Fotbolls EM odds & betting hos nya expekt

Vart fjärde år arrangeras EM i fotboll på herrsidan. Det är en stor folkfest som samlar kontinentens främsta nationer och spelare inom sporten. 24 nationer gör upp om den åtråvärda titeln.

Genom åren har vi fått se många klassiska matcher och varje mästerskap tenderar att bjuda på underhållning och dramatik. Blod, svett och tårar spills från gruppspelet, vidare till slutspelet och slutligen under den stora finalen.

Hos nya expekt finns det fotbolls EM odds som täcker hela mästerskapet från början till slut. Du kan spela både på långtidsspel som avgörs under en längre tid samt på enskilda matcher, inför avspark och live.

Nya expekt ger dig allt du behöver när det kommer till betting på EM. Resten är upp till spelarna på planen att leverera. Av erfarenhet vet vi att några av årets bästa matcher spelas under det stora Europamästerskapet.

Grupperna under fotbolls EM

Hela 24 landslag är med och tävlar under fotbolls EM där varje land har lottats in i en grupp.

  • Grupp A: Tyskland, Schweiz, Skottland, Ungern
  • Grupp B: Spanien, Italien, Kroatien, Albanien
  • Grupp C: England, Danmark, Serbien, Slovenien
  • Grupp D: Frankrike, Nederländerna, Österrike, Polen
  • Grupp E: Belgien, Rumänien, Slovakien, Ukraina
  • Grupp F: Portugal, Turkiet, Tjeckien, Georgien

Läs mer om alla grupper i fotbolls EM

Spelschemat för fotbolls EM

Den första matchen under EM går av stapeln den 14 juni när värdnationen Tyskland möter Skottland på Allianz Arena i München i den stora premiärmatchen. Efter premiärmatchen kommer det att spelas matcher nästan varje dag under en hel månad fram till den 14 Juli då vinnaren ska koras i finalmatchen på Olympiastadion i Berlin.

Se hela spelschemat för fotbolls EM

Största matcher för EM fotboll betting

På förhand finns det alltid ett par matcher och skeden av turneringen som man ser fram emot extra mycket. Sedan tenderar man också att bli överraskad med matcher som kanske inte får så mycket uppmärksamhet till en början, men som utvecklar sig till något alldeles extra.

Efter gruppspelet är det dags för slutspel där gruppettor, grupptvåor och några grupptreor gör upp i utslagsmatcher. Under det här skedet av turneringen, med potentiella avgöranden i förlängningen och på straffar, finns det flera möjligheter för spel på fotbolls EM.

Premiärmatcher

En premiärmatch sätter ofta ribban för resten av turneringen. Det är också den matchen som färgar fortsättningen av gruppspelet. Ska ett lag spela avslappnat efter tre poäng i premiären eller spelar man med kniven mot strupen efter att ha kammat hem noll? Den största premiärmatchen är ofta öppningsmatchen av EM, där värdnationen spelar.

Åttondelsfinaler

I det första steget av slutspelet ställs gruppettor mot grupptreor och andra lag som kanske inte har fått ut max i gruppspelet. Lagen och spelarna tenderar dock att höja sig när det blir skarpt läge. Det är inte sällan som skrällarna duggar tätt i åttondelsfinalerna, vilket öppnar för möjligheten att dra nytta av höga odds när man ska betta på fotbolls EM.

Finalen

Det går inte att undvika att finalen är den största matchen i ett fotbolls-EM, både sportsligt och med fotbolls EM odds i åtanke. Här gör turneringens två främsta nationer upp och vi har genom åren fått se många klassiska fotbollsmatcher avgöra var guldet hamnar. Segrarna kan kalla sig Europamästare.

Livebetting hos nya expekt

Oavsett vilken sport det gäller eller vilket mästerskap som äger rum finns möjligheten till livebetting hos nya expekt. Det är en sektion på sajten som bjuder in till betting medan matcherna pågår och fungerar som en förlängd arm av det ordinarie utbudet.

När du spelar live på fotbolls EM odds kan du dra nytta av statistik och andra aspekter inför en match, precis som när du gör en analys inför ett spel i övrigt, och använda det tillsammans med statistik och händelser från den faktiska matchen.

Du kan spela live på EM fotboll betting hos nya expekt med ett stort utbud av olika marknader och odds. Om du missar spelstopp eller vill ha mer kött på benen innan du placerar ett spel kan du utan problem avvakta tills matchen har börjat.

Betting i mobilen

Både för betting inför match och live kan du behöva använda dig av dina mobila enheter. Då är det skönt att veta att nya expekt erbjuder betting även när du spelar i din mobiltelefon eller surfplatta.

Använd vår produkt via webbläsaren i dina mobila enheter eller ladda ner nya expekts app. Oavsett vilken väg du väljer får du en upplevelse som anpassar sig efter enheten du spelar från och skärmen du har att tillgå.

Betting i mobilen på fotbolls EM odds är fördelaktigt om du ser matchen på någon annan plats än i hemmet. Om du ser matchen med goda vänner, på sportbaren eller till och med live där mästerskapet spelas kan du använda dig av mobilen istället.

Marknader för fotbolls EM odds

Stora turneringar, ligor och mästerskap får extra mycket uppmärksamhet hos nya expekt. Det gör att antalet marknader och utbudet av odds ökar. Tanken är att du ska ha så många valmöjligheter det bara går och kunna välja det spel som verkligen passar dig bäst.

Vissa marknader är mer populära än andra. Det är till exempel vanligt att placera spel på vilken nation som vinner turneringen. Då kan man följa nationens framfart under mästerskapet, förhoppningsvis så långt fram som möjligt.

  • Vinnare: Betta på fotbolls-EM och den nation du tror står med guldet i slutändan. Oddset finns tillgängligt från ett par månader innan turneringen fram till finalen.

  • Matchvinnare: Fotbolls EM odds för varje enskild match. Spela på vilket lag som vinner matchen samt en rad andra marknader.

  • Bästa målskytt: Stora spelare trivs i den här typen av turneringar. Det finns fotbolls EM odds hos nya expekt för vem som vinner skytteligan

Andra sporter för betting hos nya expekt

Under ett år finns det flera stora mästerskap som utspelar sig i sportens värld och som du kan betta på hos nya expekt. Vi vill att du som spelare ska ha valmöjligheter, samtidigt som du känner att det är ett kvalitativt utbud.

Exempel på sporter och turneringar som avgörs med jämna mellanrum är sommar-OS, vinter-OS, fotbolls-VM, hockey-VM, handbolls-VM och handbolls-EM. När det är dags kan du räkna med att det finns odds att ta del av hos nya expekt.

FAQ

När spelas fotbolls-EM 2024?

Första matchen går av stapeln den 14 juni då Tyskland möter Skottland i öppningsmatchen. Finalen spelas en månad senare, den 14 juli. Mästerskapet för europeiska landslag äger rum vart fjärde år och spelas under sommaren. Turneringen pågår under ungefär en månads tid, fram tills att en vinnare utses. Detta gäller för både herrar och damer.

Var spelas fotbolls-EM 2024?

Fotbolls EM 2024 kommer att spelas i Tyskland. Finalen av fotbolls-EM kommer att spelas på Olympiastadion i Berlin. Under mästerskapet är matcherna utspridda över hela Tyskland där städer som Dortmund, Düsseldorf och Frankfurt kommer att vara några av de 10 städer som mästerskapet kommer att spelas i.

Har Sverige vunnit fotbolls-EM?

Nej, det svenska herrlandslaget har inte vunnit fotbolls-EM. Närmast kom man 1992 när det blev förlust i semifinalen mot Tyskland. Då, likt nu, spelades ingen bronsmatch i EM.

Hur kan jag spela ansvarsfullt på fotbolls EM odds hos nya expekt?

Använd våra verktyg för ansvarsfullt spelande som gör att du kan sätta gränser för dina insättningar, förluster och tiden du spenderar på sajten.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.