Booming Games

Roll the Dice

Roll the Dice - en överblick

SpelleverantörBooming Games
Lanseringsdatum12.01.2023
SpeltypVideoslot
Hjul3
Vinstrader10
Free SpinsJa

Om Roll the Dice

Roll the Dice utspelar sig som ett bordsspel, men är en spelautomat med allt vad det innebär. Uppstickaren Booming Games kombinerar det bästa av två världar i en ny slot med retrotema. Detta är en lyxig spelautomat som kan passa alla typer av spelare.

I Roll the Dice Slot spelar du med tre hjul och lika många rader. Det finns tio vinstrader att hålla koll på och som kan generera vinster av olika slag. Vidare i spelet finns det ytterligare funktioner som höjer spänningen.

Spela Roll the Dice Slot hos nya expekt via valfri enhet. Booming Games har lagt ner tid och energi på spelets design och bjuder in till en härlig upplevelse.

Spelfunktioner

Med en relativt liten spelplan kommer du snabbt in i hur Roll the Dice fungerar och vad som krävs för att vinna. Insatsen för varje spin ställer du in till höger i bild. Det finns även en funktion för autospel, som gör att hjulen snurrar automatiskt utifrån dina inställningar.

Roll the Dice Slot har en högsta möjliga vinst på 243x insatsen. Du spelar med låg volatilitet. Spelets funktioner består av free spins och vinstmultiplikatorer. Bland symbolerna som både ger kontantvinster och aktiverar funktioner finns bland annat en diamant, en hästsko, en stjärna och en fyrklöver.

Symboler

Det är både siffran 3 och siffran 7 som är lyckotal i Roll the Dice Slot. För att aktivera en funktion eller vinst är det tre symboler i en kombination som gäller. Samtidigt har siffran 7 på tärningar ett finger med i spelet, eftersom det är en vinstmultiplikator i sammanhanget.

Symbolerna i Roll the Dice är utöver diamanten, hästskon, stjärnan och fyrklövern även ett hjärta och tärningar. Tärningarna i Roll the Dice fungerar som wildsymboler, scattersymboler och vinstmultiplikator. Dessa ger även kontantvinster.

  • Silvriga tärningar - 11.55 och aktiverar dubbla vinstsätt
  • Guldiga tärningar - 10.50 och aktiverar free spins
  • Röda tärningar - multiplicerar x7
  • Diamant - 3.75
  • Hästsko - 3.00
  • Stjärna - 1.05
  • Fyrklöver - 0.75
  • Hjärta - 0.45

Vinstkombinationer

Med tre rader är det alltid tre symboler som gäller för en vinnande kombination. Vinsten bestäms utifrån vilken symbol det är som utgör kombinationen i fråga. I Roll the Dice Slot finns det flera symboler som i kombination innehåller ytterligare funktioner. Spelets tio vinstrader finns tillgängliga när du spelar, så att du kan ha full koll.

Bonusspel

Tre eller fler scattersymboler, det vill säga paret av guldiga tärningar, aktiverar tio free spins. Symbolerna behåller sitt värde. Under tiden dina free spins är i spel kan vinstmultiplikatorn och dubbla vinstsätt också aktiveras. Dubbla vinstsätt innebär att vinster betalas både från vänster till höger och från höger till vänster.

Roll the Dice Sammanfattning

Trots det tämligen enkla utseendet är Roll the Dice Slot fullt av överraskningar. Kombinationen av tärningsspel och en spelautomat ger en fräsch twist på upplevelsen. Detta gör att många spelare uppskattar unika Roll the Dice Slot.

Upptäck mer

Det finns ett brett utbud av Casinospel hos nya expekt som du kan utforska. Under Slots hittar du allting när det kommer till spelautomater. Spela med olika teman, design och funktioner som gör varje upplevelse unik.

FAQ

Kan man vinna free spins i Roll the Dice?

Ja, samla tre eller fler scattersymboler, bestående av guldiga tärningar, för att aktivera free spins.

Finns det en Jackpott i Roll the Dice Slot?

Nej, du spelar utan chans på Jackpott i Roll the Dice.

Vad är maxvinsten i Roll the Dice?

Maxvinsten med rätt kombination av symboler och funktioner är 243x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.