serien har visserligen inte samma status som WTA-touren, men bjuder trots det på tennis på en väldigt hög nivå. Hos nya expekt kan du spela på UTR Pro Tennis Series Women odds, både på datorn och i mobilen. Head to head-statistik hjälper dig att fatta informerade beslut innan du placerar dina spel, oavsett om det gäller betting inför en match eller liveodds.

Mobilbetting hos nya expekt

Allt fler föredrar att spela på till exempel UTR Tennis Series Women betting via mobilen. Därför har nya expekt utvecklat en app som ska göra det mobila spelandet lättare. Du kan ladda ner appen gratis via antingen App Store eller Google Play och du loggar in med hjälp BankID. Där har du tillgång till exakt samma spel och oddsmarknader som på sajten.

För den som vill spela på sajten via sin mobila enhet är det också möjligt. Nya expekts mobilanpassade hemsida har ett användarvänligt gränssnitt som är lätt att navigera. Även här kan BankID användas för att logga in. Oavsett om man spelar på mobilen eller datorn behöver man vara minst 18 år gammal, ha ett svenskt personnummer och uppfylla övriga krav för att kunna registrera sig hos nya expekt.

Livebetting – odds i realtid

Livebetting är en viktig och populär del av nya expekts utbud. Detta gäller inte bara UTR Tennis Serie Women betting och annan tennis, utan i princip all form av sport. Nya expekt erbjuder ett stort utbud av liveodds, bland annat inom lagsporter som fotboll, basket eller handboll och singelsporter som golf, formel 1 eller just tennis.

Att spela på betting live är ett alternativ för den som vill sätta sig in i matchen innan man placerar några spel. Med hjälp av statistik och ens egen analys av matchen kan man sedan fatta ett mer informerat beslut.

Likt andra former av betting varierar mängden oddsmarknader i livebetting beroende på vilket evenemang det är man spelar på. Ju större matchen eller tävlingen är desto troligare är det att det finns en större mängd spelformer att spela på. Marknaderna för livebetting liknar i mångt och mycket andra typer av spel på nya expekt, men med skillnaden att oddsen ändrar sig i realtid beroende på vad som händer i tävlingen.

Oddsmarknader UTR Pro Tennis Series Women betting

Hos nya expekt kan du ta del av flera olika sorters oddsmarknader inom UTR Pro Tennis Series och andra evenemang från tennisvärlden. Hur många typer av oddsmarknader som finns kan variera beroende på hur stor matchen eller turneringen är. Du kan dock spela på alla marknader som nya expekt erbjuder odds på.

Vad gäller UTR Pro Tennis Series Women betting kan du bland annat spela på vem som tar hem en av tourens turneringar eller placera ett spel på vem du tror vinner en enskild match. Detta är några marknaderna som brukar finnas tillgängliga:

  • Vinnarspel: Spela på vem som kommer att vinna en specifik turnering. Finns denna marknad som alternativ kommer den att gå att spela på även när turneringen har dragit igång.
  • Matchodds: Ett klassiskt spel där du spelar på vem som kommer att vinna en enskild match. Matchodds går att spela på både innan en match har börjat och som livebetting.
  • Totalt antal: Spelformen totalt antal har flera olika oddsmarknader. Det finns bland annat odds för det totala antalet set, game, dubbelfel och serveess.

Tennisodds hos nya expekt

Tennis är en av världens mest populära singelsporter, vilket tydligt reflekteras i nya expekts utbud. Förutom UTR Pro Tennis Series Women kan du även spela på Wimbledon, Franska öppna, US Open och andra tävlingar där ATP- och WTA-tourernas bästa spelare deltar.

Du kan spela på vem som vinner en Grand Slam-turnering eller placera ett spel för det totala antalet dubbelfel i en specifik match. Dessutom finns det ett stort utbud av liveodds att ta del av. Mängden oddsmarknader kan variera från evenemang till evenemang, där de större tävlingarna har fler sorters spel att välja mellan.

Så spelas UTR Pro Tennis Series Women

I UTR Pro Tennis Series Women får alla spelare som antas till en turnering fler garanterade matcher än i någon annan form av proffsturneringar. Inom tennis är det vanligast att tävlingarna är helt uppbyggda av utslagsrundor, men så är inte fallet här.

På UTR Pro Tennis Tour delas alla spelare upp i ett slags gruppspel där varje atlet kommer att få spela tre matcher. De bästa går sedan vidare till ett slutspel som mer liknar det vanliga tennisformatet med utslagsmatcher. Alla spelare är inte bara garanterade minst tre matcher utan även prispengar. Även om man förlorar samtliga matcher kommer man ändå att vinna pengar. Detta är en lockande faktor för spelare som ännu inte har slagit sig in på den absolut högsta nivån än.

FAQ

När spelas UTR Pro Tennis Series Women?

UTR Pro Tennis Series Women arrangerar turneringar under hela året. Ofta händer det att flera turneringar går av stapeln på samma gång i olika delar av världen.

Var spelas UTR Pro Tennis Series Women?

Turneringarna i UTR Pro Tennis Series Women spelas i mer än 20 olika länder och i över 50 städer runt om i världen. Bland annat arrangeras tävlingar i länder som Japan, Frankrike, USA och Mexiko.

Vad krävs för att kunna delta i UTR Pro Tennis Series Women?

Det är bara en viss kategori av spelare som kan anmäla sig till UTR Pro Tennis Women. För att få delta i en av tourens turneringar måste man befinna sig någonstans mellan plats 200 och 2 000 på PTT-rankingen.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.