nya expekt Blogg

MAJOR-vinst för svensk spelare

En lycklig spelare från södra Sverige vann över 3 miljoner kr på spelet Luxor Gold: Hold and Win där ExpektJackpot utlöstes. Spelaren var mycket nöjd över sin vinst och hade följande kommentarer angående det hela:

Fråga: Hur kändes det när du såg dina vinster?

Svar: Jag trodde inte att det var sant. Satt och tittade på TV samtidigt, och skulle snart gå och lägga mig. Plötsligt ser jag vinsten, och jag kan fortfarande inte tro att det är sant! Sen blev man givetvis jätteglad när man insåg att det var sant.

Fråga: Vad gillar du med vår webbplats?

Svar: Jag har alltid spelat hos er. Det är lätt att komma in, men också med insättningar och uttag.

Fråga: Hur skulle du beskriva din upplevelse hos nya expekt?

Det har alltid varit jättebra!

Fråga: Skulle du rekommendera nya expekt till dina vänner?

Svar: Det har jag redan gjort!

Luxor Gold: Hold and Win

Upptäck den forntida Egypten tillsammans med Cleopatra i Luxor Gold: Hold and Win. Det är en mycket rolig slot med vacker grafik från spelskaparna Playson. Spelet innehåller uppskattade bonusfunktioner som gratisspins, wildsymboler, bonusspel samt tre jackpottar. Maxvinsten i spelet är hela 5 524x insatsen!

Exklusiv jackpot

Missa inte vår exklusiva och progressiva jackpot där du har chans att utlösa MEGA, MAJOR, MINOR eller MINI-jackpotten! För att delta ExpektJackpot behöver du bara klicka på “GÅ MED”-knappen längst ner i hörnet under valfri slot där jackpotten är tillgänglig. När funktionen är aktiverad kostar det 1,10 kr extra per snurr.

Andra populära slots hos nya expekt

Vi har inte bara ett stort utbud av odds, men även massvis med spännande och roliga slots. Detta är några av våra mest uppskattade slots just nu:

  • Book of Dead - Besök den forntida Egypten med utforskaren Rich Wilde. Spelet innehåller få, men oerhört spännande bonusfunktioner och en maxvinst på hela 250 000x din insats!
  • Starburst från Netent - Bege dig ut på en intergalaktisk rymdresa i denna tidlösa klassiker. Starburst bjuder på ypperlig underhållning och vinstfyllda stjärnor som innehåller chans till en maxvinst på 50 000x.
  • Sweet Bonanza - Kan du motstå sötsuget i denna sockersöta slot? Sweet Bonanza är en slot fylld med fluffiga moln, karameller och ljuvlig glasyr. Du kan som högst vinna 21 100x din insats i detta spel.

Fler uppskattade spel från spelskaparna Playson:

  • Book of Gold: Double Chance - Playson satsar stenhårt på det egyptiska temat och antika förmögenheter. Det här spelet bjuder på roliga och spännande bonusfunktioner.
  • Divine Dragons: Hold and Win - De legendariska varelserna vaktar högar fyllda med skatter. Spelet innehåller scattersymboler, stacked wildsymbol, gratisspins och Hold and Win.

Hos nya expekt hittar du något för alla!


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.