Guide för spel på basket betting

Basket är en sport som växer både inom landets gränser och internationellt. Sedan en tid tillbaka är olika ligor och turneringar inom sporten välrepresenterade på nya expekt. Numera går det dagligen att hitta möjligheter till att placera ett bet på basket, både inför matcher och live under tiden matcherna pågår. Odds från världens största liga NBA till svenska basketligan samlas på en och samma plats.

Betting på basket hos nya expekt

När du klickar dig in på nya expekt, oavsett om du gör det via en dator eller en mobil enhet, hittar du snabbt och enkelt till kategorin för basket. Det är en sport som ligger nya expekt varmt om hjärtat, oavsett om det rör sig om basket från lägre divisioner eller basket från den absolut största scenen.

Väl inne på sektionen ser du först och främst pågående matcher från basketens värld. Eftersom basket är en sport som spelas under merparten av årets månader finns det mer eller mindre dagligen olika event att sätta tänderna i, både dag och natt. Dagtid finns det utrymme för betting på basket från europeiska ligor och turneringar medan nätterna främst vigs åt NBA.

Basket är en alldeles utmärkt sport att betta på, både inför match och live på den klient för livebetting som finns hos nya expekt. Sporten i sig är som bekant väldigt fartfylld och gör sig alldeles utmärkt som en publiksport. Nya expekt erbjuder livestreaming på en rad olika sporter varav basket är en av dessa.

Populära ligor för betting på basket hos nya expekt

Även om vi på nya expekt tillhandahåller ett utbud av sport och basket som täcker in stora delar av världen finns det såklart ett par ligor och turneringar som är extra intressanta både för publik och spelare. Som nämnt är det en sport som vuxit enormt på senare år och som bara fortsätter att växa på alla håll och kanter.

Utvecklingen har även inneburit en ljus framtid för svensk basket och flera talanger blir spännande att följa framöver. Oavsett om det är NBA, Euroleague eller Svenska Basketligan som gäller är det svenskar som knackar på dörren till den större scenen.

NBA

NBA, förkortning för National Basketball Association, är världens i särklass största basketliga. För betting på basket gör den sig väldigt bra då det dels är en väldigt lång säsong med 82 matcher i grundserien samt slutspel, dels då matcher finns att tillgå bland utbudet på nästintill daglig basis.

Ligan, som består av lag från USA och Kanada, spelas främst på natten svensk tid och är en populär marknad både för nattugglorna och för den som har tidigare morgnar inbakade i den dagliga rutinen. Hos nya expekt kan du räkna med att hitta samtliga matcher från NBA redo för betting.

Euroleague

Medan NBA är den största ligan inom basket och basket betting utanför Europas gränser är Euroleague störst på den här sidan Atlanten. Euroleague skulle i mångt om mycket kunna ses som basketens motsvarighet till Champions League, även om det finns en basketturnering vid namn FIBA Champions League redan.

Här samlas nämligen Europas främsta klubblag i en liga som avgörs med både grundserie och slutspel. Hos nya expekt hittar du möjligheter till att placera ett bet på basketmatcher från turneringen. Dessa spelas under veckodagarna där spelschemat intensifieras under torsdagar och fredag.

Svenska Basketligan

Givetvis är det ett stort inhemskt intresse för vår egen högstaliga i basket, Svenska Basketligan. Betting på basket finns till hands både under grundserien och i det nervkittlande slutspelet som följer. Lagen hämtas från Luleå i norr till Nässjö i syd och är ofta den första anhalten för svenska spelare som blir proffs i utlandet.

Odds & betting på basket från Svenska Basketligan hos nya expekt kommer i flera olika former. Du kan spela på matchvinnare, både inför och under match. Därtill finns det sidospel i form av handicap och över/under. Varför inte kombinera betting på basket med att se en match live?

Basket betting med vår välkomstbonus

Det finns ett stort utbud av basket att utforska hos nya expekt och vi ser givetvis till att du får bästa möjliga start på ditt nya äventyr. Alla spelare som gör en första insättning på sajten har tillgång till expekt välkomstbonus. Med den kan du dels placera ett bet på basket, dels utforska funktioner som finns på sajten.

Din nya expekt välkomstbonus är tillgänglig en gång per spelare och kan endast nyttjas av nya spelare. Det går alldeles utmärkt att både utforska vår basket betting men också alla funktioner som finns att tillgå. Utöver livebetting och livestreaming har nya expekt en bet builder-funktion som ger en extra dimension till din betting.

Betting på nya expekt basket

Vi är förbi tiden då det endast fanns ett fåtal olika odds att välja mellan. Inte minst för betting på basket hos nya expekt finns det ett rikligt utbud på mer eller mindre samtliga matcher som spelas, bland annat från tidigare nämnda ligor. Det gör att du kan välja och vraka bland utbud och odds för att hitta det bet på basket som passar dig allra bäst.

  • Matchvinnare: Sedvanlig betting på basket där du väljer en matchvinnare
  • Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal poäng i matchen.
  • Asian handicap: Ge något av lagen ett fiktivt antal poäng, antingen plus eller minus
  • Spelarprops: Ett bet på hur många poäng, assister eller returer en spelare står för
  • Turneringsvinnare: Välj vinnaren av en liga eller en turnering

Livebetting & livestreaming på nya expekt basket

Det är inte alltid din analys inför en match är tillräcklig för att ge dig en hundraprocentig magkänsla kring ett bet på basket. Kanske vill du se hur antingen lagen eller en viss spelare öppnar för att stärka din känsla. Då är det ett alldeles utmärkt tillfälle att använda dig av den livebetting och ibland livestreaming som nya expekt erbjuder.

Spel på basket liveodds gör att du kan läsa av mönster i matchbilden och därifrån hitta ett basket bet som passar dig. Eftersom basket är en sport i vilken det svänger väldigt mycket kan det till och med vara fördelaktigt att ibland vänta till efter matchstart innan du placerar ett spel.

Än bättre blir det såklart om du ser matchen live. Det kan du göra antingen via nya expekt som tillhandahåller livestreaming på en mängd olika ligor och matcher, via diverse streamingtjänster eller varför inte på plats i en idrottshall eller arena. Möjligheterna för betting på basket hos nya expekt är enorma och blir än större med livebetting.

Betting på nya expekt i mobilen

Självklart har vi full förståelse för att du inte alltid har en dator till hands när du ska placera ett bet på basket. Nya expekt har lång erfarenhet av branschen och vet vad spelarna söker i en spelupplevelse. Att kunna betta på basket även på mobila enheter tycker vi är en självklarhet.

Det finns två olika vägar att gå för ändamålet. Antingen spelar du i mobilen via den nya expekt app som finns att ladda ner, eller så surfar du helt enkelt in på vår mobilanpassade webbsajt. Oavsett vilken väg du väljer att gå kan du sköta hela äventyret i din mobiltelefon eller surfplatta. Det gäller registrering, insättningar och din betting.

Spela ansvarsfullt

För att få ut det mesta och det bästa av din betting på nya expekt i allmänhet är det viktigt att spela ansvarsfullt. Eftersom du spelar under svensk licens kan du räkna med att säkerheten på sajten och därmed din trygghet är högst prioriterad. Du har flera olika verktyg att använda dig av för att kunna njuta fullt ut av din upplevelse.

Med nya expekt kan du sätta gränser för dina insättningar, förluster och även tiden som du använder till betting. På så sätt håller du stenkoll på dina spelvanor. Det finns även ett självtest för att undersöka spelvanor samt länkar till både stödlinjen.se samt Spelpaus.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.