Expekt Blogg

Nya expekt sponsrar Manchester City

Nya expekt är stolta över att samarbeta med Premier League-mästarna Manchester City och bli klubbens Officiella Betting Partner i Europa och Kanada.

Sedan nylanseringen av nya expekt har vi som mål att bli branschledande inom sports betting och vi ser detta partnerskap som steget upp till nästa nivå.

Samarbetet mellan nya expekt och Manchester City kommer att skapa extra underhållning på matchdagar genom innehåll med både Man Citys herr- och damlag. Vilket kommer att gynna våra spelare.

Man Citys framgång

Under de senaste åren har Manchester City varit det ledande fotbollslaget i Storbritannien. Med manager Pep Guardiola ansvarig har de vunnit fyra av de senaste fem Premier League-titlarna genom att spela en fartfylld och dynamisk fotboll. Man City är det enda laget i Premier Leagues historia att bryta 100-poängsbarriären – detta uppnåddes säsongen 2017/2018.

Man City har skapat historiska Premier League-minnen de senaste åren - två gånger på säsongens sista dag har de kommit tillbaka från underlägen för att vinna titeln i slutskedet av matchen. Vem kan glömma "Aguerooooo" 2012 - hans sista minuten-mål mot QPR toppar många omröstningar som det mest dramatiska Premier League-ögonblicket. Förra säsongen var det Ilkay Gündogans 3-2-mål i vändningen mot Aston Villa som gav City titeln i säsongens sista match.

Sedan 2010 har Man City också varit mycket framgångsrika i de inhemska cuperna med två FA-cuptitlar och hela sex ligacuptriumfer.

De har även ett framgångsrikt damlag - under sju av de senaste åtta säsongerna har Man City Women slutat bland de tre bästa i tabellen och vann Women’s Super League 2016. De har även vunnit FA-cupen vid tre tillfällen och Continental League Cup fyra gånger, senast under säsongen 2021/22.

Vi är glada över att samarbeta med Premier League-mästarna, och vi vill att du ska vara en del av det, på nya expekt!


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.