Innebandy betting hos nya expekt

Innebandy är en sport som, inte minst i Sverige, fångar ett stort intresse. Oavsett om det gäller landslagens äventyr i internationella turneringar eller spel i inhemska ligor är nivån hög. Sverige är ett av länderna där sporten är som allra starkast.

Nya expekt ser till att erbjuda odds på en mängd olika tävlingar i innebandy. Av förklarliga skäl är det främst under vinterhalvåret som sporten är aktiv. Då fylls utbudet med odds och marknader från bland annat Svenska Superligan och finska F-liiga. Varje år avgörs VM i innebandy antingen på herrsidan eller damsidan. Sverige är i stort sett alltid med och slåss om medaljerna.

Stora tävlingar inom innebandyn

Som inom de flesta sporter finns det ett par innebandytävlingar som attraherar mer intresse under säsongen. Sporten är relativt ung jämfört med andra sporter, men innebandyn har en stor framfart sett till antalet utövare. Det bidrar såklart till att innebandy som sport växer ytterligare. Numera ser vi stora tävlingar både i Sverige med Svenska Superligan, i vårt grannland Finland och i det världsmästerskap som återkommer årligen.

Svenska Superligan

Den Svenska Superligan för herrar såg dagens ljus 1995 och är en årlig turnering som arrangeras av Svenska Innebandyförbundet. Bland klubbarna som har varit mest framgångsrika finns bland annat IBF Falun och Storvreta IBK. Den inledande grundserien följs av ett slutspel. Vinnaren av SM-finalen står som svenska mästare i slutet av säsongen.

F-liiga

Du kommer även att hitta odds och betting från den finska motsvarigheten, F-liiga, hos nya expekt. Faktum är att högstaligan i vårt grannland etablerades redan under 1980-talet. Den genomgående kvalitén ökar för varje år som går, vilket även märks av i internationella sammanhang där Finland har kammat hem flera medaljer.

Innebandy-VM

Sedan mitten av 1990-talet har världsmästerskapet i innebandy avgjorts. Det är jämna år som gäller för herrarna och ojämna år som gäller för damerna. Sverige har länge varit en ledande nation i sporten. Under åren har främst Finland, men även Schweiz och Tjeckien, tävlat med Sverige om medaljerna i olika mästerskap.

Spela på sport med nya expekts välkomstbonus

Som ny spelare hos nya expekt finns det en välkomstbonus att hämta. Det är ett erbjudande som gäller när du spelar på sajten för första gången och bonusen aktiveras i samband med din första insättning. Utöver att du får ett tillskott till spelkassan kan du använda din bonus till att utforska och utvärdera sajtens funktioner.

Det krävs en minsta insättning på 100 kronor för att aktivera en bonus. Det är storleken på insättningen som avgör storleken på gratisspelet. Din bonus hos nya expekt är giltig i 60 dagar. Det finns inga omsättningskrav kopplade till nya expekts erbjudande. Lägsta odds för ditt spel måste vara 1.80. Välkomstbonusen är bara tillgänglig för nya kunder.

Livebetting hos nya expekt

Spel på innebandy hos nya expekt kommer med odds både inför matchen och i form av livebetting. Innebandy tillhör kategorin av sporter där det görs många mål och där händelser i en match kan göra att matchbilden snabbt skiftar. Sporten tillåter att enstaka prestationer, både från ett lag och individuellt, avgör tillställningen på ett oväntat sätt.

Med nya expekts livebetting kan du försöka använda dig av matchbilden för att hitta ett vinnande spel. Utbudet för livematcher i innebandy hittar du på sajten under “live & kommande”. Med nya expekt kan du spela live både i din dator och på mobila enheter. Det sistnämnda lämpar sig om du befinner dig på plats när matchen spelas. Du kan använda olika mobila enheter för att spela livebetting hos nya expekt.

Betting i mobilen

Det finns två vägar att ta om du vill spela på betting i mobilen hos nya expekt. Du ladda ner nya expekts app via appbutiken i din enhet, antingen App Store för enheter med iOS eller Google Play för enheter med Android. Skapa ett konto, gör din första insättning och spela precis som vanligt fast i ett komprimerat format i din mobila enhet.

Du kan också ta dig an utbudet via webbläsaren i din mobiltelefon eller surfplatta. Surfa in på nya expekt precis som du gör via en dator och få tillgång till samma form av registrering, betalningsmetoder och spelupplevelse. Eftersom alla steg kan genomföras med mobilt BankID behöver du inte skifta mellan olika enheter.

Odds innebandy

Det finns flera olika marknader för innebandy odds som du kan ta del av. Det gäller även för andra sporter. Men beroende på vilken tävling det gäller skiljer sig utbudet för olika odds och marknader hos nya expekt. Utbudet av odds på innebandy är som störst när det är ett VM som ska avgöras.

Spel som i regel alltid finns i utbudet är odds för vilket lag som vinner matchen. Du kan spela på vinnare av matchen med tre olika utfall, 1x2, eller med pengarna tillbaka vid oavgjort. Odds finns även för det totala antalet mål i matchen. Du kan också hitta oddsmarknader för handicap, det vill säga att något av lagen får fiktiva mål som plus eller minus i matchen.

  • Ordinarie tid: Odds för rätt tecken i en match, 1,x eller 2.
  • Pengarna tillbaka vid oavgjort: Skulle matchen sluta oavgjort får du pengarna tillbaka. Spela med två alternativ.
  • Totalt antal mål: Spel på över/under antalet mål i matchen.
  • Handicap: Tilldela ett fiktivt antal plusmål eller minusmål till ett av lagen.

Betting med odds

När det är dags för en större turnering att avgöras kan du spela på turneringsvinnare. Det gäller för merparten av alla sporter. I fotboll är det Champions League, Premier League, Allsvenskan och VM som har störst fokus. SHL, HockeyAllsvenskan och NHL sticker ut inom ishockey och Grand Slam-turneringarna när det kommer till tennis.

På samma sätt är betting på innebandy som störst när landslaget spelar. Världsmästerskapen som dyker upp i utbudet hos nya expekt varje gång det arrangeras innebär odds både under gruppspelet och slutspelet. Redan inför turneringen kan du spela på vilken nation du tror tar hem VM-guldet.

Betting på innebandy odds kommer med en stor variation på matcher. Betting finns för matcher på både herr- och damsidan. Det går att spela på odds från både landslagsturneringar och klubblagstävlingar.

Innebandy - en stor sport i Sverige

De allra flesta har säkerligen spelat innebandy vid något tillfälle och i någon form. Det är en av landets största sporter sett till antalet registrerade spelare. I tävlingsform är det främst högstaligorna som lockar publikt och medialt intresse, även om lägre divisioner har en relativt hög status på lokal nivå.

En match avgörs mellan fem utespelare och en målvakt som beträder planen samtidigt. Alla matcher spelas över 3x20 minuter. Matcher i grundserien i Svenska Superligan och finska F-liiga, samt gruppspelsmatcher i VM, slutar oavgjort om båda lagen har gjort lika många mål efter full tid. I slutspel tillkommer det förlängning och ett eventuellt straffavgörande.

Innebandy är i nuläget ingen sport som ingår i OS, varken under vintern eller sommaren. Däremot finns det ett världsmästerskap som återkommer årligen. Både på herrsidan och damsidan har Sverige vunnit överlägset flest guld. Hos nya expekt finns innebandy odds med fokus på inhemska ligor i Sverige och Finland samt internationella turneringar för landslagen.

Andra sporter att spela på

Upplevelsen hos nya expekt består av all världens sporter. Målet är att utbudet ska sträcka sig mellan stora ligor och turneringar till mindre sådana. Hos nya expekt kan du därför spela på fotboll, tennis, basket, ishockey, handboll, innebandy och marknader som sträcker sig utanför sportens värld. Spel på musiktävlingar och politiska val är också vanligt förekommande.

Odds för varje kategori är sorterat i menyn till vänster på sajten samt om du söker på sporten, ligan, laget eller tävlingen. Tillgängligheten för innebandy och andra sporter visar sig både innan eventet börjar och under tiden. Sektionen för livebetting är igång under mer eller mindre dygnets alla timmar.

FAQ

Vilka stora tävlingar finns för betting på innebandy?

Det är på landslagsnivå som intresset för innebandy är som allra störst. Det är utan tvekan innebandy-VM som är den största tävlingen. På inhemsk nivå har du både Svenska Superligan och finska F-liiga att tillgå i utbudet av odds hos nya expekt.

Är innebandy med i OS?

Nej. Innebandy är ingen gren som finns med i olympiska spelen. Faktum är att det är en ung sport i jämförelse med flera andra stora idrotter. Den första formen av innebandy som vi känner det idag spelades under 1960-talet, även om det har funnits varianter av sporten tidigare än så.

Hur spelar jag på innebandy hos nya expekt?

Du kan spela på innebandy både via din dator och på mobila enheter hos nya expekt. Genom att klicka dig vidare i kategorin av sporter och tävlingar hittar du den match eller det event du söker. Du kan också söka på sporten, tävlingen eller något av lagen som deltar. Det finns ett brett utbud av innebandy odds på sajten.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.