Allsvenskan odds & betting hos nya expekt

Även om fotbollsvärldens främsta stjärnor har sin hemvist i klubbar utanför Sveriges gränser påverkar det inte inte underhållningsvärdet som går att hitta i nationella tävlingar. Allsvenskan är den högsta serien i det svenska seriesystemet för herrar. Det märks inte minst när det kommer till odds oss hos nya expekt där Allsvenskan betting tar en stor plats.

Betting på Allsvenskan

Allsvenskan i dess nuvarande form såg dagens ljus redan 1924 och avgörs årligen. Till skillnad från många andra ligor i Europa spelas Allsvenskan med start på våren och får därmed ett avgörande under den sena hösten. Som en av få ligor som är igång under sommaren kan du även betta på Allsvenskan odds under den perioden.

Det är en serie som just nu består av 16 lag, varav 2-3 av dessa byts ut efter varje säsong mot klubbar från Superettan. Malmö FF är den klubb i Sverige som har flest SM-guld genom åren och är en av seriens ständiga favoriter inför en säsong. Är det något som Allsvenskan är känt för är det att i princip samtliga klubbar kan sticka upp och stå som seriesegrare efter 30 spelade omgångar.

Allsvenskan odds hos nya expekt finns i en rad olika format varav du som spelare aldrig behöver känna att någonting saknas. För Allsvenskan betting kan du dels använda dig av färdiga odds på matcher så väl som att använda vår Bet Builder-funktion. Med den kan du sätta ihop egna kombinationsspel till unika odds.

Spelarna på nya expekt kommer extra nära spänningen i Allsvenskan, inte minst på grund av att klubbarna är utspridda över hela landet och att det ofta går att hitta en allsvensk klubb i närområdet. Allsvenskan blir ännu mer spännande när du kan se matcherna live.

Populära odds för Allsvenskan

Vilken väg du vill ta när du bettar på Allsvenskan odds är helt upp till dig. Hos nya expekt ser vi till att ge dig bästa möjliga förutsättningar för att njuta av upplevelsen fullt ut. Det innebär dels att du får odds på allt från vinnare av SM-guld, till målskyttar i enskilda matcher, dels att odds på Allsvenskan är konkurrenskraftiga sådana.

Självklart finns det ett par marknader för spel på Allsvenskan odds som sticker ut och som spelarna kikar lite extra på inför varje omgång och match. Samtliga marknader går att ta del av både inför tillställningar såväl som under tiden matcherna pågår. Perfekt om du är sugen på Allsvenskan betting på plats på någon av landets arenor.

  • Seriesegrare: Spela på den klubb du tror vinner SM-guld i slutändan
  • Matchvinnare: Välj huruvida en match ska sluta med hemmaseger, bortaseger eller oavgjort
  • Över/under: Hos nya expekt kan du spela över/under på antal mål, antal hörnor, antal kort och mycket annat
  • Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller en minuslina att starta matchen med
  • Målskyttar: Betting på att en spelare ska göra mål i en match i Allsvenskan

Betting på Allsvenskan live

Ibland kan du säkert få känslan att varje omgång lever sitt eget liv i Allsvenskan. Givetvis kan du bättra på dina möjligheter för att få in ett vinnande Allsvenskan bet men i slutändan är det en av Europas mer oförutsägbara serier. Är du osäker på vilket Allsvenskan odds du ska välja kan du spela på nya expekts livebetting.

Samtliga matcher under seriens gång går att hitta bland Allsvenskan odds, både inför och under match. Genom att vänta till att matchen har startat med att placera ditt spel kan du få en inblick i hur matchbilden ser ut och förhoppningsvis även kring hur matchen kommer att arta sig.

Odds som finns tillgängliga inför match för Allsvenskan betting kan du räkna med att hitta för livebetting därtill. Matchvinnare, målskyttar och bet på antalet mål i matcherna är populära spel som finns att tillgå. Det passar även om du befinner dig live på en arena och kan känna in hur tillställningen kommer att utveckla sig.

Funktioner för Allsvenskan betting hos nya expekt

Utöver livebetting erbjuds du som spelare en rad andra funktioner för betting hos nya expekt. En uppskattad funktion är den bet builder som finns att tillgå där du kan sätta ihop dina egna kombinationsspel. På så sätt kan du hämta flera olika odds från en och samma match och lägga på en och samma Allsvenskan bet.

Under tiden som en match pågår finns nya expekts cash out-funktion. Med den kan du avbryta ett spel i förväg. Anledningarna kan vara många. Kanske har du placerat ett spel som är på väg att gå förlorat men vill rädda upp en del av förlusten? Du kan även avsluta ett bet på förhand och ta ut den vinsten som gäller just då.

Nya expekt hjälper dig även att plocka fram spel om fantasin och tiden inte räcker till. Våra specialer som finns på sajten gäller för utvalda matcher och går inte att hitta någon annanstans i utbudet. Till exempel kan två olika matcher och målskyttar involveras där dessa måste göra ett visst antal mål tillsammans.

Odds på Allsvenskan i mobilen

För Allsvenskan betting skadar det absolut inte att använda dina mobila enheter om du ska placera ett spel. Det är en serie som ses absolut bäst på plats eller med goda vänner. För att inte behöva ta med dig en dator var du än går kan du med fördel lägga in ditt Allsvenskan bet på nya expekt i mobilen.

Hos nya expekt kan du sköta registrering, insättningar, betting och uttag i ett komprimerat format. Du har tillgång till samma utbud som du har via en dator och samma funktioner. Därtill kan du välja om du vill besöka nya expekt via appen som finns tillgänglig för nedladdning eller via den mobilanpassade webbsajten.

Allsvenskan är en liga det svänger mycket om och det visar sig både från omgång till omgång samt under pågående matcher. För snabbast betting loggar du snabbt och enkelt in med BankID och placerar ditt Allsvenskan bet.

Viktigast matcher för betting på Allsvenskan

Både ur ett sportsligt perspektiv samt när det kommer till Allsvenskan betting finns det ett par matcher varje säsong som sticker ut. Det vill säga matcher som inte kräver en guldstrid, bottenstrid eller andra sportsliga förutsättningar för att spänningen och dramatiken ska finnas där inför match.

Bland Sveriges största klubbar finns det bland annat tre lag från Stockholm i form av Djurgården, AIK och Hammarby som årligen utkämpar högintressanta bataljer mot varandra. I den mixen blandar sig bland annat storstadsklubbarna Malmö FF och IFK Göteborg in, vilka som minsthar två laddade matcher mot varandra varje säsong.

Allsvenskan odds på ovan nämnda klubbars inbördes matcher ska alltså ses med rivalitet, laddning och nerver i åtanke. Likt serien övrigt lever lagens matcher emellan sina egna liv och avgörs inte sällan av enskilda spelares prestationer, oavsett om det är genom avgörande mål eller betydelsefulla utvisningar.

Betting på andra sporter och ligor

Är du sportintresserad och gillar att betta på andra sporter och ligor så erbjuder nya expekt odds på en hel del andra stora turneringar och evenemang. Gillar du Svensk fotboll har vi också odds på Svenska cupen och Superettan men även på internationella ligor och turneringar som Champions League och Premier League.

Spela ansvarsfullt

Oavsett vilken sport eller liga du bestämmer dig för att spela på hos nya expekt vill vi att du ska spela ansvarsfullt. Sätt upp en spelkassa för Allsvenskan betting och spela inte för mer än du har tänkt dig till en början. Portionera gärna ut insatserna så att dessa räcker länge och väl.

Hos nya expekt har du verktyg för att spela ansvarsfullt. När du startar äventyret gör du det bland annat genom att sätta gränser för dina insättningar, dina förluster samt för den tid du spenderar på sajten. Det finns även länkar till ett självtest för att undersöka dina spelvanor, till stödlinjen.se samt Spelpaus som du rekommenderas att använda om så krävs.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.