Book of Thieves
Blue Guru Games

Book of Thieves

Book of Thieves - en överblick


SpelleverantörHacksaw Gaming
LanseringsdatumMars 2023
SpeltypVideo slot
Hjul5
Vinstrader14
Free spinsJa

Om Book of Thieves

Book of Thieves är en slot från Blue Guru Games som utspelar sig i en liten by ett antal hundra år tillbaka i historien. Här stöter man på banditer, smyckesprydda damer och en mystik som sprider sig i natten.

En klassiskt utformad slot kommer här med en välgjord design och flera funktioner som bidrar till en i slutändan modern upplevelse. Spela Book of Thieves hos nya expekt med en maxvinst på 5 250x insatsen.

Spelfunktioner

Med fem hjul och tre rader är Book of Thieves ett casinospel som riktar sig mot både nybörjare och mer erfarna spelare. Totalt finns det tio vinstlinjer att förhålla sig till och dessa sträcker sig från vänster till höger på spelplanen.

Bland funktionerna i Book of Thieves hittar man free spins och expanderande symboler, samtidigt som det finns en köpfunktion om man vill hoppa direkt in i bonusspelet.

Börja en spelrunda genom att bestämma insatsen med pilarna i nederkant av spelplanen. Via samma panel finner du dessutom funktionen för autospel.

Symboler

Vinsttabellen i Book of Thieves slot består av totalt elva betalande symboler. Två symboler betalar högre än alla andra: den smyckesprydda damen och Wildsymbolen. Dessutom ersätter Wild alla andra symboler på spelplanen.

Spelets Scatter har ingen kontantvinst utan innehåller istället funktionen för att aktivera free spins. Andra symboler betalar i en kombination av minst två eller tre symboler av samma sort.

 • Wild – 250 samt ersätter andra symboler
 • Kvinna – 250
 • Hjälte – 200
 • Bok – 100
 • Bandit röd – 100
 • Bandit – 50
 • Bägare – 15
 • Dolk – 10
 • Guldmynt – 5
 • Silvermynt – 5
 • Kopparmynt – 5

Vinstkombinationer

Alla karaktärer i Book of Thieves, fyra till antalet, betalar i en kombination av två symboler. Alla andra symboler kräver minst tre symboler av samma sort. En vinstkombination börjar alltid på hjulet längst till vänster.

Det finns totalt tio vinstlinjer i Book of Thieves slot. För vinst ska minst två eller tre symboler av samma sort ligga på samma vinstlinje. Wildsymbolen ersätter alla betalande symboler och kan vara en del av flera olika vinster.

Den bäst betalande vinstkombinationen på en linje är den som betalar ut. Summan du vinner är myntvinsten multiplicerad med insatsen.

Bonusspel

Samla tre eller fler Scatters för att aktivera bonusspelet i Book of Thieves slot. Du får minst tio free spins att börja ditt bonusspel med. Upp till tre symboler väljs ut och agerar som expanderande symboler.

Om du samlar ytterligare Scatters under bonusspelet kommer du att få tio nya free spins. Bonusspelet finns även att köpa. Då betalar man 70x den ursprungliga insatsen och får tio free spins direkt.

Book of Thieves sammanfattning

“Book of…”-mekaniken är unik i sitt slag och finns hos en mängd olika speltillverkare. Book of Thieves har också en bok som en av spelets symboler, men fokuserar även på olika karaktärer som ger spelet extra liv.

Spela Book of Thieves i ett relativt traditionellt format sett till antalet hjul, rader och vinstlinjer. När spelet sätter i gång väntar ett äventyr som med temat och den grafiska designen ger en TV-spelsliknande känsla.

Book of Thieves finns hos nya expekt och kan spelas både via din dator och på mobila enheter, antingen via webbläsaren eller i appen.

Upptäck mer

Upptäck fler Slots hos nya expekt. Vi erbjuder en sektion för Jackpotspel som samlar spelautomater online med chans på större vinster. Om du vill ha omväxling finns sektionen för Sport, med odds och betting på alla möjliga sporter.

FAQ

Finns det free spins i Book of Thieves?

Ja du kan vinna upp till 20 free spins med expanderande symboler.

Vilken speltillverkare ligger bakom Book of Thieves?

Blue Guru Games är leverantören som skapat Book of Thieves.

Vad är maxvinsten i Book of Thieves?

Högsta möjliga vinst i sloten är 5 250x insatsen.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.