Tropicool 2
ELK

Tropicool 2

Tropicool 2 - en överblick


SpelleverantörELK Studios
Lanseringsdatum30.01.2023
SpeltypVideoslot
Hjul6
Vinstrader46 656
Free spinsJa

Om Tropicool 2

Uppföljaren till Tropicool är här! Det är Tropicool 2 som gäller när spelaren återigen får bekanta sig med festklädda djur från sydligare breddgrader. Läskande frukter och en härligt blå bakgrund väntar. Detta samtidigt som en kylig bris sprider sig från istäcket längs kusten.

Tropicool 2 är en slot från ELK Studios som satsar på att erbjuda flera funktioner för spelarna att sätta tänderna i. Det väntar free spins, multiplikatorer och 46 656 olika vinstvägar.

ELK Studios är välkända för att producera spelautomater online som blandar ett välgjort tema och en design som drar åt det mer lekfulla hållet. Spela med en maxvinst på 25 000x insatsen hos nya expekt.

Spelfunktioner

Precis som i sin föregångare är Tropicool 2 laddad med flera olika funktioner. Utöver nämnda free spins och multiplikatorer väntar lavinvinster, bonusköp samt en och annan mysteriesymbol.

Tropicool 2 spelas över sex hjul och sex rader. Med tiotusentals olika vinstlinjer finns det all anledning att hålla hoppet uppe från början till slut.

Spela Tropicool 2 via din dator eller på mobila enheter hos nya expekt. Insatserna för nästa spin väljer du smidigt och enkelt nere i det vänstra hörnet innan du klickar igång och låter hjulen snurra på spelplanen.

Symboler

Spelet har tio betalande symboler i basspelet. Högst betalande är jordgubben innan andra frukter som ananas, lime, vattenmelon och äpple följer. Fåglarna som kommer i form av en pingvin och en flamingo fungerar som Scatters och multiplicerar vinstsumman.

Det finns fyra funktionssymboler i Tropicool 2. Wildsymbolen ersätter alla betalande symboler. Mystery avslöjare en betalsymbol i slutet av ett symboldrop. Locked Wild håller sig kvar under tre efterföljande vinster. Med Row Swap ersätter en symbol övriga symboler på samma rad.

  • Jordgubbe - 30.00
  • Kokosnöt - 15.00
  • Ananas - 9.00
  • Lime - 6.00
  • Vattenmelon - 3.00
  • Rött äpple - 2.50
  • Gult äpple - 2.50
  • Grönt äpple - 2.50
  • Lila äpple - 2.50

Vinstkombinationer

En vinstkombination i Tropicool 2 består av minst tre symboler. Vinstraderna sträcker sig från vänster till höger på spelskärmen och kan som mest bestå bestå av sex intilliggande symboler. Vinsten blir den kombination av symboler som är högst betalande.

Med spelets Wildsymboler kan du få hjälp med att få fram vinster under spelets gång. Den ersätter som nämnt alla andra betalande symboler.

Bonusspel

Free Drops Bonusspel, Elmo Redrops och Trippel Cool Reel är tre bonusfunktioner i Tropicool 2. I Elmo Redrops trillar sengångaren Elmo in på spelplanen och utlöser redrops som varar tills hans försvinner bort från spelplanen igen. Elmo skrämmer dessutom fåglarna som blir till Wildsymboler.

Samla tre eller fler bonussymboler för att utlösa free spins under spelets gång. Under tiden som dina free spins är aktiva kan ytterligare gratissnurr ge sig tillkänna. Det finns möjlighet att köpa en plats i bonusspelet.

Tropicool 2 Sammanfattning

I Tropicool 2 får exotiska djur nytt liv i en upplevelse som har fått en ny touch efter föregångaren. ELK Studios ser i vanlig ordning till att producera ett Casinospel med stort fokus på en välgjord design, något som bidrar till ett härligt äventyr både om du spelar i din dator och på mobila enheter via nya expekts app.

Upptäck mer

Spela på ett stort utbud av Sport hos nya expekt. Olika ligor och turneringar från sportens värld visar sig både inför match och under sektionen för Livebetting. Spela med funktioner som spelbyggare och cash out för att höja upplevelsen.

FAQ

Kan man vinna free spins i Tropicool 2?

Free spins, eller free drops, finns tillgängliga när du samlar tre eller fler bonussymboler.

Vilka funktioner finns i Tropicool 2?

Tropicool 2 består av funktioner som lavinvinster, multiplikatorer och free spins.

Vilken är maxvinsten i Tropicool 2 Slot?

Du kan vinna upp till 20 000x insatsen när du spelar Tropicool 2.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.