Bowling-odds hos nya expekt

När vi pratar om sporter med en rik historia ska bowling absolut nämnas. Sporten har funnits i cirka 200 år och är populär världen över. Ursprunget ligger i kägelspel på europeisk mark innan sporten tog sin form under 1800-talet.

För svensk del började det ta fart när SM i bowling arrangerades under 1930-talet. Sverige är en framstående nation inom sporten, även om det är i USA som den är allra största med tävlingar som drar till sig stort intresse.

Hos nya expekt vill vi vara varierade i utbudet av sport. Av den anledningen finns det Bowling-odds att ta del av när det är dags för stora tävlingar. Du kan spela på bland annat Elitserien och VM.

Intresset för bowling växer också av att det är en sport som väldigt många kan utöva, var man än befinner sig i världen. I nästan alla svenska städer finns det en bowlinghall, ibland flera, som man kan besöka för att utmana vänner och bekanta i sporten.

Störst tävlingar för bowling-betting

Det finns ett par tävlingar under året som drar till sig extra stort intresse. I Sverige spelas till exempel Elitserien där landets bästa klubbar och spelare gör upp om SM-guldet. Extra framstående spelare får chansen att representera Sverige i VM.

Elitserien

Elitserien i bowling är en återkommande tävling både på herr- och damsidan. Svenska klubbar gör upp i ett seriespel innan slutspelet tar vid. En säsong i Elitserien tar sin början under hösten medan slutspelet brukar äga rum sent under våren nästa år.

VM

VM i bowling arrangerades för första gången 1965 och har avgjorts i olika format sedan dess. Det är en årligen återkommande tävling där världens främsta utövare får mäta sina krafter med varandra. Här delas officiella VM-guld ut.

PBA National Tour

PBA-touren är den stora professionella touren för bowlingspelare. Här kan spelare kvala in för att sedan genom en rad olika tävlingar samla poäng till en totalställning. PBA National Tour avgörs varje år och har vunnits flest gånger av Walter Ray Williams Jr, som fortfarande är aktiv på touren.

Marknader för bowling-betting

Beroende på storleken på en tävling finns det olika många marknader att spela på vad gäller bowling-odds. Det är framför allt tre oddsmarknader som förekommer i större utsträckning.

Vinnare: Spel på bowling-odds för en vinnare av en turnering. Spela till exempel på vem som vinner VM-guldet.

Matchvinnare: Odds på vinnaren i enskilda matcher. Finns både på individuella matcher och matcher mellan lag.

Flest poäng under en säsong: Det kan förekomma odds på vilken spelare som samlar på sig mest under en säsong, främst för PBA-touren.

Livebetting hos nya expekt

Dagligen fylls utbudet hos nya expekt med evenemang som det går att spela live på. Klicka in på sektionen för livebetting för att komma åt det hetaste utbudet just nu med matcher som pågår.

Livebetting är en chans att kombinera kunskap inom ett område och den analys man gör inför match med statistik och händelser från den faktiska tillställningen. Odds för betting live finns hos nya expekt från ett par minuter innan matchen eller tävlingen drar igång fram till slutsignalen.

Betting i mobilen

Betting med bowling-odds och andra marknader finns tillgängligt även via din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan spela hos nya expekt antingen i webbläsaren eller genom att ladda ner nya expekts app till din enhet, vilket du kan göra gratis via Google Play eller App Store.

Via appen får du bettingupplevelsen hos nya expekt i ett komprimerat format. Med det sagt får du tillgång till samma utbud av odds, samma funktioner och samma smidiga navigering för din upplevelse.

Spel i mobilen kan ha sina fördelar vid tillfällen när man inte har en dator nära till hands. Det kan till exempel vara när man befinner sig på plats på ett event, som en fotbollsmatch i Allsvenskan, och vill placera ett spel snabbt och enkelt.

Andra sporter för betting hos nya expekt

Bowling är kanske inte den största sporten i utbudet hos nya expekt men trots allt en bidragande del till sajtens syfte: att erbjuda en så bred och kvalitativ spelupplevelse som möjligt. Det gäller inte minst utbudet av odds och funktioner.

Fotboll, tennis, basket och ishockey är sporter du hittar på en mer eller mindre daglig basis hos nya expekt. Klicka dig in på respektive sport och sedan vidare genom ett mer specifikt utbud av ligor och turneringar.

Vi vill ge möjligheten att spela på sporter och marknader som inte nödvändigtvis tar så stor plats på den svenska marknaden. Allt för att du ska kunna skräddarsy din upplevelse genom att spela på den sport, liga, turnering eller annat event som du är intresserad av.

Spela på bowling med vår välkomstbonus

Alla nya spelare hos nya expekt är berättigade till en bonus på odds att starta resan med. Det är vår Sport Betting välkomstbonus som gäller, ett erbjudande som gäller för nya spelare och vid en första insättning.

Sätt in minst 100 kr och få 100 % matchat gratisspel. Placera ett spel med odds på minst 1.80 för att aktivera erbjudandet. Du tilldelas ett gratisspel på samma belopp, upp till 1 500 kr. Din oddsbonus hos nya expekt kan användas på bowling, fotboll, tennis, basket och andra sporter i utbudet.

FAQ

Kan jag spela på bowling i mobilen? Ja, ta dig an bowling-odds hos nya expekt via din mobiltelefon eller surfplatta. Du kan spela direkt i webbläsaren eller ladda ner nya expekts app.

När grundades PBA Tour? PBA National Tour arrangerades för första gången redan 1958. Organisationen bakom tävlingarna har sitt huvudkontor i Chicago medan tävlingarna arrangeras runt om i främst USA men även i Japan.

Vilka tävlingar ingår i Elitserien? SM för 8-mannalag, 3-mannalag och individuella tävlingar på seniornivå ingår alla under den svenska tävlingssäsongen. Det finns även SM-medaljer som delas ut i Mixed.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.