Superligan betting hos nya expekt – världens bästa innebandyliga

Den Svenska Superligan, förkortat SSL, är den högsta serien i seriesystemet för innebandy på herrsidan. I takt med stora internationella framgångar för Sverige som innebandy nation har digniteten på ligan växt och anses idag vara den bästa i världen. Det innebär också att många av sportens hetaste matcher avgörs i arenor och idrottshallar runt om i landet.

Medan klubbarna och spelarna förser tittarna med innebandy i världsklass ser nya expekt till att tillhandahålla betting på Superligan odds. Hos nya expekt spelar du under en svensk spellicens och kan skapa ett konto med mobilt BankID. Ta dig an ditt spelande via en dator, mobiltelefon eller surfplatta.

Betting i mobilen

Då innebandy i toppklass kan spelas i din hemstad eller i det direkta närområdet är det rekommenderat att någon gång besöka en match på plats. Utöver spelet på planen råder det en härlig stämning på läktarna och arrangemangen är överlag av hög klass. Om du vill kan du också ta med dig nya expekts betting på SSL i mobilen.

Genom att ladda ner nya expekts app för betting kan du placera dina spel i en mobil enhet. Du använder mobilt BankID för att skapa ett konto och kan använda verktyget för att göra både insättningar och uttag. Appen finns för nedladdning i appbutiken på din enhet.

Om du snarare vill spela direkt i webbläsaren är även det möjligt. Då surfar du helt enkelt in på webbsajten, precis som när du spelar via en dator. Funktionerna som finns i ett större format via din dator följer med när du byter till ett mindre format i mobiltelefonen. Med andra ord förlorar du ingenting i funktionalitet på att använda mobilen hos nya expekt.

Superligan odds och marknader

För att matcha intresset som finns för Svenska Superligan i allmänhet ser nya expekt till att erbjuda odds på samtliga matcher under säsongens gång. Det börjar under grundserien och fortsätter vidare till slutspelet. Du kan spela både inför matcherna och live under matcherna, på sektionen för livebetting.

Superligan betting på vinnarspel är en oddsmarknad för vilket lag som vinner slutspelet, det vill säga står som SM-guldvinnare i slutändan. Det är ett spel som finns tillgängligt redan innan det att säsongen har börjat. Om du spelar på specifika matcher tillkommer ett antal oddsmarknader till den matchen.

Du kan spela på det korrekta matchresultatet, både vad gäller rätt tecken (1x2) och den korrekta slutställningen. Utbudet innehåller spel på det totala antalet mål och handikappspel.

Vinnarspel: Spela på vilken klubb som går hela vägen och vinner SM-guld. Grundserien följs av ett slutspel där SM-vinnaren ska utses. Matchvinnare: Superligan betting på vilket lag som vinner matchen. Odds finns både med tre olika utfall, 1x2, och med insatsen tillbaka vid oavgjort. Totalt antal mål: Spela på det totala antalet mål i matchen. Välj mellan över och under för olika linor som nya expekt erbjuder. Handicap: Lagen startar med ett fiktivt handicap. I regel får favoriten ett minushandikapp medan matchens underdog får en pluslina.

Svenska Superligan

En svensk mästare i innebandy korades redan innan Svenska Superligan drog igång, då genom ett rent cupspel. Tävlingen gick sedan över till att heta Division 1, senare Elitserien och från säsongen 2007/08 är det Svenska Superligan som gäller. Den första upplagan vann Warbergs IC 85.

När säsongen inleds spelar 14 lag i serien. Grundserien spelas över 26 omgångar innan ett slutspel, innehållandes åtta klubbar, tar vid. Därifrån spelas slutspelserier i bäst av sju matcher. Det är först när finalen ska avgöras som det är en match som gäller. Vinnaren av finalmatchen plockar hem SM-guldet.

Pratar vi om sporten som helhet är innebandy en idrott där varje match lever sitt eget liv. Matcherna bjuder allt som oftast på många mål. Eftersom det kan gå undan när ett lag får momentum är en match sällan avgjord inför den sista perioden. Det tvingar båda lagen att behålla intensiteten från början till slut.

Livebetting hos nya expekt

På innebandy och en mängd andra sporter finns livebetting tillgängligt hos nya expekt. Det är en blandning av populära sporter som fotboll, tennis, basket, ishockey, handboll, innebandy och bordtennis. Med livebetting har du möjligheten att välja mellan att spela inför match eller när den har börjat.

Utbudet av odds för livebetting påminner i mångt och mycket om utbudet du hittar inför en match. För Svenska Superligan betting hittar du bland annat spel på matchvinnare, handicap och det totala antalet mål. Livebetting är tillgängligt både via din dator och mobil samt via webbsajten och appen.

Livebetting ger dig utrymme att kombinera den analys du har gjort på förhand med det som händer i den faktiska matchen. Om du befinner dig på plats i en av landets arenor när det spelas innebandy kan du analysera saker som händer på plats..

Tre stora matcher i Superligan

Många matcher under säsongen har lite extra krydda för alla inblandade. Det kan vara ett rivalmöte mellan klubbar i varandras närområde, klubbar som har en vana att vara med och slåss om titlar eller en match som avgör utgången av säsongen. Innebandy är en sport som överlag bjuder in till dramatiska tillställningar.

Jönköpings IK – Mullsjö AIS

När Jönköpings IK och Mullsjö AIS drabbar samman är det den geografiska faktorn som spelar in. Båda klubbarna huserar i och omkring Jönköping. När båda klubbarna befinner sig i samma serie finns det därför en laddning i luften som brukligt när det är derby.

IBF Falun – Storvreta IBK

Ett möte med mer sportslig laddning är det mellan IBF Falun och Storvreta IBK, en match mellan två av Svenska Superligans stora giganter. Båda klubbarna har flertalet SM-guld i prisskåpet och har drabbat samman både i slutspel och finalmatcher genom åren.

SM-finalen

Det spelar ingen roll vilka klubbar som gör upp i finalen. Hela säsongen står på spel och det visar sig i den här matchen. Matchen spelas i regel på neutral plan och fansen åker i tusentals till arenan. Ligans två bästa lag för året tar sig an varandra i en match med nerver och dramatik från start till mål.

Betting med odds på SSL

För oss är det en självklarhet att du ska ha tillgång till odds på samtliga matcher under en SSL-säsong. Redan under grundserien bjuds det på underhållning från lagen i Svenska Superligan. När slutomgångarna närmar sig och slutspelet sätter igång stiger nervositeten för alla inblandade lag.

Utbudet av odds och marknader på matcherna finns genomgående under säsongen, både inför match och som livebetting. Det tillkommer ett par odds när finalmatchen går av stapeln.

Andra sporter att spela på

Lagsporter har en förmåga att samla många intressenter, oavsett om det är i inhemska eller internationella ligor. Svensk och internationell fotboll, ishockey, handboll och innebandy står alla högt i kurs. Det kommer du även märka i utbudet hos nya expekt, där det finns odds i alla dess former på sajten under året.

Under sommarhalvåret är det Allsvenskan och Superettan som gäller. Spel på vinnare av SM-guldet eller betting på enskilda matcher finns genomgående under säsongen. När vintern tar vid sätter bland annat SHL, HockeyAllsvenskan, Handbollsligan och, inte minst, Svenska Superligan i innebandy igång.

Nya expekt satsar på att erbjuda ett så brett och kvalitativt utbud som möjligt. Det innebär att du ska kunna hitta oddsen du söker och att dessa ska vara konkurrensmässiga. Genom att addera funktioner på sajten, till exempel livebetting, cash out och en spelbyggare, får du ytterligare möjligheter att ha roligt när du spelar på odds.

Superligan FAQ

Vilken klubb har vunnit Svenska Superligan flest gånger?

Det finns ett par klubbar, IBF Falun och Storvreta IBK, som sticker ut när det kommer till titlar i Svenska Superligan. Sedan starten har man i det närmaste turats om att plocka hem SM-guldet. Storvreta IBK vann klubbens första SM-guld på herrsidan 2010, medan det 2014 var Faluns tur.

Hur spelas slutspelet i Svenska Superligan?

Slutspelet i Svenska Superligan inleds efter att grundserien tagit slut. Grundserien består av 26 matcher, där samtliga 14 lag möter varandra två gånger. De åtta bäst placerade lagen i grundserien tar sig vidare till ett slutspel. Där är det bäst av sju matcher som gäller fram till finalen, som avgörs i en enda match.

Kan jag spela med bonus på Svenska Superligan?

Hos nya expekt finns det en välkomstbonus som är tillgänglig för alla nya spelare. Erbjudandet består av ett gratisspel som aktiveras efter din första insättning och när du placerar ditt första spel på sajten. Insatsen resulterar i ett gratisspel för samma summa.

Finns Svenska Superligan för damer?

SSL Dam har spelats sedan 1997 och har samma upplägg som på herrsidan. 14 klubbar ingår i grundserien som följs av ett slutspel och en final. I regel spelas finalen för damerna och för herrarna under samma helg vilket bidrar till en enorm publikfest på platsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.