Odds på nästa James Bond hos nya expekt

Med No Time to Die från 2021 sa Daniel Craig, efter 15 år och fem filmer, farväl till rollen som James Bond. Sedan dess har det spekulerats kring vem som ska ersätta honom och bli nya Agent 007.

James Bond-odds har varit kopplat till ett populärt specialspel att betta på i flera år, vilket inte är särskilt märkligt med tanke på att vi här har att göra med en av filmhistoriens mest ikoniska karaktärer. Vem som än får rollen har stora skor att fylla och ett tungt ansvar att bära.

Betting på vem som blir nästa James Bond

Favoritskapet till att spela nästa James Bond efter Daniel Craig har bytt ägare från år till år. Ett tag var det Idris Elba som pekades ut som den största favoriten och när det under en period ryktades om att Christopher Nolan var intresserad av att regissera den första filmen med en ny Agent 007, sjönk plötsligt oddsen på Tom Hardy.

Dessa båda har dock halkat efter. Bland favoriterna hittar vi nu en trio som det i nuläget verkar stå emellan.

Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson är en av de stora favoriterna att bli nästa James Bond. Han slog igenom i actionkomedin Kick-Ass från 2010 och har sedan dess setts i filmer som Tenet och Bullet Train.

Damson Idris

Damson Idris är lite av ett stjärnskott bland brittiska skådespelare. Han är mest känd för att ha spelat huvudrollen i tv-serien Snowfall.

Henry Cavill

Det kanske mest välkända namnet bland de största favoriterna är Henry Cavill. Genombrottet för honom kom i rollen som Stålmannen och han har även spelat huvudrollen i The Witcher-serien.

Vem blir nästa James Bond?

Tittar man på odds på nästa James Bond är Aaron Taylor-Johnson den som ges störst chans att ta över efter Daniel Craig. Bakom honom är det jämnt skägg mellan Damson Idris och Henry Cavill. Samtidigt vet man inte vilken riktning filmbolaget kommer att ta och skådespelare som James Norton, Regé-Jean Page och tidigare nämnda Tom Hardy är inte ute ur matchen.

Betting i mobilen

Betting på nästa James Bond och resten av nya expekts utbud av odds finns även tillgängligt på mobila enheter. Välj om du vill spela via webbläsaren eller appen, som du kan ladda ner gratis från Google Play och App Store. Med ett gränssnitt som är enkelt att navigera är betting i mobilen ett lättillgängligt alternativ som allt fler vänder sig till för spel på odds och casino.

FAQ

När kommer nästa James Bond att utses?

Vi vet inte än när nästa James Bond kommer att utses. Det spekuleras dock kring att nästa Agent 007 kommer att förkunnas någon gång under hösten 2024.

Vilka har spelat James Bond?

James Bond har spelats av Sean Connery, David Niven, George Lazenby, Roger Moore, Timothy Dalton, Pierce Brosnan och Daniel Craig.

Hur många James Bond-filmer finns det?

Det har sammanlagt gjorts 25 James Bond-filmer. Den senaste var No Time to Die från 2021.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.