nya expekt Blogg

ALLSVENSKAN 2024: OMGÅNG 3 SPELTIPS

Omgång tre med flera spännande och svårtippade matcher. På Strandvallen vankas repris från cupen när AIK gästar Mjällby. Nykomlingarna GAIS gästar Norrköping, kan hemmalaget ta sina första poäng för säsongen? I Stockholm väntar Djurgården - Sirius på söndag och Hammarby - Elfsborg på måndag. Hur ser dina speltips ut? Nedan följer våra förutsägelser!

Läs mer och ta del av rekarna i denna blogg, eller bygg dina egna spel hos oss.

Välkomstbonus för nya spelare: Få ett 100% matchat gratisspel upp till 1 500 kr.

TILL BONUSEN

Förstärk din upplevelse hos nya expekt.

*Angivna odds kan komma att ändras

Lördag

Mjällby AIF - AIK | 15:00 | 1: 2.60 X: 3.40 2: 2.85

Rek: Oavgjort (X)

Två obesegrade lag. Mjällby ligger trea på sex poäng efter att ha slagit Norrköping senast. Dessutom är man det enda laget som inte släppt in ett mål ännu i Allsvenskan. AIK spelade 2-2 mot BP senast efter att ha släppt in ett sent straffmål på övertid. Senast lagen möttes var i kvartsfinal i cupen, då vann AIK med 1-3. En jämn kamp där vi tror lagen delar på poängen.

Västerås SK - Halmstads BK | 17:30 | 1: 1.95 X: 3.65 2: 4.10

Rek: Västerås att vinna (1)

De tre senaste matcherna mellan lagen har slutat oavgjort. Västerås är det enda laget som inte lyckats göra mål ännu denna säsong trots xG på 2.2. Samtidigt har Halmstad haft det tufft mot nykomlingar i Allsvenskan, där man inte vunnit någon av de 8 senaste matcherna mot dessa (3 lika, 5 förluster). Vi tror att Västerås spräcker nollan och tar sin första trepoängare för säsongen.

Söndag

IFK Norrköping - GAIS | 14:00 | 1: 2.15 X: 4.15 2: 3.10

Rek: IFK Norrköping att vinna (1)

Tabelljumbon Norrköping, om man får använda uttrycket efter två omgångar, tar emot nykomlingarna GAIS hemma. Efter två tuffa förluster och -7 i målskillnad är en vinst av yttersta vikt. GAIS lyckades slå Värnamo borta med 1-2 senast efter en stark inledning. Senast lagen möttes var i cupen förra året, då vann “Peking” med 1-0. Trots den tuffa starten för östgötarna tror vi att de lyckas med ett första kliv att studsa tillbaka på söndag.

Kalmar FF - IFK Göteborg | 14:00 | 1: 2.35 X: 3.40 2: 3.25

Rek: Oavgjort (X)

Bottenmöte mellan två lag som inte tagit poäng på de inledande två matcherna. Kalmar förlorade hemma mot Sirius när man tappade 1-0 till 1-1 i 85 och 1-2 i 90+5. För Göteborgs del förlorade man mot Halmstad efter att ha släppt in 1-0 i den andra minuten. Man tryckte på, missade en straff och lyckades aldrig kvittera. Svårtippad match med två underpresterande lag. Göteborg vann senast med 2-0 men Kalmar har vunnit de fyra dessförinnan. Vi tror på oavgjort.

Djurgårdens IF - IK Sirius | 16:30 | 1: 1.62 X: 4.40 2: 5.40

Rek: Djurgårdens IF (1)

Djurgården stod för en imponerande upphämtning när man vände 0-3 till 3-3 från 87 minuten. Med det sagt visade man sig sårbara bakåt mot ett effektivt Häcken. Sirius tog sin andra vinst och toppar tabellen tillsammans med Malmö och Mjällby. Sirius slog Djurgården på Tele2 senast (2-4) men dessförinnan har Djurgården vunnit 5 raka hemmamatcher mot Sirius i Allsvenskan. En spännande match som kan sluta åt alla håll, men med fördel Djurgården enligt oss.

Måndag

IFK Värnamo - Malmö FF | 16:30 | 1: 9.00 X: 5.50 2: 1.36

Rek: Malmö FF att vinna (2)

Värnamo tvingades spela i Borås på grund av att gräsplanen hemma på Finnvedsvallen var i odugligt skick. Väl i Borås fick man se sig besegrade av GAIS och ställs nu inför en betydligt tuffare uppgift även denna gång i Borås. Malmö besegrade Hammarby med 2-0 efter ytterligare en övertygande insats. Malmö vann båda mötena med 3-1 mellan lagen förra året och vi tror på ytterligare en vinst för skåningarna nu.

BK Häcken - Brommapojkarna | 19:00 | 1: 1.80 X: 4.35 2: 4.10

Rek: BK Häcken att vinna (1)

Häcken imponerade med sina snabba omställningar och effektiva målskytte mot Djurgården i en match där man var bättre än i premiären. För BPs del blev det 2-2 mot AIK i en match där man var det bättre laget i första halvlek, släppte in två mål utanför straffområdet i andra och sedan kvitterade i slutminuterna på straff. Lagen möttes i cupen där det slutade 1-1. BP ska inte underskattas i denna match men vi håller Häcken snäppet högre och tror på hemmavinst.

Hammarby IF - IF Elfsborg | 19:10 | 1: 2.50 X: 4.35 2: 4.10

Rek: Oavgjort (X)

Hammarby ställdes inför en tuff uppgift när man mötte Malmö borta. Första halvlek var spel mot ett mål där Hammarby knappt fick låna bollen och skapade inte mycket framåt. Matchen slutade i en 2-0 förlust och nu står Elfsborg för motståndet där man bland annat ser ut att få klara sig utan nyförvärvet Winther som skadade sig senast. Elfsborg slog VSK med 0-1 och tog sin första vinst för säsongen. De tre senaste matcherna mellan lagen har slutat med Hammarby-vinst och två Elfsborg-vinster. En drabbning som kan sluta åt båda hållen men där vi tror på oavgjort.

*Angivna odds kan komma att ändras

18+. Gäller nya spelare vid första insättningen. Gratisspelet är giltigt i 60 dagar. Min. 1,80 odds. Erbjudandet gäller fr.o.m. 05.12.23. Regler & villkor här. stodlinjen.se - spelpaus.se. Spela ansvarsfullt.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.