Handboll odds hos nya expekt

Bland sporter som bjuder på många mål, fart och fläkt är det inte mycket som slår handboll. Oavsett om det rör svenska Handbollsligan, ett stort mästerskap eller handboll från Champions League kan även den minst sportintresserade personen njuta av tillställningen. För att höja upplevelsen ytterligare en nivå står nya expekt till din tjänst och erbjuder odds på handboll både inför match och live.

Betting på handboll hos nya expekt

Handboll är en av våra mer folkkära bollsporter tillika lagsporter. Med starkt fäste i Norden är Sverige en nation som är framgångsrik inom sporten, både på herrsidan och på damsidan. Från Bengan Johanssons glansdagar till dagens framgångar, Sverige är minst sagt en handbollsnation av rang.

Därtill har vi en respekterad högstaliga på herrsidan i Handbollsligan som består av landets främsta klubbar. Europas bästa klubbar gör i sin tur upp i Champions League, den årliga turneringen när kontinentens främsta klubblag ska koras. Sist men inte minst har svensk handboll bidragit med mängder av stora namn genom tiderna.

Med det sagt är det kanske inte så förvånande att nya expekt älskar handboll odds och betting i alla dess former. Just underhållningen som det bjuds på i matcher av olika dignitet gör sporten unik. Det blir inte sämre av att spela på live handboll vilket passar den som är snabb på tangenterna och knappsatsen i mobilen.

Nya expekt ger dig tillgång till handboll odds både inför och under match. Därtill finns det även livestreaming att tillgå som gör att du kan följa några av Europas bästa ligor och turneringar direkt i din mobiltelefon.

Odds på handboll med nya expekt välkomstbonus

Har du aldrig spelat på handboll odds tidigare eller för den delen inte provat på nya expekt kan du hämta nya expekts välkomstbonus. Den är tillgänglig för alla nya spelare på sajten och går att nyttja en gång. Du aktiverar din bonus genom att göra en första insättning och behöver inte ange en nya expekt bonuskod.

Med din välkomstbonus får du dels en kickstart till spelkassan, dels en utökad möjlighet att utforska nya expekt betting och odds till fullo. Spela på handboll odds och prova olika funktioner som finns tillgängliga. Din nya expekt välkomstbonus går att använda för spel på handboll live så väl som innan match.

Livebetting hos nya expekt

För att få mer tyngd till din analys kring handboll odds kan det vara bra att kika in matchen live innan du bestämmer dig. Nya expekt har ett utbud även för live handboll som sträcker sig över olika ligor och turneringar. På så sätt har du utrymme för att vänta ut matchens inledning innan du bestämmer dig för var du placerar ditt spel.

Sektionen för livebetting på handboll hos nya expekt hittar du dels om du klickar in på liveodds, dels om du går via kategorin handboll i menyn. Där finns i så fall pågående matcher live på sporten samt den närmaste tidens hetaste matcher. När en match sedan börjar flyttar den in på sektionen för livebetting.

När du spelar livebetting hos nya expekt har du även en cash out-funktion. Den innebär att du kan avbryta ett spel innan det är avgjort, både om du har spelat inför match eller live. Anledningarna kan vara att du vill säkra din vinst innan händelserna svänger eller att du vill minska en eventuell förlust.

Njut av streaming av live handboll hos nya expekt

För att få ut maximalt av din upplevelse av livebetting på handboll kan du kombinera det med livestreaming. Nya expekt har som nämnt handboll varmt om hjärtat vilket visar sig i utbudet av livestreaming som finns, där matcher från både tyska Bundesliga och Champions League går att hitta.

I och med att du ser matchen medan den pågår kan du också läsa av mönster i matchen och snabbare ta ett beslut kring hur du ska ta dig an live handboll odds på sajten. Du har åtkomst till livebetting och livestreaming hos nya expekt både via din dator men också om du har en mobiltelefon eller surfplatta som du spelar genom.

Handboll odds i mobilen

Det är inte alltid du har en dator till hands när det är dags för en handbollsmatch. Självklart stoppar det inte dig från att spela på handboll odds hos nya expekt. Det finns ett par olika vägar att gå om du vill placera spel inför eller under match men framför allt vill göra det på en mobil enhet.

Nya expekts app ger dig tillgång till hela upplevelsen från början till slut i ett komprimerat format. Via den kan du sköta dina insättningar, spela på odds och slutligen göra ett uttag om så önskas. Samma möjligheter har du om du surfar in på den mobilanpassade webbsajt som finns att tillgå för nya expekt.

Stora ligor och turneringar för handboll betting

Som nämnt finns det ett par evenemang i handbollsvärlden som har något högre status för tittarna och spelarna, både inhemskt och internationellt. Nya expekt siktar som alltid på att vara mångsidiga varav det finns matcher från flera större och mindre ligor och turneringar att hugga in på i utbudet.

När det kommer till antalet oddsmarknader och tävlingar som du hittar live på handboll är det inte minst den svenska Handbollsligan i kombination med Champions League som syns i störst utsträckning. När det är dags för mästerskap, antingen EM eller VM, är det även då välfyllt med odds.

Handbollsligan

Den första säsongen av Handbollsligan, då vid namn Allsvenskan, spelades redan 1934. Genom åren har flera klassiska lag och spelare passerat genom den högsta serien i det svenska seriesystemet. När det kommer till nya expekt odds och betting finns det spelobjekt både inför match och live på Handbollsligan.

Champions League

Även handbollens Champions League är en anrik turnering som arrangeras årligen, både på herrsidan och på damsidan. Säsongen avslutas med att turneringens fyra bästa lag deltar i Final Four, en slutgiltig turnering som spelas på en och samma plats och avgör vinnaren.

VM/EM i handboll

Sverige som nation har firat stora framgångar genom historien på mästerskapsnivå. Även om medaljerna har avtagit något på senare år är det otroligt spännande att följa stora mästerskap, både live och hemma från TV-sofforna. Oddsutbudet skjuter i höjden när det vankas VM eller EM.

Handboll odds hos nya expekt

Likt all annan sport hos nya expekt ser vi till att bredda utbudet som finns inför och under match för att ge spelarna så många alternativ som möjligt. Även om handboll är en väldigt enkel sport att förstå och att spela på blir det såklart mer förmånligt om du kan spetsa dina kunskaper med ett spel som passar din analys kring matchen perfekt.

  • Matchvinnare: Välj en matchvinnare, eller varför inte ett odds på oavgjort?
  • Turneringsvinnare: Optimalt inför eller under en större turnering
  • Över/under: Hitta en lina och välj om du tror det blir över eller under antalet mål
  • Asian handicap: Ge något av lagen ett fiktivt antal mål, antingen plus eller minus
  • Spelarprops: Odds på hur många mål enskilda spelare gör i en match

Spela ansvarsfullt

Med betting under svensk licens har du alla möjligheter att spela ansvarsfullt. Det rekommenderas alltid att du använder verktygen som finns tillgängliga hos nya expekt för att hålla koll på dina spelvanor. Det gäller bland annat summorna du sätter in på ditt spelkonto, dina förluster och inte minst tiden du använder för betting.

Hos nya expekt hittar du en länk till ett självtest via vilket du kan undersöka dina spelvanor. Har du eller någon du känner problem med spel finns stödlinjen.se. Sist men inte minst är nya expekt anslutet till Spelpaus som du kan aktivera för att ta en paus från odds, betting och casino.


Vår partner
ManchesterCity

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.