NFT MEGAWAYS
Red Tiger

NFT MEGAWAYS


SpelleverantörRed Tiger
Lanseringsdatum09.09.2021
SpeltypVideo slot
Hjul6
Vinstrader200 704
Free spinsJa

Om NFT MEGAWAYS

NFT är en av de senaste årens nymodigheter som har fått sig ett rejält uppsving. Det står för non-fungible tokens och tillåter människor att äga en bit av digitalt innehåll. Där har Red Tiger hämtat sin inspiration i vad som automatiskt får anses vara en modern slot i NFT MEGAWAYS. Då NFT handlas med Krypto får vi en beskärd del av den valutan inne i slotten.

Det är alltså en slot med MEGAWAYS vilket innebär att det finns mängder av olika vinstvägar. Man spelar på en spelplan med sex hjul och 2-7 rader. I NFT MEGAWAYS kombineras lekfullhet med 200 704 olika vinstvägar. Lägg därtill att det finns en maxvinst på 10 500x insatsen så förstår man att det är en spelautomat som har fått en del uppmärksamhet.

Utöver ovan nämnda egenskaper är NFT MEGAWAYS en slot som bjuder in till funktioner i flera olika former. Vilka dessa är ska vi kolla lite närmare på.

NFT MEGAWAYS Funktioner

Funktioner i en slot, inte minst i NFT MEGAWAYS, finns till för att förgylla spelupplevelsen. Utöver basspelet kan man med fördel halka in på diverse sidospel som även dessa går i temat med NFT som Red Tiger har valt.

Symboler

Symbolerna i NFT MEGAWAYS är en blandning mellan kryptomynt, NFT och ett par andra figurer man känner igen. Kryptomynten är lågt betalande symboler medan en blå fågel, Mona Lisa i solglasögon går under vad man kallar högbetalande symboler.

Wild

Wildsymbolen i NFT MEGAWAYS är två pistoler som korsar varandra. En wildsymbol ersätter alla andra spelsymboler förutom scatter. Funktionen för en wild är att den kan kombineras med övriga symboler och således bilda en vinstkombination utan att man nödvändigtvis har tillräckligt många bassymboler.

Crypto Punks

Crypto Punks är benämningen på fyra wildsymboler i grönt, lila, orange och blått. Hamnar någon av dessa, som alla finns precis ovanför den ordinarie spelplanen, på kryptomynt fungerar symbolernas om en multiplikator. Som mest kan multiplikatorn resultera i 30x vinstsumman.

Crypto-spins

NFT MEGAWAYS benämning på free spins, såklart. Tre eller fler crypto-spins fungerar likt scatters och aktiverar free spins. Tre scatters innebär tio free spins och varje symbol utöver det innebär fem free spins extra. Under bonusrundan spelar multiplikatorerna Crypto Punks även en roll.

NFT MEGAWAYS Sammanfattning

Låt inte det simpla utseendet på NFT MEGAWAYS lura dig. Även om grafiken är likt 8-bit blir det snabbt uppenbart att det också är charmen. Red Tiger har valt att satsa på ett tema som är högaktuellt och som säkerligen bara kommer öka i slottar som produceras framöver också.

Här har man redan en MEGAWAYS som innehåller hela 200 704 vinstvägar vilket till och med är lite högre än vad en “vanlig” slot med med MEGAWAYS brukar ligga. Addera att det finns en maxvinst att leta rätt på som innebär vinstsummor på 10 500x insatsen så blir det en hel del spänning

Upptäck mer

När du vill ta en paus från det minst sagt knasiga äventyret NFT MEGAWAYS står expekt Sport till ditt förfogande. Här hittar du under dygnets alla timmar spelbara objekt med odds i framkant. Lika väl som du hittar spel på marknadens största event kan du även hitta mindre ligor, turneringar och matcher att sätta tänderna i.

FAQ

Vilket tema har NFT MEGAWAYS?

NFT MEGAWAYS kombinerar kryptovalutor och NFT i en fartfylld slot.

Vilken speltillverkare ligger bakom NFT MEGAWAYS?

NFT MEGAWAYS lanserades av Red Tiger i september 2021.

Finns det free spins i NFT MEGAWAYS?

Ja! Samla scatters i form av kryptosnurror för att aktivera free spins.

Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

Vi ber om ursäkt!

Tyvärr är Expekt inte tillgängligt i ditt land.