nya expekt Blogg

Champions League åttondelsfinaler - första returmötena

Åttondelsfinaler i Champions League - returmöten del ett

Säsongens Champions League slutspel är igång för fullt! De första drabbningarna i åttondelsfinalerna har spelats, nu ska de avgöras i returen. Så när spelas åttondelsfinalernas returmöten i Champions League? De två första hittar vi tisdag den 7 mars följt av två till onsdag den 8 mars. Nästa vecka är det två matcher den 14 mars och två den 15 mars, samtliga matcher med avspark 21.00. Nedan följer de första fyra returmötena i åttondelsfinalerna med datum, avsparkstid, information om lag och matcher samt självklart odds och specialer.

7 mars 21.00

Benfica - Club Brugge 1: 1.45 | X: 4.90 | 2: 8.00

Benfica hanterade pressen på bortaplan fläckfritt och fick med sig en 0-2 vinst i första åttondelsfinalen mellan lagen i en match där man också skapade mest. Benfica leder den portugisiska ligan där man även vann sin match i fredags med 2-0. Club Brugge ligger fyra i sin liga och kommer senast från en 3-0 förlust mot ett bottenlag. Benfica går in med en rejäl fördel inför den andra matchen, lyckas Club Brugge vända det borta i Portugal?

Att gå vidare: Benfica 1.01 | Club Brugge 26.00

Expekt Special: Över 1.5 kort i andra halvlek för båda lagen sammanlagt + Club Brugge över 2.5 hörnor i andra halvlek.

Chelsea - Dortmund 1: 1.87 | X: 3.80 | 2: 4.40

Dortmund vann den första matchen med 1-0 efter en kvick kontring där Karim Adeyemi snyggt satte matchens enda mål. Trots resultatet var Chelsea det lag som skapade mest sett över hela matchen, dock utan resultat. Hemmalaget kommer med en 1-0 vinst mot Leeds i ryggen, medan Dortmund slog Leipzig med 2-1 och ligger på lika många poäng som serieledarna Bayern München. Hur slutar det i returmötet på Stamford Bridge?

Att gå vidare: Chelsea 2.20 | Dortmund 1.68

Expekt Special: Raheem Sterling + João Félix minst 4 skott sammanlagt.

8 Mars 21.00

Bayern München - PSG 1: 1.84 | X: 4.40 | 2: 3.90

Släkten är värst. Förre PSG-spelaren Kingsley Coman avstod från att fira när han gjorde matchens enda mål och satte dit 0-1 för Bayern München borta i Paris. Man drog även på sig ett rött kort i slutminuterna när Benjamin Pavard blev utvisad. PSG kvitterade genom Mbappé, men det dömdes bort för offside. Båda lagen leder sina respektive ligor och kommer med en vinst i ryggen från helgen. Dessutom blev Mbappé PSGs bäste målskytt genom tiderna när han satte 4-2 målet i övertid mot Nantes. Bayern skapade mest i första matchen, lyckas de igen eller ska PSG vända det?

Att gå vidare: Bayern München 1.20 | PSG 4.75

Expekt Special: Lionel Messi + Kylian Mbappé minst 2 skott på mål sammanlagt.

Tottenham - Milan 1: 2.04 | X: 3.55 | 2: 3.90

Milan drog det längsta strået i första mötet hemma på San Siro. Brahim Diaz gjorde matchens enda mål redan i minut sju. Milan ligger på en femteplats i Serie A och förlorade med 2-1 mot Fiorentina i lördags. Samtidigt ligger Tottenham fyra i Premier League och fick se sig besegrade borta mot Wolves i helgen med 1-0. Lyckas Tottenham vända det på hemmaplan?

Att gå vidare: Tottenham 2.40 | Milan 1.57

Expekt Special: Dejan Kulusevski + Rafael Leão minst 4 skott sammanlagt.

Guldfavoriter

Vilka kommer att vinna säsongens Champions League? Här är de tre största favoriterna i dagsläget enligt oddsen.

  1. Manchester City (3.00)
  2. Bayern München (4.50)
  3. Real Madrid (7.00)

Samtliga Expekt Specialer i Champions League denna vecka:

*Angivna odds kan komma att ändras.

18+. Regler & villkor gäller, stodlinjen.se, spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.