Fruit Shop
NetEnt

Fruit Shop

Fruit Shop - en överblick


SpelleverantörNetEnt
Lanseringsdatum2011
SpeltypVideoslot
Hjul5 st.
Vinstrader15 st.
Free spinsJa

Om Fruit Shop

Välkommen till Fruit Shop, en färgglad och uppfriskande spelautomat som tar spelarna med på en resa till en fruktig paradisvärld. Här kommer vi att utforska allt du behöver veta om Fruit Shop – från grundläggande fakta till dess smarriga tema och lockande spelfunktioner.

Fruit Shop är en populär spelautomat som har utvecklats av NetEnt, en ledande aktör på marknaden för casino online. Spelet har blivit omtyckt av spelare över hela världen för sin enkla men minnesvärda spelupplevelse. Med fem hjul och 15 vinstlinjer erbjuder Fruit Shop en klassisk layout som passar både nybörjare och erfarna spelare.

Som du hör på namnet är Fruit Shop är ett fruktigt äventyr som är laddat med färger och liv. Spelets tema kretsar kring en tropisk fruktmarknad där olika frukter är huvudfigurerna på hjulen. Den lekfulla estetiken gör Fruit Shop till en fröjd för ögonen och ger en uppiggande spelupplevelse. Symbolerna inkluderar körsbär, plommon, citroner, apelsiner, meloner och såklart de för klassiska spelautomater typiska körsbären, som är de mest värdefulla symbolerna i spelet.

Maxvinsten ligger på saftiga 2 000x insatsen.

Spelfunktioner

Nu när vi har fått en inblick i Fruit Shops charmiga tema kan vi dyka djupare in i spelets funktioner.

Symboler

Fruit Shop är en av alla spelautomater online på det populära frukttemat. Låt oss kika på de olika fruktsymbolerna och hur mycket de betalar vid vinstkombinationer.

Körsbären är stjärnorna i spelet och är värda mest. Två körsbär ger en vinst, och ju fler du får desto högre blir utbetalningen. Plommonsymbolen är näst mest värdefull, medan citronen, apelsinen och melonen är medelhögt utbetalande symboler, från 13,3x insatsen till 50x insatsen.

Förutom dessa fruktsymboler finns också traditionella kortsymboler, inklusive ess, kungar, damer och knektar, som har lägre värden än frukterna. De lägst betalande symbolerna är 10, J, K, D och A, där fem av samma symbol innebär en utbetalning på 3,33x till 10x insatsen.

Vinstkombinationer

Det krävs tre symboler av samma sort för vinst. Du behöver fem körbärssymboler för att vinna maxvinsten på 2 000x insatsen. Vad gäller kortsymbolerna är det 5 A-symboler som krävs för att du ska vinna 150x insatsen.

Free spins

Fruit Shop har en unik funktion som gör det hela extra intressant – det finns nämligen en inbyggd free spinsfunktion. När du landar en vinstkombination med någon av fruktsymbolerna aktiveras free spinsläget. Under free spinsläget har du chansen att vinna ännu fler gratisomgångar genom att landa ytterligare vinstkombinationer.

Sammanfattning

Allt som allt är Fruit Shop en livfull och läskande spelautomat som bjuder in spelare att njuta av en minnesvärd spelupplevelse. Med sitt enkla och färgglada tema är det en perfekt slot för både nybörjare och erfarna spelare. De olika fruktsymbolerna och deras värden ger flera olika möjligheter att vinna. Free spinsfunktionen lägger till en extra dimension till upplevelsen. Snurra hjulen och ge dig ut på ett fruktigt äventyr!

Upptäck mer

Om du vill spela nyare versioner av Fruit Shop kan du spana in Fruit Shop MEGAWAYS eller Fruit Shop Christmas Edition. Fler spel på frukttemat går att hitta, såsom Fruiti X. Du kan även kika på andra spelautomater hos LeoVegas, exempelvis under kategorin för de populäraste spelen!

Vanliga frågor

Kan man köpa bonusrundor i Fruit Shop?

Nej, man kan inte köpa bonusrundor i Fruit Shop, utan du får vänta på att bonusfunktionerna ska triggas slumpmässigt.

Finns det free spins i Fruit Shop?

Ja, det finns free spins i Fruit Shop som aktiveras varje gång du landar en vinnande kombination med fruktsymboler.

Vilka symboler finns i Fruit Shop?

De symboler som finns i Fruit Shop utgörs av såväl klassiska slotssymboler som kortsymboler och fruktiga symboler som citrusfrukter.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.