Ligue 1 betting hos nya expekt

Är du intresserad av historiskt framgångsrika klubblag och några av världens bästa spelare? Då behöver du inte titta längre än till franska Ligue 1. En av Europas största ligor bjuder på underhållning i toppklass under den större delen av året. Hos nya expekt finns det dessutom betting i alla dess former och du kan spela på allting från Ligue 1 vinnarodds till odds på enskilda fotbollsmatcher i Frankrike.

Odds Ligue 1

Vad finns det då att spela på i kategorin Ligue 1 odds? Nya expekt kan stoltsera med ett utbud av den större modellen och som täcker in flera olika spelmarknader. Det gör att du kan välja vilken väg du ska gå och du kan räkna med att hitta det du söker på sajten, ofta både inför match och vid livebetting.

Vilken väg du väljer att gå är helt och hållet upp till dig. Nya expekt förser dig med odds som sträcker sig från långt innan matchstart till det att slutsignalen ljuder. Om du vill placera ett vinnarspel eller långtidsspel på att ett lag degraderas finns den möjligheten. Men du kan också placera spel på mer specifika oddsmarknader för enskilda matcher.

Serievinnare: Välj vilken klubb du tror vinner titeln i Ligue 1. Matchvinnare: Spela på hemmaseger, bortaseger eller oavgjort. Över/under: Välj om du tror att det ska bli över eller under ett visst antal mål, kort eller hörnor i matchen. Asian handicap: Ge något av lagen en fiktiv pluslina eller en minuslina att starta matchen med. Spelarspecialer: Ligue 1 betting som riktar in sig på enskilda spelares mål eller gula/röda kort.

Ligue 1 betting

Ligue 1, den franska högstaligan i fotboll, har pendlat i rangordningen över Europas stora ligor. Under vissa årtionden har klubbarna firat stora framgångar medan det under andra tider har varit desto mer skralt med internationella framgångar för franska klubblag. Klart är i alla fall att Ligue 1 är en liga som är hetare än på mycket länge.

Allt som oftast spelas matcherna i Ligue 1 under helgerna, inte minst under söndagar, även om det förekommer att vissa omgångar placeras mitt i veckan. Oavsett vilken dag det är kan du hitta odds från Ligue 1 hos nya expekt. Det finns alltid många olika oddsmarknader att spela på, varav några nämns i avsnittet ovan.

Nya expekt satsar hårt på fransk fotboll i allmänhet och Ligue 1 i synnerhet. Som spelare märker du det på utbudet av tillgängliga odds, både inför en omgång eller en match samt under tiden som en Ligue 1-match pågår. Då handlar det om livebetting. Utbudet av fransk fotboll hittar du under kategorin “fotboll” på sajten.

För att komma igång med din betting hos nya expekt räcker det med att du har en dator eller en mobil enhet till hands. Du behöver också BankID för att legitimera dig. Då kan du skapa ett konto och med fördel även använda BankID för att genomföra insättningar och uttag.

Störst matcher i franska Ligue 1

Frankrike är ett fotbollstokigt land och oavsett om det rör sig om landslaget eller klubblagen går fansen man ur huse för att stötta sina hjältar. I det franska seriesystemet har flera rivaliteter byggts upp genom åren. Rivaliteten kan bottna i klubbarnas geografiska placering, historiska drabbningar eller vara relaterade till sportsliga faktorer.

Som brukligt finns det ett par möten under en säsong som är märkbart större än resterande. I slutändan är det visserligen bara tre poäng som delas ut som mest. För klubbarna, spelarna och supportrar är det mycket som står på spel vid ett rivalmöte.. En vinst över rivalen betyder mer än bara tre poäng för en riktig inbiten supporter.

Paris Saint-Germain - Olympique Marseille

Den franska varianten av El Clasico heter, väldigt passande, Le Classique och klassas som den största matchen inom fransk fotboll. Här finns alla ingredienser både sportsligt och historiskt. Det gör att klubbarnas två matcher under året är omtalade både innan, under och efter att lagen har drabbat samman.

Lille - Lens

I Frankrikes norra delar tävlar Lille och Lens om ett stort upptagningsområde. Klubbarna har olika bakgrunder med Lens som den historiskt mer framgångsrika klubben, medan Lille har vuxit på senare år. Det skiljer inte mer än fyra mil mellan städerna, vilket gör att rivaliteten främst grundar sig i det geografiska läget.

Paris Saint-Germain - AS Monaco

Främst på senare år har det blivit mer och mer spänt när PGS och AS Monaco spelar mot varandra. Det grundar sig främst i att den sistnämnda klubben har utmanat laget från huvudstaden i ligaspelet vid ett par tillfällen och även har passat på att vinna ligatiteln. Paris Saint-Germain är just nu det största laget i den franska fotbollen, men AS Monaco drömmer om att konkurrera ut PSG i framtiden.

Ligue 1 odds & betting tips

När du ägnar dig åt betting är det viktigt för oss på nya expekt att du spelar hälsosamt och att eventuella vinster som dyker upp bara ses som en bonus. Du kan kombinera kunskap med våra tips för betting vid spel på odds i Ligue 1.

Om du vill att din spelkassa ska räcka en längre tid är det rekommenderat att du fördelar dina insatser utifrån hur högt du värderar ett spel. Väg in många saker i bedömningen innan du placerar ett spel. Ett bra tips är att läsa statistik och information om båda lagen inför en match. Hur högt du värderar spelet bestämmer du på egen hand, men insatsen bör endast vara en bråkdel av din totala spelkassa.

Om du inte är säker på vilken väg du ska ta inför en match kan du vänta till matchen har börjat innan du placerar ett spel. Nya expekts livebetting finns tillgänglig för Ligue 1, på samma sätt som för så många andra ligor och turneringar när det kommer till fotboll. Det ger dig chansen att studera matchbilden innan du hittar ett odds.

Ligue 1 betting i mobilen hos nya expekt

På nya expekt vill vi inte att du ska begränsas utifrån var du befinner dig rent geografiskt. Hos oss kan du spela på odds och betting i mobilen. Därför har vi gjort vårt yttersta för att du ska få en bra spelupplevelse.. Det finns till och med flera olika sätt att spela hos nya expekt via mobilen.

Om du vill ladda ner vår applikation kan du göra det så länge du har en smartphone. Därifrån kan du sköta all din betting från start till mål. Det kan du även göra direkt i webbläsaren på din mobiltelefon eller surfplatta. Nya expekts mobilanpassade webbsajt innehåller samma funktioner och finesser som vid spel på en dator.

Livebetting på Ligue 1

Då vi är väl medvetna om att många önskar spela live på fotboll har vi valt att satsa ordentligt på livebetting. Här kan du placera ditt livespel på Ligue 1, men också på andra stora sporter och ligor under mer eller mindre dygnets alla timmar.

Livebetting finns till av flera olika anledningar. Mycket kan hända under en match, oavsett vilken sport det gäller och förutsättningarna ändras i fotboll för varje minut som tickar. Det kan dröja långt in i matchen innan du hittar ett spel som du fattar tycke för. Med nya expekt finns det ingenting som hindrar dig från att först då placera ett spel.

Nya expekts livebetting innehåller till stor del samma marknader som du hittar på Ligue 1 inför en match. Även våra funktioner, som till exempel cash out, bet builder och möjligheten att lägga kombinationsspel finns kvar fram till matchens absoluta slutminuter..

Livestreaming hos nya expekt

Som om inte den välfyllda sektionen för livebetting vore nog. När det kommer till Ligue 1 finns det även livestreaming på många av säsongens matcher. Utan någon tillkommande kostnad kan du se direktsända matcher, oavsett om det är ett stekhett derby eller en svalare match mitt under säsongen.

Streaming av Ligue 1 finns tillgängligt både om du spelar på en dator eller på en mobil enhet. Dessutom kan du se utbudet av odds samtidigt. Detta gäller för både fler ligor och fler sporter än Ligue 1 och fotboll. Dessutom strävar vi hela tiden efter att kunna tillhandahålla ett så stort utbud av livestreamad sport som möjligt. Det är alltid gratis med livestreaming om du är kund hos nya expekt.

Spela ansvarsfullt

Det är alltid viktigt att spela ansvarsfullt. Sedan kravet på svensk licens blev verklighet har det blivit betydligt enklare att som spelare ha koll på spelvanor, något som nya expekt är stora förespråkare av. Därför ger vi våra spelare möjligheten att sätta gränser för sitt eget spelande med inbyggda gränsverktyg.

Vi erbjuder också ett självtest som gör att du kan undersöka dina spelvanor. Du kan alltid kontakta stödlinjen.se om du upplever problem med ditt spelande. Det är också möjligt att ta en paus från spel via Spelpaus.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.