Introduktion till UFC betting hos nya expekt

När vi talar om nya, moderna sporter som snabbt tagit stor plats i sportens värld är MMA, med organisationen UFC i spetsen, ett praktexempel. Tittarna får en kombination av flera olika kampsporter och discipliner i en fight, med ett avgörande som kan ske inom loppet av några intensiva minuter. Hos nya expekt kan du ta del av odds och live streaming för UFC..

UFC betting

Det är få som kan ha missat den enorma utveckling av MMA som sport vilken har skett på senare år. Både när det kommer till intresset för MMA, exempelvis mätt i antalet utövare och storleken på olika event, ser vi en sport som har kommit för att stanna. Nya expekt var tidiga på trenden och har idag ett utbud av MMA betting odds som sticker ut.

Antalet färgstarka individer som är eller har varit aktiva inom UFC bidrar onekligen till intresset. Sporten är en samling av flera olika kampsporter, varav många har sina rötter tusentals år tillbaka. Den breda kombinationen gör att MMA blir en mångsidig sport utan någon direkt motsvarighet i andra sporter.

Det finns goda möjligheter till UFC betting hos nya expekt och de olika tävlingarna förses med MMA betting odds i olika former. Du hittar sporten bland de olika kategorierna för sporter att spela på hos nya expekt. Med BankID som verktyg för registrering kan du komma igång med att spela på UFC odds.

Utvecklingen för UFC och MMA

Medan MMA är sporten, Mixed Martial Arts, är UFC organisationen som anordnar alla stora tävlingar. UFC är en förkortning av Ultimate Fighting Championship, en organisation som grundades redan 1993. Det är under 2000-talet som sporten har tagit stora kliv och galorna som arrangeras med jämna mellanrum samlar miljontals tittare världen över.

Genom åren har det anordnats hundratals galor och flera stora namn har stött högst upp på affischerna inför en tävling. Även Sverige och Stockholm har stått som värd för galor, där bland annat Alexander Gustafsson har varit huvudkort. Huvudkortet är den fight som får störst uppmärksamhet.

Spela på UFC betting odds med en välkomstbonus

Hos nya expekt finns det en välkomstbonus att hämta hem.Alla nya spelare som gör en första insättning på nya expekt är berättigade till en bonus

Med din nya expekts välkomstbonus kan du utforska det stora utbud av MMA odds som finns att tillgå. Du kan också använda dig av våra olika bettingfunktioner. Nya expekt har utöver livebetting även en bet builder-funktion som tillåter dig att sätta ihop unika kombinationsspel. Dessutom finns en cash out-funktion för betting.

Tips för UFC betting

Beroende på vad du har för syfte med din betting hos nya expekt finns det olika tips och råd som är bra att ta del av.

När du påbörjar din resa, oavsett om det gäller UFC odds eller spel på andra sporter, är det rekommenderat att du gör det med en spelkassa. En tydlig spelstrategi utifrån din spelkassa gör att du enklare kan hålla koll på dina spelvanor. Om du portionerar ut dina insatser på UFC betting kan du hålla dina insatser på en lagom nivå.

Till skillnad från många andra sporter är MMA inte nödvändigtvis en sport där formen vad gäller tidigare matcher är lika viktig för utgången i nästa. En tävlande, eller en fighter, har ofta flera veckor eller månader på sig att förbereda sig inför en match. Det kan därför vara mer fördelaktigt att fokusera på uppdateringar kring träning och eventuella skavanker som kan påverka utgången.

Inom UFC räcker det att en tävlande får in en smäll som får motståndaren att vackla till för att matchen ska svänga. Påverkan av tillfälligheter gör att livebetting på UFC odds kan vara bättre. Då kan du spela på vad som händer i den faktiska matchen, snarare än diffusa tecken på bra eller mindre bra form inför en fight.

Spela live på UFC odds

Livebetting överlag är en funktion som allt fler använder och på nya expekt ser vi till att erbjuda ett brett utbud av just den anledningen. Du som spelare ska ha tillgång till det du behöver och livebetting på mängder av olika sporter.. Livebetting går att spela på olika turneringar, ligor och mästerskap.

När det gäller UFC betting är enstaka händelser under en match potentiellt mer avgörande än i många andra sporter. Det går otroligt snabbt i MMA, så det gäller att vara snabb i tanken och på fingrarna.. Både oddsmarknaderna inför match och odds för livebetting hittar du under UFC/MMA i menyn på sajten.

Olika MMA betting odds

Eftersom du har möjligheten att spela på UFC odds från alla galor som arrangeras av organisationen går du inte miste om något hos nya expekt. Tvärtom kan du räkna med en spelupplevelse som täcker in det du behöver när det gäller odds från UFC-galorna.

UFC betting är speciellt på så sätt att det inte finns särskilt många marknader att välja mellan. Det grundar sig främst i att det bara finns ett par olika potentiella utfall av en fight. Däremot finns det ett par spelmarknader som det alltid går att spela på inom MMA, oavsett vad det är för UFC-gala.

  • Vinnare: Spel på odds för vilken av deltagarna som vinner matchen.
  • Utslag: MMA betting där du spelar på hur en spelare vinner, till exempel via knockout.
  • Antalet ronder: Spela på hur många ronder en match pågår i.

Framstående fighters inom UFC

Eftersom UFC är en serie med tävlingar där den ena galan överträffar den andra finns det egentligen inga tävlingar som på förhand är bättre än någon annan. Hur minnesvärd en gala blir avgörs snarare av enskilda händelser, eller om en fight skulle bjuda på en ordentligt skräll. Det arrangeras också nya UFC-galor med jämna mellanrum.

Genom åren finns det flera fighter som varit mer händelserika och därmed ihågkomna. Hetlevrade fighters som bjuder på en uppvisning redan innan en fight, exempelvis under presskonferenser och invägningar, är mer regel än undantag. Det finns flera exempel på när fighters har fått äta upp sina ord i oktagonen.

Det finns även gott om exempel på stora namn som har satt ett rejält avtryck inom UFC/MMA. Fighters som har vunnit mängder av matcher och dessutom gjort det på spektakulära sätt.

Conor McGregor

En fighter som verkligen vet hur man pratar upp en fight är irländaren Conor McGregor. Redan tidigt blev han en publikfavorit och under åren har han stått för flera briljanta insatser. Under en tid var McGregor namnet på allas läppar och är en stor anledning till den ökande populariteten för sporten under 2010-talet.

Khabib Nurmagomedov

Khabib Nurmagomedov var en fighter som nämnda McGregor ställdes mot när han var på sin topp. Då skulle den disciplinerade motståndaren visa den flerfaldige titelvinnaren att han inte var oslagbar. Nurmagomedov valde att hålla sin karriär relativt kort, men är en av historiens absolut största med sina 29 segrar och noll förluster.

Ronda Rousey

I takt med att intresset överlag har ökat har flera framgångsrika utövare, med amerikanskan Ronda Rousey i spetsen, sett till att bygga upp en plattform på damsidan. Rousey lade handskarna på hyllan 2018, men hade först en karriär i judo och sedermera inom MMA. Trots att hon har slutat är hon fortfarande ett stort namn inom MMA-världen.

Betting i mobilen hos nya expekt

Nya expekt ser till att tillhandahålla betting i mobilen, likt den du får när du spelar på en dator. Du har verktyg för att skapa ett konto och för att sköta dina transaktioner, men framför allt kommer då åt alla spelfunktioner och odds även i mobilen. Du väljer själv om du vill spela via nya expekts app eller om du hellre surfar in på den mobilanpassade webbsajten.

Spela ansvarsfullt

Det är alltid viktigt att spela ansvarsfullt. Numera finns det en rad olika verktyg du kan använda för att reglera och kontrollera ditt eget spelande. Hos nya expekt kan du sätta gränser för dina insättningar, spelsessioner och förluster. Dessutom finns det ett självtest som låter dig se över dina spelvanor. Nya expekt har dessutom en svensk spellicens.

Om du eller någon i din närhet upplever problem med spel finns stödlinjen.se för rådgivning och stöd. Dessutom går det att använda sig av tjänsten Spelpaus för att stänga av sig själv från spel.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Swish
Trustly
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av Expekt Nordics Ltd, ett bolag registrerat i Malta under organisationsnummer C86968 och registrerad adress Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta, med telefonnummer +46 8 124 11 401 och e-postadress: kundservice@expekt.se

Expekt Nordics Ltd har tilldelats licens i Sverige av Spelinspektionen för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning under licensärende 18Li7388 och är giltig till den 31 december 2023. Spelinspektionen är den ansvariga licens- och tillsynsmyndighet av alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige. Mer information finns på www.spelinspektionen.se.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spelberoende medföra många gånger sociala, hälsomässiga och ekonomiska problem för individen och dess närstående. Spela ansvarsfullt. Om du eller någon du känner är spelberoende och vill ha hjälp, ring Stödlinjen: 020 81 91 00

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.