Thor's Lightning
Red Tiger

Thor's Lightning


SpelleverantörRed Tiger
LanseringsdatumFebruari 2019
SpeltypVideoslot
Hjul7
VinstraderBetalar i kluster
Free SpinsJa

Om Thor's Lightning

Speltillverkaren Red Tiger har över 200 Casinospel i sin portfölj och många spelautomater går att hitta hos nya expekt. Thor’s Lightning slot såg dagens ljus i februari 2019 och är en modern videoslot på många sätt och vis.

Spela Thor’s Lightning med vinster som betalar i kluster och speciella symboler som ger äventyret en ytterligare dimension. Förutom via datorn kan du även spela Thor’s Lightning via din mobiltelefon eller surfplatta.

Spelfunktioner

Red Tiger väljer att expandera spelplanen i Thor’s Lightning slot. Den består av sju hjul och lika många rader. Det finns inga vinstlinjer att förhålla sig till utan i Thor’s Lightning gäller det istället att samla vinstgivande symboler i kluster.

Läs mer om spelets vinsttabell och funktioner genom menyn uppe i det högra hörnet. Nere till vänster finns en knapp med vilken du väljer en insats för ditt nästa spin. Starta en spelrunda med knappen nere till höger.

Utöver kluster- och kaskadvinster kan du aktivera free spins i Thor’s Lightning. Rätt kombination av symboler och funktioner kan betala upp till 1 848x insatsen.

Symboler

Föga förvånande är det symboler som har tagit inspiration av vikingatiden och nordisk mytologi som utgör vinsttabellen i Thor’s Lightning slot. Det finns diverse speciella symboler och åtta betalande symboler.

Självklart har Tor själv en roll att spela. Utöver att Wildsymbolen är en avbildning av åskguden kan han även kasta sin hammare för att antingen plocka bort symboler eller flytta spelplanens rader. Vinsttabellen visar den högsta potentiella vinsten för respektive symbol.

  • Tors hammare – 500x
  • Träd – 200x
  • Varg – 150x
  • Korp – 100x
  • Gul runa – 25x
  • Röd runa – 16x
  • Grön runa – 13x
  • Blå runa – 10x

Vinstkombinationer

I och med att det inte finns några vinstlinjer i Thor’s Lightning är utbetalningen lite speciell. För att få en vinst ska man samla minst fem symboler i ett kluster, var som helst på spelplanen. Ju fler symboler som ingår i klustret, desto större vinst.

När en vinst visar sig kommer symbolerna som ingår i kombinationen att plockas bort från spelplanen. Nya symboler faller ner och kan bidra till fler vinster under samma spin. Wildsymbolen ersätter alla betalande symboler och kan färdigställa vinstkombinationer.

Du spelar Thor’s Lightning med en volatilitet som är medium till hög.

Bonusspel

Thor’s Lightning har två bonusspel med free spins som har passande namn för spelets tema. Vinnande kluster i basspelet avslöjar låsta brickor i närheten. Avslöja alla låsta brickor för att låsa upp bonusspelen.

Muspel Spins är det ena bonusspelet som spelas, med endast högbetalande symboler. Lava faller ner på planen och kan förstöra symboler samt addera nya symboler, bland annat Wilds. Valhalla Spins spelas endast med gyllene sköldar som avslöjar multiplikatorer.

Tor har också som uppgift att framkalla åska, en funktion som tar bort alla lägre betalande symboler från spelplanen.

Thor's Lightning Sammanfattning

Trots det redan stora utbudet av spelautomater online med nordisk mytologi som tema bjuder Thor’s Lightning på något nytt. Det är en modern slot med flera olika funktioner samt både kluster- och kaskadvinster.

Spela Thor’s Lightning hos nya expekt via din dator eller på mobila enheter. Samma spelkänsla finns med dig oavsett vilken enhet du väljer.

Upptäck mer

Fler Slots på temat med vikingar och gudar finns att upptäcka hos nya expekt. Populära spel är en sektion på sajten som ger dig det bästa som vi har att erbjuda när spelarna själva får välja.

FAQ

Vilka bonusfunktioner finns i Thor's Lightning?

Du kan aktivera både free spins och multiplikatorer i Thor’s Lightning.

Vilken spelleverantör har tillverkat Thor's Lightning slot?

Thor’s Lightning är en slot från Red Tiger.

Vad är maxvinsten i Thor’s Lightning slot?

Vinn upp till 1 848x insatsen när du spelar Thor’s Lightning.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.