Rally odds

Betting och odds på de största rallyracen hittar du hos nya expekt. Alltid de senaste oddsen på rally.

Vad är rally?

Rally är en gren inom motorsport där man tävlar över en betydande distans. Tävlingarna utspelar sig på vägar som kallas "specialsträckor", där målet är att ta sig från start till mål på kortast möjliga tid. En unik inslag i rally jämfört med biltävlingar på banor är närvaron av en kartläsare i bilen, som bistår föraren med navigationen under tävlingen.

Betting på Rally

Hos nya expekt kan du betta på rally under säsongens gång, i mobilen och på andra enheter som på datorn.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.