Handbolls-VM för damer - odds hos nya expekt

Handboll är en fantastisk tittarsport med högt tempo och frekventa mål. När man tröttnat på andra sporters jämförelsevis sega takt, till exempel fotboll, är handboll ett uppfriskande alternativ. Det underlättar ju också att våra nordiska landslag är ledande inom sporten och har presterat på hög nivå internationellt ända sedan handboll först blev populärt. Damhandbollen är alltid ett nöje att följa.

Satsa på världsmästerskapet i handboll hos nya expekt

Handbolls-VM för damer och betting på sporten har vid det här laget många år på naken. Turneringen grundades 1957 och har sedan dess mestadels dominerats av europeiska länder med några få undantag – till exempel Sydkoreas vinst 1995 och Brasiliens 2013. Norge ligger i topp med fyra guld-, fyra silver- och tre bronsmedaljer, strax följt av Ryssland med fyra guld- och en bronsmedalj.

Om man däremot vill vara rättvis och räkna ihop Rysslands och Sovjetunionens medaljer konkurrerar de ut Norge med hela sju guld-, två silver- och två bronsmedaljer. Totalt sett har alltså Norge och Ryssland samma antal medaljer i turneringen, men Ryssland har flest guld.

Handbolls-VM för damer - betting och odds

Hos nya expekt är det enkelt och smidigt att satsa på handbolls-VM för damer och odds finns i en uppsjö olika format. Vi har sett till så att sidan täcker allt och lite till. Använd vårt utförliga utbud av högkvalitativa funktioner och anpassa dina odds baserat på personliga preferenser.

För spel på damernas handbolls-VM kan du antingen använda dig av färdiga odds eller använda vår specialutvecklade Bet Builder-funktion som gör det möjligt att skräddarsy spelen. Det vanligaste är att satsa på matchens vinnare, men det finns även en hel del andra oddsmarknader som kan vara intressanta. Du kan antingen använda appen eller spela direkt i webbläsaren.

  • Turneringsvinnare: Vem kommer vinna turneringen?
  • Matchvinnare: Vem kommer vinna matchen?
  • Spelarprops: Hur många mål kommer en viss spelare lägga under matchen?
  • Över/under: Ange en numerisk gräns och satsa på om antalet mål faller över eller under.
  • Asian handicap: Addera eller subtrahera mål från poängtavlan.

Så går världsmästerskapet till

VM i handboll inleds med att 32 lag spelar gruppspel. Här delas deltagarna upp i åtta grupper innehållande fyra lag vardera. För att avgöra vilka lag som hamnar i vilka grupper sker en lottning. Under gruppspelet avgörs vilka tre lag i varje grupp som får högst poäng och går vidare till huvudrundan. I varje grupp slås alltså ett lag ut, vilket sker först efter att alla spelat mot varandra. När gruppspelet sedan är avgjort börjar slutspelet där förloraren av varje match blir utslagen. Turneringsformatet är egentligen inte speciellt unikt. Liknande spelformer används i stora turneringar inom många andra populära sporter – till exempel fotboll.

Livebetting på nya expekt

VM i handboll för damer går även att spela på live. Livebetting innebär att du spelar på en match medan den pågår, vilket är ett utmärkt sett att hämta hintar om dess utfall. Genom att analysera matchen i realtid kan du fatta mer informerade beslut när du placerar dina spel. Hos nya expekt har du även tillgång till en cash-out funktion som gör att du kan avbryta spelet innan det är avgjort.

Spela och satsa i mobilen

Hos nya expekt går det alldeles utmärkt att satsa på handbolls-VM för damer oavsett vilken enhet du för närvarande har till hands. Full funktionalitet erbjuds oavsett om du använder en dator eller smartphone. Du kan antingen ladda ner appen från Google Play Store eller Apples App Store, eller helt enkelt spela direkt i webbläsaren. Att kunna välja mellan att spela i mobilen eller på datorn är väsentligt för en bra spelupplevelse. Det innebär att man inte behöver dra med sig datorn överallt för att komma åt samma upplevelse.

Andra sporter att satsa på

Om du är intresserad av damhandboll är säkerligen herrhandbollen också någonting du följer. På nya expekt erbjuder vi odds och betting på flera olika sporter – både på herr- och damsidan. Vill du spela på en sport med liknande tempo kan du ta en titt på vårt utbud av odds inom ishockey. Om du däremot föredrar sporter med lite långsammare takt kan du alltid gå in och se vad vi har att erbjuda på fotbollsfronten. Lycka till!


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.