Razor Shark
Push Gaming

Razor Shark

Razor Shark i korthet


LeverantörPush Gaming
LanseringsdatumSeptember 2019
SpeltypVideoslot
Hjul5x4
Vinstlinjer20
Free spinsJa

Om Razor Shark

‎‎ Razor Shark är en ganska simpel 5x4 online slot med 20 fasta vinstrader, som endast räknas vänster till höger. Du behöver minst tre matchande symboler i en vinstrad för att vinna, men naturligtvis får du högre vinster om alla fem symboler matchar.

Det är dock i free spins bonusspelet som spelaren har chans att vinna riktigt stora vinster, tack vare den oändliga vinstmultiplikatorn. Därtill kan din insats multipliceras med många tusen i ‘Razor Reveal’ läget.

Därför är det inte konstigt att denna hajfyllda spelautomat från Push Gaming fortsätter vara en favorit bland våra spelare, trots att det redan har några år på nacken. Låt oss dyka djupare i spelet och se vilka alla spännande funktioner Razor Shark erbjuder.

Spelets funktioner

Grundspelet i Razor Shark är lätt att förstå sig på. Men lyckas du aktivera free spins genom att landa på sjöminorna, kommer du att låsa upp en nervkittlande kedjereaktion med stor vinstpotential.

Symboler

Hajarna är de symboler som är värda mest i Razor Shark. Det finns fem olika hajar, där vithajen är den med högst värde, och lyckas du landa fem sådana symboler på en vinstrad ger det 50x din insats. Vithajen fungerar också som spelets wildsymbol och kan ersätta alla andra symboler förutom scatters.

Lågvärdessymbolerna består av diverse dykutrustning, såsom snorkel, simfenor, syretank och en trasig undervattenskamera (spelet berättar inte hur kameralinsen gick sönder, men vi har våra spekulationer). Utbetalningen är 2,5x din insats för fem symboler i rad.

Scattersymbolen ser ut som en sjömina i detta spel. Du behöver få åtminstone tre sjöminor på hjulen för att aktivera free epins-läget.

Golden Shark är en sällsynt guldhajsymbol som endast kan dyka upp under ‘Nudge och Reveal’-funktionen. Bakom guldhajen döljer sig en betmultiplikator (1x - 2 500x) eller en ‘Sea Mine’ scattersymbol. Mer om detta senare.

Free spins med oändlig multiplikator

Razor Sharks free spins-funktion kan dela ut riktigt stora vinster på grund av den teoretiskt sett oändligt ökande multiplikatorn. I klarspråk innebär detta att spelet saknar maxvinst. Spelets nuvarande vinstrekord ligger på över 4 miljoner kronor, när en svensk vann 85 000x sin insats.

Gratisspelfunktionen börjar med en 1x vinstmultiplikator och med ‘Mystery Stacks’-sjögräs på det andra och fjärde hjulet. Vinstmultiplikatorn ökar efter varje runda i free spins-läget, som håller på tills det att allt sjögräs har försvunnit från hjulen.

Visste du förresten att vinstmultiplikatorn symboliseras av en bitmärkt surfbräda? Det ger oss en ledtråd varför kameran och alla dykutrustning nu befinner sig på havets botten. Vi uppskattar dessa små detaljer som ger spelets story mer djup.

‘Mystery Stacks’ och ‘Nudge and Reveal’

‘Mystery Stacks’ heter det när ett helt hjul fylls av sjögräs och då aktiveras ‘Nudge and Reveal’-funktionen, som går ut på att en rad av sjögräset försvinner efter varje runda.

Som vi nämnde tidigare börjar free spinsen med ‘Mystery Stacks’ på hjul nummer två och fyra. ‘Mystery Stacks’ utlöses även slumpmässigt utanför detta bonusläge och då kan sjögräskolumnerna landa på något av de andra hjulen också.

Under sjögräset finns det vanliga symboler eller en ‘Golden Shark’-symbol. Om det är vanliga symboler kommer spelet att betala ut alla vinstlinjer, jämfört med normalt då spelet endast betalar ut den högsta vinsten. Guldhajen i sin tur, aktiverar ‘Razor Reveal’-funktionen.

‘Razor Reveal’ funktionen

I Razor Reveal får spelaren se vad som finns bakom varje guldhajsymbol. Det kan som vi nämnde tidigare vara antingen en sjömina-scattersymbol eller ett betmultiplikatormynt. Betmultiplikatorn multiplicerar omedelbart din insats med vad som visas på myntet (ett värde mellan 1x och 2 500x).

Razor Shark slot slutord

Razor Shark är en spelautomat med hög volatilitet och utan maxvinst. Eftersom spelet innehåller både en betmultiplikator och en vinstmultiplikator varierar eventuella vinster kraftigt i storlek. Ifall du gillar spänning på hög nivå, såsom att dyka eller surfa bland hajar, kommer du att känna dig som fisken i vattnet i denna slot.

Upptäck mer

Om du tycker att Razor Shark är ett underhållande spel, rekommenderar vi att du kollar in våra andra populära slots. Där hittar du några andra titlar från Pragmatic Play, såsom Fruit Party, 888 Dragons och Big Bass Bonanza. Dessutom inkluderar denna kategori många storfavoriter från våra övriga spelleverantörer.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.