Net Gains
Relax

Net Gains

Net Gains - en överblick


SpelleverantörRelax Gaming
Lanseringsdatum06.12.2022
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader4096
Free spinsJa

Om Net Gains

Till ytan ser allting ut att vara i sin ordning i Net Gains Slot från Relax Gaming. Skådeplatsen är en fiskebåt som är utrustad med fiskekorgar, livbojar och en harpun i båtens främre del. Relax Gaming ger här berättelsen en twist.

I detta fallet är det att båten kontrolleras av olika djur som vandrar runt på två ben och ser något skräckinjagande ut. Ett lejon tar plats som båtens kapten och tar hjälp av en haj, noshörning och en krokodil för att tömma havet på godheter.

Relax Gaming presenterar ett Casinospel med sex hjul och fyra rader som innehåller upp till 4096 olika vinstvägar.

Spelfunktioner

Net Gains Slot är inget för den som lätt blir sjösjuk. Bakgrunden med havet och båten guppar genomgående under resan, med en detaljerad design på alla håll och kanter. Därefter handlar det mesta om båtens fångst.

Olika symboler resulterar i funktioner som free spins och multiplikatorer. Net Gains innehåller lavinvinster, vilket innebär att en runda fortsätter fram till att inga fler vinstkombinationer visar sig på spelplanen.

Den som inte vill vänta in spelets bonusrunda kan köpa sig in genom att betala 100x den ursprungliga insatsen.

Symboler

Grundspelet i Net Gains innehåller elva symboler med kontantvinster samt tre mystiska symboler. Hajen fungerar som Wild och ersätter alla vanliga symboler. Med dess hjälp kan spelaren bilda vinnande kombinationer.

Spelets tre mystiska symboler är vanlig mystisk symbol, bläckfisksymbol och bombsymbol. Genom att samla tre eller fler Scatters aktiverar du free spins. Den högst betalande symbolen i grundspelet är kaptenen, lejonet.

Lejon/kapten - 50.00 Krabba - 10.00 Bläckfisk - 8.00 Flaska - 6.00 Smycke - 4.00 A - 2.40 K - 2.00 Q - 1.60 J - 1.40 10 - 1.20

Vinstkombinationer

Vinstkombinationer i Net Gains Slot sträcker sig från det första hjulet och till vänster på spelplanen. Kombinationen måste vara sammanhängande, det vill säga att symboler åtminstone finns på hjul 1-3.

En vinstkombination består av minst tre symboler och upp till sex. Det finns 4096 olika sätt att vinna i Net Gains.

Bonusspel

Tre eller fler Scatters, även kallade bonussymboler, krävs för att aktivera free spins. Spelaren får själv välja vilken typ av bonusspel man vill inleda, antingen med åtta free spins i en myntsamling, fem free spins med Sticky Wilds eller sju free spins med Staplade Wilds.

Samlar du guld-, silver- och bronsmynt kan ett myntregn utlösas när mätaren är fylld. Staplade Wilds innehåller multiplikatorer medan mystiska symboler fyller mysteriummätaren som också kan resultera i högre vinster.

Net Gains Sammanfattning

Relax Gaming bjuder in till ett sällan skådat tema i Net Gains, även om havet är en del av många spelautomater online. Djur på en fiskebåt är dock inte lika vanligt. Här får spelaren dessutom en rad olika funktioner och 4096 vinstvägar att tillgå. Maxvinsten på 15 000x insatsen går inte heller den av för hackor.

Upptäck mer

Med nya expekt får du tillgång till ett stort utbud av betting av Sport. Spela på fotboll, tennis, basket, ishockey och flera andra sporter. Du hittar odds för matcherna både före matchstart och i många fall live medan matcherna pågår.

FAQ

Hur aktiverar jag free spins i Net Gains Slot?

Få tre eller fler bonussymboler i kombination för att tilldelas free spins.

Vad är maxvinsten i Net Gains?

Man kan vinna upp till 15 000x insatsen.

Hur ser spelplanen ut i Net Gains Slot?

Du spelar med sex hjul, fyra rader och 4096 olika vinstvägar.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.