Rabbit Fields
Just For The Win

Rabbit Fields


SpelleverantörJustForTheWin
LanseringsdatumMars 2024
SpeltypVideoslot
Hjul5
Vinstrader30
Free SpinsJa

Om Rabbit Fields

Rabbit Fields är ett Casinospel från JustForTheWin med kaniner och morötter i fokus. Du befinner dig på en bondgård och i ett morotsland, där olika vinstmöjligheter döljer sig. Vinn upp till 5 000x insatsen när du spelar Rabbit Fields.

Hos nya expekt kan du spela Rabbit Fields slot och andra spelautomater online med bibehållen spelkänsla oavsett enhet. Ladda ner nya expekts app för att spela Rabbit Fields via din mobiltelefon eller surfplatta.

Spelfunktioner

Spelplanen i Rabbit Fields består av fem hjul och fyra rader. För att samla på sig en vinst krävs det att man prickar en vinnande kombination på någon av spelplanens 30 vinstlinjer, som går från vänster till höger.

Innan du börjar spela kan du läsa mer om spelets vinsttabell och funktioner genom menyknappen. Använd symbolerna för plus och minus för att välja en insats innan du startar nästa spin.

Aktivera free spins, super free spins och andra funktioner under tiden du spelar Rabbit Fields slot för att komma närmare maxvinsten på 5 000x insatsen.

Symboler

Rabbit Fields består av flera olika symboler, både betalande och speciella symboler som används för att aktivera olika funktioner. Moroten fungerar som en Wild. Förutom att den ersätter andra symboler har den också ett eget värde.

Det finns symboler för både free spins och super free spins. Aktivera nämnda funktioner med hjälp av Scatters. Kaninen har en roll att spela när det kommer till att aktivera bonusspelet i Rabbit Fields.

  • Wild – 10x samt ersätter andra symboler
  • Diamant – 10x
  • Hästsko – 10x
  • Betor – 4x
  • Tomat – 2.50x
  • A – 2x
  • K – 1.50x
  • Q – 1.50x
  • J – 1x
  • 10 - 1x

Vinstkombinationer

Alla vinstkombinationer under basspelet i Rabbit Fields börjar längst till vänster på spelplanen. Det gäller sedan att bilda en vinnande kombination av minst tre symboler. Kravet är att symbolerna som ingår i kombinationen finns på intilliggande hjul.

Om en vinstkombination inte är fullständig kan Wildsymbolen ersätta andra betalande symboler och färdigställa kombinationen. Vinstsumman är myntvinsten multiplicerad med din insats.

Bonusspel

Varje gång minst två symboler för free spins landar på spelplanen samlas en poäng till en mätare som kan ge dig super free spins. Nästa gång free spins aktiveras och det har samlats in 20 poäng får du super free spins istället. Super free spins börjar med en multiplikator på x5 och varje vinst ökar multiplikatorn.

Det finns en token som ger dig en slumpmässig chans att trigga bonusspelet i Rabbit Fields slot. Symbolen kan dyka upp på alla hjulen på spelplanen. Under bonusspelet finns fyra potentiella Jackpotvinster, med den största vinsten på 5 000x insatsen.

Rabbit Fields Sammanfattning

I Rabbit Fields får du möjligheten att spela med ett par olika bonusspel, vinstmöjligheter på upp till 5 000x insatsen och i en spelautomat där kaniner utgör temats fokus.

Spela Rabbit Fields hos nya expekt samt andra spelautomater online via din mobiltelefon eller surfplatta. När du spelar i mobilen hos nya expekt gör du med smidig navigering och med tillgång till samma höga spelkvalitet.

Upptäck mer

Om du vill kan du utforska andra delar av nya expekt. Klicka in på Sport för att ta del av odds och betting på sporter, ligor och turneringar från världens alla hörn. Du kan spela inför match eller live.

FAQ

Vilken volatilitet har Rabbit Fields slot?

Rabbit Fields är en slot med hög volatilitet.

Vilka funktioner finns i Rabbit Fields?

Spela Rabbit Fields med free spins, super free spins och multiplikatorer.

Vad är maxvinsten i Rabbit Fields slot?

Du kan vinna 5 000x insatsen i Rabbit Fields.


Vår partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Swish
Stödlinjen
Spelinspektionen
18+

expekt.se drivs av LeoEx Ltd, ett bolag registrerat i enlighet med maltesisk lag med företagsnummer C103737. Registrerad adress är Level 7, The Plaza Business Centre, Bisazza Street, SLM 1640, Sliema, Malta. E-postadress: kundsupport@expekt.se. Telefonnummer +46 8 124 11 401

LeoEx Ltd är licenserat i Sverige av Spelinspektionen enligt beslut daterat 20 November 2023 med licensnummer 23Si807. Licensen är beviljad för fem år, till och med 4 december 2028. Licensen är beviljad för att tillhandahålla kommersiellt onlinespel och vadhållning. Spelinspektionen är den tillsynsmyndighet som är ansvarig för licenser samt alla former av kommersiellt onlinespel i Sverige.

Spel kan vara beroendeframkallande. Spela ansvarsfullt. Vi är måna om att du ska förstå riskerna med spel och hur du kan motverka dem. Om du upplever några problem med ditt spelande kan du alltid kontakta Stödlinjen, en oberoende tredje parts hjälplinje, som ger stöd och råd på Stodlinjen.se, eller på telefonnummer 020 81 91 00. På Spelpaus.se kan du stänga av dig från allt licensierat spel i Sverige.

We're sorry!

Unfortunately, Expekt isn't available in your country.