RIP City
Hacksaw Gaming

RIP City

RIP City - en överblick


SpelleverantörHacksaw Gaming
Lanseringsdatum01.01.2023
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader19
Free SpinsJa

Om RIP City

Med animationer som påminner om 1990-talets tecknade serier levererar Hacksaw Gaming spelautomaten RIP City som ger en något brutalare bild på ämnet. Med ett läskigt ärr över ögat är katten Ross fast besluten att få fast råttan Maxx. Den sistnämnda kommer dock inte att ge sig utan kamp. Han är i själva verket en råtta av det hårdare slaget.

I en tuffare version av Tom & Jerry intar figurerna spelplanen tillsammans med ett par andra symboler. Bakgrunden är en mörk och ruffig gränd i storstaden. Den gråa bakgrunden fortsätter in på spelplanen, där ett par symboler i gult och svart väntar.

Med chans på bonusvinster och free spins får upplevelsen ytterligare en dimension. RIP City Slot har en högsta möjliga vinst på 12 500x insatsen.

Spelfunktioner

RIP City Slot är en modern videoslot som bjuder på både funktioner och finesser. Du spelar med fem hjul och lika många rader. Det finns 19 möjliga vinstkombinationer att förhålla sig till. Under spelets gång finns det ett par funktioner som du kan stöta på.

Spela genom att välja din insats precis under själva spelplanen. När du känner dig bekväm med spelets upplägg och funktioner kan du aktivera autospel. Ställ in antalet spelrundor, vinstgräns och förlustgräns. Därefter snurrar hjulen automatiskt.

Symboler

Ross och Maxx delar på huvudrollen i RIP City Slot. Det finns också andra symboler som du kommer att stöta på under spelets gång. Samla tre eller fler symboler för att bilda en vinnande kombination. Tärningar, bananer och döskallar är några av symbolerna.

Spelets högst betalande symboler är katten Ross och wildsymbolen. Båda fungerar som wildsymboler. För att Ross och Maxx ska visas på spelplanen krävs det att du får tre eller fler scattersymboler. Scattersymbolen i RIP City Slot är en symbol med FS skrivet på sig.

 • Ross - 25.00 och fungerar som wildsymbol + vinstmultiplikator
 • Wild - 25.00 och fungerar som wildsymbol
 • Hjärta - 20.00
 • Smiley - 17.50
 • Tärningar - 17.50
 • Döskalle - 15.00
 • Banan - 15.00
 • A - 10.00
 • K - 7.50
 • Q - 7.50
 • J - 5.00
 • 10 - 5.00

Vinstkombinationer

En vinstkombination i RIP City Slot bildas med tre eller fler symboler av samma sort. För maximal vinst krävs fem symboler av samma sort. Wildsymbolen och Ross ger bara vinst vid fem symboler i en kombination.

Hur stor vinsten blir för ett spin baseras på vilken symbol det gäller, i vilket antal den visas och med vilken insats spelet spelas. Som mest går det att vinna 12 500x insatsen i RIP City.

Bonusspel

RIP City Slot innehåller chans på en Ross-bonus och en Maxx-bonus. Landa tre eller fler scattersymboler för att aktivera Ross-bonus, som aktiverar tio free spins. När spelet är aktivt är det större sannolikhet att landa wildsymboler på spelplanen. Ross i kombination med wildsymboler resulterar i en vinstmultiplikator på upp till 200x.

Maxx-bonus kräver fyra scattersymboler för att aktiveras. Även här är det tio free spins som gäller. Med Ross och en wildsymbol som landar på hjulen aktiveras ett hjul. Ytterligare kombinationer av samma sort garanterar vinstmultiplikatorer på respektive hjul.

RIP City Sammanfattning

Många spelare älskar temat i RIP City Slot. Lekfullhet blandas med en ruffigare design. Duellen mellan katt och råtta är en klassiker och gör sig utmärkt när Hacksaw Gaming återigen levererar en spelautomat av hög kvalité. Spela med chans på flera funktioner och en högsta möjliga vinst på 12 500x insatsen.

Upptäck mer

Hos nya expekt får du tillgång till odds och betting i utbudet av Sport. Spela på fotboll, tennis, basket, ishockey och en rad andra sporter på mer eller mindre daglig basis. Du hittar odds för matcherna både före matchstart och i många fall live medan matcherna pågår.

FAQ

Kan man vinna free spins i RIP City?

Ja, det finns en scattersymbol som aktiverar minst tio free spins i RIP City Slot.

Har Hacksaw Gaming fler slots hos nya expekt med liknande tema?

Ja, djur ligger Hacksaw Gaming varmt om hjärtat. I exempelvis Pug Life är det hundar som förgyller upplevelsen.

Vad är maxvinsten i RIP City?

Det går att vinna upp till 12 500x insatsen.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.